Επισκέπτης
Αφου είναι (πα) στοκος λεμε...εγω ημουν μικρος τοτε δν προλαβα τις μασες!!!
και ποιος σου ειπε οτι ειμαι χρυση αυγη ρε τζονυ????
Αφου είναι (πα) στοκος λεμε...εγω ημουν μικρος τοτε δν προλαβα τις μασες!!!
και ποιος σου ειπε οτι ειμαι χρυση αυγη ρε τζονυ????
Να μην ειμαι τιποτα σου περασε απο το μυαλο??Αφου είναι (πα) στοκος λεμε...
Για τον άλλο λεω εγω, εσενα δεν σε ξερω... ακομα ;)Να μην ειμαι τιποτα σου περασε απο το μυαλο??
Για τον άλλο λεω εγω, εσενα δεν σε ξερω... ακομα ;)
Με απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας
Ισόβια χωρίς ελαφρυντικά στους χρυσαυγίτες δολοφόνους του Πακιστανού
Βασιλική Κόκκαλη15/04/201418:157
Καταδικάστηκαν ομόφωνα για τη δολοφονία του 27χρονου Λουκμάν Σεχζάντ, το βράδυ της 17ης Ιανουαρίου του 2013 στα Κάτω Πετράλωνα
Με απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας κρίθηκαν ενοχοι με ποινή ισόβιας κάθειρξης και χωρίς να τους αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό οι δύο κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του 27χρονου Πακιστανού υπηκόου, Λουκμαν Σεχζάντ, το βράδυ της 17ης Ιανουαρίου του 2013 στα Κάτω Πετράλωνα.
Δικαστές και ένορκοι αποφάσισαν ομόφωνα την καταδίκη των δυο κατηγορουμένων - Δ. Λιακόπουλου και Χρ. Στεργιόπουλου - για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και από κοινού, της οπλοφορίας, της οπλοχρησία, της παράνομης όπλο κατοχής και της αποδοχής προϊόντος εγκλήματος.
Αναμένεται η απόφαση επί των ποινών, αν και τα ισόβια δεν μπορούν να «σπάσουν» από τη στιγμή που δεν επιβλήθηκε κανένα ελαφρυντικό.
αγνωστοι χαιτες...Με απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας
Ισόβια χωρίς ελαφρυντικά στους χρυσαυγίτες δολοφόνους του Πακιστανού
Βασιλική Κόκκαλη15/04/201418:157
Καταδικάστηκαν ομόφωνα για τη δολοφονία του 27χρονου Λουκμάν Σεχζάντ, το βράδυ της 17ης Ιανουαρίου του 2013 στα Κάτω Πετράλωνα
Με απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας κρίθηκαν ενοχοι με ποινή ισόβιας κάθειρξης και χωρίς να τους αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό οι δύο κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του 27χρονου Πακιστανού υπηκόου, Λουκμαν Σεχζάντ, το βράδυ της 17ης Ιανουαρίου του 2013 στα Κάτω Πετράλωνα.
Δικαστές και ένορκοι αποφάσισαν ομόφωνα την καταδίκη των δυο κατηγορουμένων - Δ. Λιακόπουλου και Χρ. Στεργιόπουλου - για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και από κοινού, της οπλοφορίας, της οπλοχρησία, της παράνομης όπλο κατοχής και της αποδοχής προϊόντος εγκλήματος.
Αναμένεται η απόφαση επί των ποινών, αν και τα ισόβια δεν μπορούν να «σπάσουν» από τη στιγμή που δεν επιβλήθηκε κανένα ελαφρυντικό.
επικος δισκος
κλαιωΣύμφωνα με την δικογραφία τον Αύγουστο του 2005 ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής μαζί με τον Αναστάσιο Τριανταφύλλου και άλλα άγνωστα μέχρι στιγμής άτομα, χρησιμοποιώντας σωματική βία και απειλές σε βάρος Έλληνα πολίτη με επικείμενο κίνδυνο κατά της ζωής του, του αποσπάσανε την τσάντα που κρατούσε. Το περιστατικό έγινε στην περιοχή της Αρχαίας Αγοράς.
Όλοι μαζί πλησίασαν τον ¨Έλληνα (ο οποίος προηγουμένως είχε αντιδράσει καθώς η ομάδα του κ. Ματθαιόπουλου παρενοχλούσε προκλητικά αλλοδαπό), τον περικύκλωσαν, τον έριξαν κάτω, τον κλώτσησαν στο κεφάλι και στο σώμα. Ένας από όλους της ομάδας, έσπασε ένα μπουκάλι μπύρας δίπλα στο πρόσωπο του Έλληνα ο οποίος ήταν πεσμένος κάτω, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο δάκτυλο του αριστερού χεριού.
Στη συνέχεια αφαίρεσαν από τον Έλληνα το τσαντάκι του, που περιείχε ταυτότητα, δίπλωμα οδήγησης, άδεια κυκλοφορίας αυτοκινήτου, κλειδιά και άλλα προσωπικά του αντικείμενα.
Στην ομάδα του κ. Ματθαιόπουλου, σύμφωνα με την δικογραφία, ήταν και ο ανήλικος τότε Αλέξανδρος Κασιδιάρης, αδελφός του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη, ο οποίος όμως απαλλάχθηκε με σχετικό βούλευμα
βρε τον σωγαμπρο
στα πασοκια να δειςθα πεσει πολυ κλαμα στα χρυσαβγουλα
καλα ρουφα εσυ το πουτσοκ και βλεπουμερουφα το χρυσαυγουλο σου τωρα