Επισκέπτης
είναι βαρια η πουτσα Σαμαρακι αλλα δεν σου κανω τη χαρη να παιξω με φωτογραφιες.κρίμα ε;
Εχω να ασχοληθώ με ολοκληρη εκτροπη πολιτευματος
Όπως ειπα και πριν σκουξε οσο θες
είναι βαρια η πουτσα Σαμαρακι αλλα δεν σου κανω τη χαρη να παιξω με φωτογραφιες.κρίμα ε;
ακομα περιμενω λεξικο που να μεταφραζει το nation σαν fan club και το freak σαν χαρισματικος...
Από τοτε κλαις καθημερινα με λιγμους και ολο στην σε εχω
εχεις δικιο. πεφτω θυμα τρολινκΕντάξει. Γίνεται της πουτάνας και ασχολείστε με τον Αντετοκούνμπο.
είναι βαρια η πουτσα Σαμαρακι αλλα δεν σου κανω τη χαρη να παιξω με φωτογραφιες.
Όπως ειπα και πριν σκουξε οσο θες
είναι βαρια η πουτσα Σαμαρακι αλλα δεν σου κανω τη χαρη να παιξω με φωτογραφιες.
εχω πολλες και το ξερεις. Θα σε άλλη μερα με αυτό...Εσύ ξεκίνησες.
κρίμα ε;
τωρα θα σου πει περιμενε...Τι είναι αυτά ρε μαν; Για το σημερινό θέμα θα ήθελα να μου πεις την γνώμη σου. Για την ουσία, όχι για παράνομες βιντεοσκοπήσεις. Θέλω την γνώμη σου για τις δηλώσεις του μπαλτάκου.
Θα εκλεγε στα καναλια σαν θυμα τραμπουκισμου της ΧΑτον βουλευτη Αρβανιτη, έναν κυριουλη 75 χρονων κτυπησε ο υιος Μπαλτακος. Μπραβο κουραδομαγκα.
Αν ηταν απέναντι σου ο βουλευτης Λαγος τι θα εκανες?
τον βουλευτη Αρβανιτη, έναν κυριουλη 75 χρονων κτυπησε ο υιος Μπαλτακος. Μπραβο κουραδομαγκα.
Αν ηταν απέναντι σου ο βουλευτης Λαγος τι θα εκανες?
Πέφτω απο τα σύννεφα...Δήλωση παραίτησης κατέθεσε στον Δημήτρη Σταμάτη ο Παναγιώτης Μπαλτάκος.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Μπαλτάκος θα τη θέσει στη διάθεση του πρωθυπουργού.
«Λόγω του θορύβου που δημιουργήθηκε και για λόγους προσωπικής ευθιξίας υπέβαλα την παραίτησή μου λόγω της αναστάτωσης που προκλήθηκε», αναφέρει στη δήλωση παραίτησής του ο Παναγιώτης Μπαλτάκος.
«Όλα όσα ειπώθηκαν από μένα είχαν σκοπό να απαλλαγώ από τις πιέσεις που μου απηύθυναν οι βουλευτές της ΧΑ κατηγορώντας με ότι έχω συμμετάσχει σε συνωμοσία εναντίον τους» διευκρινίζει στη δήλωσή του ο μέχρι πρότινος γγ της κυβέρνησης.
Πανδαιμόνιο στη Βουλή -Ο γιος του Μπαλτάκου πήγε στα γραφεία της ΧΑ και έδειρε τους βουλευτές της
Ο γιος του Μπαλτάκου πήγε στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στη Βουλής και αφού είχε έντονη λογομαχία με τους βουλευτές του ακροδεξιού κόμματος στη συνέχεια χτύπησε όποιον από αυτούς έβλεπε μπροστά του.
Ο Δημήτρης Γεώργιος Μπαλτάκος ανέβηκε στα γραφεία της ΧΑ σε εκτός εαυτού και αφού έβρισε τους βουλευτές που ήταν παρόντες λέγοντας «μουν@@@@α, τι κάνατε» στη συνέχεια κλώτσησε τον Αρτέμη Ματθαιόπουλο, στον Μιχάλη Αρβανίτη σφαλιάρα και στον Νίκο Κούζηλο. Στη συνέχεια ο νεαρός έσπρωχνε όποιον έβλεπε μπροστά του και συνέχιζε να βρίζει. «Γ@@@ το Χριστό σας, θα σας γαμ@@@». Αμέσως μετά έφυγε και μάλιστα έβαλε και την κουκούλα του φούτερ του για να μην τον φωτογραφίσουν οι δημοσιογράφοι.
Ο Αρτέμης Ματθαιόπουλος επιβεβαίωσε το γεγονός και δήλωσε ότι θα καταθέσουν μήνυση για αυτόφωρο εναντίον του υιού Μπαλτάκου.
Πηγή: Πανδαιμόνιο στη Βουλή -Ο γιος του Μπαλτάκου πήγε στα γραφεία της ΧΑ και έδειρε τους βουλευτές της | Ειδήσεις και νέα με άποψη
Να υποθεσω ότι δεν θα καταδικασεις τη βια από οπου και αν προερχεται;;;ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΒΙΑ????
Και ο βουλευτής λαγός χτυπούσε πεινασμένους μετανάστες, μην αγχώνεσαι.
αντε ρε μαλακα ρουφιανε στειλε κανενα report στους admins οτι σου απειλουμε την πολύτιμη ζωη σου !!!Απλά να υπενθυμίσουμε ότι η μαγνητοσκόπηση χωρίς άδεια εισαγγελέα καθώς και η δημόσια μετάδοση της μαγνητοσκόπησης, διώκεται απ τον νόμο. Εκτός αυτού είναι και πλήρως ξεδιάντροπη και ανήθικη. Όχι ότι περιμέναμε τίποτα άλλο από τέτοια κατακάθια.