alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.295
- Πόντοι
- 8.006
Ρε τύπε παλι με τις αηδιες του Πανά ασχολειστε?
Ρε τύπε παλι με τις αηδιες του Πανά ασχολειστε?
περίμενε λίγο πακιστανολάτρη μουεσύ δεν ψηφιζες νουδου μέχρι ψες???
βρείτε τα τώρα...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
περίμενε λίγο πακιστανολάτρη μου
υπάρχουν βιντεοσκοπήσεις και γιά σύριζα.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
νά δούμε θα ζητήσει άρση απορήτου τηλεφωνημάτων και εξεταστική επιτροπή????/
ο Βούτσης, πάντως, που είχε αναφερθεί το όνομά του, ότι δήθεν συνατήθηκε με χα, το διέψευσε κατηγορηματικά στη Βουλή.
προς το παρόν, ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ζητήσει συζήτηση προ ημερησίας.
και εμείς τον πιστέψαμε τον Βούτση
αλήθεια τι ακριβώς θα αφορά η συζήτηση αυτή ??? ένα εξωκοινοβουλευτικό στέλεχος έχοντας μια γραφειοκρατική θεσμική θέση έχει την άποψη ότι η δικαιοσύνη επηρεάζεται από τος πολιτικούς στο θέμα της ΧΑ ???
εσύ δεν ψηφιζες νουδου μέχρι ψες???
KKE εσωτερικου ηταν το ΠαΠακι τυπε ;)Εσύ ρε ξεφτυλισμένε, όταν ο ΣΦΥΡΙΖΑ ήταν εκτός βουλής, στα μεγαλεία επί δαμανάκη,
τι σκατά ψήφιζες ;;;
ΠΑΣΟΚ δεν ψήφιζες ;;;;;;
γιατι δεν ειναι αξιοπιστες οι δημοσκοπησεις του τυπε?Ρε τύπε παλι με τις αηδιες του Πανά ασχολειστε?
έρχετε δεύτερο τσιμπούκι γιά σαμαρά ποιο δυνατόκαι εδώ παει![]()
κατσε να το γλεντισουμε λιγο ρε συ... Καλα κανει ο ανθρωποςέρχετε δεύτερο τσιμπούκι γιά σαμαρά ποιο δυνατό
σέ οποιαδήποτε άλλη χώρα στόν κόσμο θάχε καταρεύσει η κυβέρνηση και θά χε παραιτηθει και από την ηγεσία του κόμματος ο αρχηγός.....
Προβάδισμα στον ΣΥΡΙΖΑ με 2,5 μονάδες έναντι της ΝΔ στην πρόθεση ψήφου για τις Ευρωεκλογές 2014, δίνει νέα δημοσκόπηση της VPRC για λογαριασμό της ιστοσελίδας newsit.
Στην ίδια δημοσκόπηση, τρίτο κόμμα εμφανίζεται η «Χρυσή Αυγή» με 11% και αμέσως μετά ακολουθεί το «Ποτάμι» με 7,5%
Αξίζει να σημειωθεί ότι στη συγκεκριμένη δημοσκόπηση δεν αποτυπώνονται οι αντιδράσεις των ψηφοφόρων στην υπόθεση Μπαλτάκου.
Στην εκτίμηση ψήφου για τις Ευρωεκλογές τα ποσοστά είναι τα εξής:
ΝΔ: 25%
ΣΥΡΙΖΑ: 27,5%
ΕΛΙΑ: 5%
ΑΝΕΛ: 6%
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: 11%
ΔΗΜΑΡ: 2,5%
ΚΚΕ: 7%
ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ: 7,5%
ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ: 8,5%
Με αστάθμιστα δεδομένα, ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει 17,2% και η ΝΔ 14%. Το "Ποτάμι" έχει ποσοστό 6,9%, η Χρυσή Αυγή 6,7%, το ΚΚΕ 4,8%, οι ΑΝΕΛ 3,8%, η Ελιά 2,7% και η ΔΗΜΑΡ 1,5%. Το ποσοστό των αναποφάσιστων είναι 14,7% και εκείνων που δεν θα ψηφίσουν 5,2%.
Για τη συντριπτική πλειοψηφία των ερωτηθέντων (69%), τα εσωτερικά θέματα της χώρας αποτελούν το βασικό κριτήριο ψήφου. Πάντως, το ενδιαφέρον των πολιτών για τις Ευρωεκλογές εμφανίζεται περιορισμένο, καθώς μόλις το 17% δηλώνει ότι ενδιαφέρεται πολύ, το 24% ότι ενδιαφέρεται αρκετά και το 41% δηλώνει ότι δεν ενδιαφέρεται σχεδόν καθόλου.
Στο ερώτημα αν θα ψηφίσει στις Ευρωεκλογές, το ποσοστό που απαντά "σίγουρα ναι" είναι 60%, ενώ "σίγουρα όχι" απαντά το 14%.
Η δημοσκόπηση της VPRC έγινε στις 1 και 2 Απριλίου σε δείγμα 1.000 ατόμων.
εγω ενα εχω να πω
Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΧΡΥΣΑΥΓΗ ΤΗΣ
ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΟΨΑΝ,ΜΙΣΘΟΥΣ,ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ
ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΑΓΚΩΤΟ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ναι και μετα θα τρωμε με χρυσα κουταλια.εγω ενα εχω να πω
Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΧΡΥΣΑΥΓΗ ΤΗΣ
ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΟΨΑΝ,ΜΙΣΘΟΥΣ,ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ
ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΑΓΚΩΤΟ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()