alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Στις συνελευσεις στη νομικη μονο.σε καμιά της δαπ δεν πήγες(είχε και γκομενάκια);
Σε συγκεντρωση και παρτυ και τετοια, οχι.
Στις συνελευσεις στη νομικη μονο.σε καμιά της δαπ δεν πήγες(είχε και γκομενάκια);
Φιλε μου καλε, εχω να παω σε συγκεντρωση απο το 1992, στη συγκεντρωση στο πεδιο του Αρεως για τη Μακεδονια.
Και αλλη μια φορα πηγα το 1990 σε συγκεντρωση του Καμμενου, στα 18 μου, με αυτοκολλητακι "ΕΠΙΜΕΝΩ ΣΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ".
τό πόρισμα τής ανακρίτριας βάζει φυλακή ανθρώπους για τίς ιδεες τους.......Αν δεν κάνω λάθος, όλες οι μαρτυρίες αξιολογούνται. Σίγουρα πάντως οι κατηγορίες για εγκληματική οργάνωση ΔΕΝ στηρίζονται μόνο στην συγκεκριμένη μαρτυρία, ούτε είναι όλοι στην μπουζού λόγω της συγκεκριμένης μαρτυρίας. Διάβασε το πόρισμα και θα καταλάβεις αλλά μέχρι τότε μην λες ότι συμφέρει την χα και βρίζεις κι από πάνω.
Για τον Κοντομούς, δεν ξέρω τι αναφέρει η δικαστική απόφαση αλλά ξέρω ότι (α) ήταν στον φάκελο των υποθέσεων που αφορούσαν ρατσιστικά εγκλήματα (=εγκληματική οργάνωση) της χα και (β) θα περάσει κάποια χρονάκια στην μπουζού.
Πάμε παρακάτω.
σέ ποια πολιτισμένη χώρα τηλεφωνεί στην προιστάμενη εφετών υπουργός δικαιοσύνης κατά τήν διάρκεια ανάκρισης????
Γιατί σε ποιά σοβαρή χώρα, τηλεφωνεί δημοσιογράφος (δελατόλας) , στέλεχος ξεφτυλισμένης εφημερίδας (ΠΟΝΤΙΚΙ) , σε εισαγγελέα και απαιτεί δίωξη ;;;
Περιπτωση εξυβρισης και ο Κασιδιάρης και η Κανελλη. Κανενας από τους δυο δεν υπεβαλε μηνυση...Δηλαδή αν της έλεγε ότι κέρδισε το Όσκαρ εκείνη θα πήγαινε να το παραλάβει;
Περιπτωση εξυβρισης και ο Κασιδιάρης και η Κανελλη. Κανενας από τους δυο δεν υπεβαλε μηνυση...
Γιατι κυνηγησαν μονο τον Κασιδιαρη λες;;;
μία ερώτιση απλής κρίσης ακόμα και γιά διανοητικά καθυστερημένουςτι εγινε τελικα δεν θα βγει 2η η Χ.Α? Μονοψηφια?....την εφαγε μεχρι κ το Ποταμι?
Δε θα βγει δημαρχος ο Κασιδιαρης? ολοι τον βγαζουν πεμπτοεκτο....
ο Αρτεμης? εδω γελανε κ οι πετρες...ολοι τον βγαζουν 7ο με 2% ουτε τα χρυσαβγουλα τον ψηφιζουν.......μονο στα μπουρδελα τον βγαζουν 1ο Αθηναικα χρυσαβγουλα.....
τσαμπα μας τα κανανε τσουρεκια τοσο καιρο.....
μονο για τσαταρισματα ειναι τα χρυσαβγουλα τοσα χρονια...
ανυπαρκτοι στους δρομους εδω κ δεκαετιες.....οι ακροδεξιοι...μονο για τσατ κ καναπε.....
μια ζωη ΝΔΟΥΛΑ κ ξαφνικα αντισταση...μπεεεεε
αλλα κ αυτο πηγε στραφι.....
κλεισαν 1-2 μεσα κ οι αλλοι εκλασαν μεντες......την κανουν με ελαφρα πηδηματακια.....
Α ενταξει,αμα το μαρτυρει το προσωπικο ασφαλειας ΤΟΥ ειναι αθωοςτό πόρισμα τής ανακρίτριας βάζει φυλακή ανθρώπους για τίς ιδεες τους.......
ειναι τό ποιο γελοίο κατηγορητήριο πουχει γίνει.....
κατασκεύασμα του αθανασίου με εντολή σαμαρά..
1.στηρίζετε σέ αποφάσεις πούχουν αθωοθεί μέλη της χρυσής αυγής η δέν αποδεικνύετε ότι οι κατηγορούμενοι ήταν μέλη της χρυσής αυγής....
2.σέ ποια πολιτισμένη χώρα τηλεφωνεί στην προιστάμενη εφετών υπουργός δικαιοσύνης κατά τήν διάρκεια ανάκρισης????
βάλαν αρχηγό κόμματος στην φυλακή για τηλεφωνήματα πουγιναν σέ τηλεφωνικό κέντρο και σε τηλέφωνα πουταν στό ονομά του.....ενώ εκείνος έλειπε ...όπως μαρτυρεί τό προσωπικό ασφαλείας....του μηχαλολιάκου....
καλημέρα. Νομιζα δεν θα εισαι μεσα...Καλημέρα. Γιατί έτσι έκρινε η εισαγγελέας, διαφωνείς με τους χειρισμούς της;
πάντως τά τηλέφωνα πέσαν όταν γινόταν έρευνα κατόπιν εισαγγελικής εντολής.......Α ενταξει,αμα το μαρτυρει το προσωπικο ασφαλειας ΤΟΥ ειναι αθωος
καλημέρα. Νομιζα δεν θα εισαι μεσα...
Ναι διαφωνω με τους χειρισμούς της και δεν μου φαινονται καθολου τυχαια τα γεγονοτα.
Αυτό λεω και γω αλλα για ρωτα τον Αλεξ και αυτους που γραφουν στο θεμα του αλβανου....Βρήκατε πάτημα τώρα...
Είναι αφελής όποιος νομίζει ότι η δικαιοσύνη είναι αδέκαστη. Το ίδιο έχει κάνει και σε πολλούς άλλους.
Θυμάστε την περίπτωση "Σκυφτούλη"; Μέχρι και ο μακαρίτης ο Γιαννόπουλος είχε δηλώσει το εξής: "Αμά ο υπουργός λέει ότι κάποιος είναι απόβρασμα, είναι και τελείωσε!"
καλημέρα. Νομιζα δεν θα εισαι μεσα...
Ναι διαφωνω με τους χειρισμούς της και δεν μου φαινονται καθολου τυχαια τα γεγονοτα.
Βρήκατε πάτημα τώρα...
Είναι αφελής όποιος νομίζει ότι η δικαιοσύνη είναι αδέκαστη. Το ίδιο έχει κάνει και σε πολλούς άλλους.
Θυμάστε την περίπτωση "Σκυφτούλη"; Μέχρι και ο μακαρίτης ο Γιαννόπουλος είχε δηλώσει το εξής: "Αμά ο υπουργός λέει ότι κάποιος είναι απόβρασμα, είναι και τελείωσε!"
Αυτό λεω και γω αλλα για ρωτα τον Αλεξ και αυτους που γραφουν στο θεμα του αλβανου....
Καλημέρα Άγιε, έντονη νύχτα η χθεσινή, ε;
Αδέκαστος είναι ΜΟΝΟ ο Μπάρας.
Σωστα! Αλλα τον ακολουθουν και μη νομικοι...Να σας ρωτήσω κάτι;
Έχετε ακούσει κανέναν ιερέα να λέει ότι ο Θεός απέχει πολύ από απο αυτό που περιγράφει η Παλαιά Διαθήκη;
Έχετε ακούσει κανένα ιατρό να παραδέχεται ότι δουλεύει με "φακελάκια";
Περιμένετε λοιπόν από τον κ. Αλεκούκο να πεί κακιά κουβέντα για το μέρος που βγάζει το βούτυρο για το ψωμί του;