Επισκέπτης
τοτε γιατι με τρολαρεις; σου ελειψαν τα μπινελικια;;; Δεν θελετε να με αφήσετε χωρις 24 ωρες;;Αυτό ακριβώς, είναι σεντονάρα. Και σιγά μη κάτσω να διαβάσω τέτοια ανυπόγραφη σεντονάρα δημοσιευμένη σε blog με τίτλο hellasforce.
τοτε γιατι με τρολαρεις; σου ελειψαν τα μπινελικια;;; Δεν θελετε να με αφήσετε χωρις 24 ωρες;;Αυτό ακριβώς, είναι σεντονάρα. Και σιγά μη κάτσω να διαβάσω τέτοια ανυπόγραφη σεντονάρα δημοσιευμένη σε blog με τίτλο hellasforce.
Aυτοι που αγορασαν τη νεα εκδοση ομολογων, ειναι τύποι που προσεχουν που θα δωσουν ακομη και ένα (1) ευρώ.
Μην εκτιθεσαι ρε παλικαρι μου.
Ουτε το ενα χιλιοστο δεν ξερουμε εσυ κι εγω απο τις γνωσεις, την πληροφορηση και τις διασυνδεσεις αυτων που αγορασαν τα ομολογα.
Εσυ και μερικοι άλλοι, γιατι ειστε τοσο φανατικα λυσσασμενοι υπερ της εκδοχης της αποτυχιας της χωρας?
Τοσο πολυ θα σας κοστισει να ερθει μια ημερα που θα συνειδητοποιησετε οτι η πολιτική την οποία καταγγέλετε, εσωσε τη χωρα? Προτιματε δηλαδη να καταστραφουμε απο το να εχετε πεσει εξω?
Aυτοι που αγορασαν τη νεα εκδοση ομολογων, ειναι τύποι που προσεχουν που θα δωσουν ακομη και ένα (1) ευρώ.
Μην εκτιθεσαι ρε παλικαρι μου.
Ουτε το ενα χιλιοστο δεν ξερουμε εσυ κι εγω απο τις γνωσεις, την πληροφορηση και τις διασυνδεσεις αυτων που αγορασαν τα ομολογα.
Εσυ και μερικοι άλλοι, γιατι ειστε τοσο φανατικα λυσσασμενοι υπερ της εκδοχης της αποτυχιας της χωρας?
Τοσο πολυ θα σας κοστισει να ερθει μια ημερα που θα συνειδητοποιησετε οτι η πολιτική την οποία καταγγέλετε, εσωσε τη χωρα? Προτιματε δηλαδη να καταστραφουμε απο το να εχετε πεσει εξω?
Δεν νομιζω οτι υπηρξε καποια αλλη προταση απο κανεναν.δεν το ξέρεις όμως ότι με διαφορετική πολιτική θα είχαμε καταστραφεί γιατί προφανώς δεν έχεις τις γνώσεις την πληροφόρηση και τις διασυνδέσεις για να το υποστηρίξεις, όπως επίσης δεν ξέρεις αν κάναμε αυτό που έπρεπε ή κάτι πολύ λιγότερο και δεν το ξέρεις για τους ίδιους λόγους που ανέφερα
τοτε γιατι με τρολαρεις; σου ελειψαν τα μπινελικια;;; Δεν θελετε να με αφήσετε χωρις 24 ωρες;;
Θλιβερό ομως.Σαφώς. Γιατί ο έξυπνος παραδέχεται και ο ηλίθιος επιμένει. Για αυτούς δεν πρόκειται να σωθεί η χώρα αν δεν γίνει αυτό που θέλουν αυτοί.
Δεν νομιζω οτι υπηρξε καποια αλλη προταση απο κανεναν.
Δεν νομιζω οτι υπηρξε καποια αλλη προταση απο κανεναν.
Α οκ, συγνωμη, τους αδικησα τοτε.υπήρχε η πρόταση για έξοδο από το ευρώ, για επιστροφή στη δραχμή, για μονομερή καταγγελία του μνημονίου... υπερπροτάσεις όλες τους...
κατ αρχην εκανα χιουμορ. Φανταστηκα θα το καταλάβεις...Δεν σε τρολλάρω ρε μαν ξεκόλλα με αυτή την λέξη. Κάνω πολύ σοβαρό σχόλιο στην πηγή που έβαλες. Γιατί δεν υπάρχει μια υπογραφή να ξέρουμε ποιος το γράφει; Τι σόι δημοσιογραφία και έρευνα είναι αυτή που δεν έχει υπογραφή;
Βλέπεις ποσο δικιο ειχα όταν ελεγα πες μας που ανηκεις;;;;υπήρχε η πρόταση για έξοδο από το ευρώ, για επιστροφή στη δραχμή, για μονομερή καταγγελία του μνημονίου... υπερπροτάσεις όλες τους...
Μετα απο τοση εξαθλιωση θα θεωρουμε και επιτυχια την μερικη ανακαμψη.υπήρχε η πρόταση για έξοδο από το ευρώ, για επιστροφή στη δραχμή, για μονομερή καταγγελία του μνημονίου... υπερπροτάσεις όλες τους...
εγω βλεπω ότι τοσο καιρο μας δουλευουν. Πριν δυο μηνες ηταν να μας πεταξουν από το ευρω, να μας παρουν οι τράπεζες τις καταθεσεις, να μην εχουμε να παρουμε φαρμακα και πετρελαιο κλπ και τωρα ξαφνικα όλα καλα..Μετα απο τοση εξαθλιωση θα θεωρουμε και επιτυχια την μερικη ανακαμψη.
Το πως φτασαμε μεχρι εδω δεν εχει σημασια για καπιους. Οχι πως εχουμε ξεφυγει φυσικα.
Μετα απο τοση εξαθλιωση θα θεωρουμε και επιτυχια την μερικη ανακαμψη.
εγω βλεπω ότι τοσο καιρο μας δουλευουν. Πριν δυο μηνες ηταν να μας πεταξουν από το ευρω, να μας παρουν οι τράπεζες τις καταθεσεις, να μην εχουμε να παρουμε φαρμακα και πετρελαιο κλπ και τωρα ξαφνικα όλα καλα..
Και υπαρχουν και βοδια που χαιρονται που τους λενε μαλακες μεσα στα μουτρα
κατ αρχην εκανα χιουμορ. Φανταστηκα θα το καταλάβεις...
Κατά δευτερον σοβαρο σχολιο το δεν διαβαζω κατι από αυτή την πηγη;;; Ελεος ρε τυπε.
Τι την θες την υπογραφη αφου δεν θα το διαβασεις ετσι και αλλιως... Το πολύ πολύ να μας πεις τι εκανε ο συγγραφεας το 1985
Εσυ πρεπει να εισαι ευχαριστημενος φιλε. Τουλαχιστον τρως ακομα τρια τοστακια την μερα, και μπορεις ακομα να πληρωνεις την τρυπα που μενεις.ασφαλώς και θεωρείται επιτυχία όταν ανακάμπτεις έστω και μερικώς μάριε αν εσύ την μερική ανάκαμψη την θεωρείς αποτυχία μάριε σημαίνει ότι ξανακύλησες στον αυτισμό μάριε
εγω βλεπω ότι τοσο καιρο μας δουλευουν. Πριν δυο μηνες ηταν να μας πεταξουν από το ευρω, να μας παρουν οι τράπεζες τις καταθεσεις, να μην εχουμε να παρουμε φαρμακα και πετρελαιο κλπ και τωρα ξαφνικα όλα καλα..
Και υπαρχουν και βοδια που χαιρονται που τους λενε μαλακες μεσα στα μουτρα