300.000 κόστισαν στο ελλ. δημόσιο οι μαλακίες των μπάτσων στον κύπριο...
για αυτο ειπα στειλτον να τελειωνεις
παστρικες δουλειες.
300.000 κόστισαν στο ελλ. δημόσιο οι μαλακίες των μπάτσων στον κύπριο...
να τους έλεγες ότι δεν χρειάζεται να κυκλοφορούν η θέση τους βρίσκεται στην κουζίναΘετικά όχι, δεδομένου του ότι δε ρωτάω ποτέ την ψήφο του άλλου/ης.
Πολύς κόσμος όμως είχε εκφραστεί μόνος του. Όταν λοιπόν άρχιζα τις ερωτήσεις πχ "Τί σχέση έχεις με τον Εθνικοσοσιαλισμό" μου απαντούσαν μα μου α ου, δε βλέπεις τί γίνεται, φοβόμαστε να κυκλοφορήσουμε κτλ. Πολλές κοπέλες λοιπόν είχαν φέρει αυτό σαν δικαιολογία.
Με ξέρεις φαντάζομαι;
Όπως τον Βούτση στην επταετία που τον είχες στη φάπα;
Με ξέρεις φαντάζομαι;
Όπως τον Βούτση στην επταετία που τον είχες στη φάπα;(αλλά ποτέ δεν απάντησες πως τον ήξερες κο κο κο).
εχεις θεμα και με κουραδες σκυλων?μεσ την ανωμαλια εισαι ρε λακη...ΤΙΓΚΑΜα τα έχουμε πει.
ΕΠΙΣΗΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΥΣ,
ΑΠΕΧΘΑΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΥΡΑΔΕΣ ΣΚΥΛΩΝ.
Και το έχουμε εξηγήσει αυτό ....
Απεχθάνομαι τις κουράδες σκύλων
γιατί είναι πεντανόστιμες,
αλλά όταν ήμουν μικρός,
δεν είχα μπόλικες
και μου είχε μείνει απωθημένο.
Γι'αυτό παντού και πάντοτε
όπου δω κουράδες σκύλων, βρίζω.
Αν είχα πολλές κουράδες σκύλων μικρός να τρώγω,
δεν θα είχα αυτό το απωθημένο.
ΛΟΓΙΚΗ ΜΑΛΑΚΑ ΤΩΝ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ
ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΨΕΙ ΦΛΑΤΖΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΦΟ ....
Ηταν μαλακω και πριν ψηφισει την ΧΑ.Και δεν φοβαται να κυκλοφορησει,ΔΕΝ εγραψα κατι τετοιο.
Ουτως η αλλως,και επισημανθηκε απο πολυ κοσμο,η ΧΑ πηρε λιγο πολυ το ιδιο ποσοστο σε ολη την επικρατεια,οποτε δεν στεκει το"η χ φοβοταν να κυκλοφορησει και στραφηκε στην ΧΑ".
Πες μας τωρα οτι η Κορινθια,με το 12%,ειναι"γκετο που οι κατοικοι φοβουνται να κυκλοφορησουν,και η ΧΑ κανει παιχνιδι γιατι οι κακοι αριστεροι δεν κατανοουν τους κατοικους"...
Πώς εξηγείς λοιπόν εσύ το φαινόμενο;
ΥΓ: Δεν έχω εικόνα της επαρχίας. Φυσικά δεν είναι Πατήσια, αλλά δεν ξέρεις κι εκεί τί συμβαίνει. Μπορεί κάτι παρόμοιο
Φπούλη τί κάνεις μανάριμ,ψηφίσες χρυσαυγούλα;;;Πώς εξηγείς λοιπόν εσύ το φαινόμενο;
ΥΓ: Δεν έχω εικόνα της επαρχίας. Φυσικά δεν είναι Πατήσια, αλλά δεν ξέρεις κι εκεί τί συμβαίνει. Μπορεί κάτι παρόμοιο
Θετικά όχι, δεδομένου του ότι δε ρωτάω ποτέ την ψήφο του άλλου/ης.
Πολύς κόσμος όμως είχε εκφραστεί μόνος του. Όταν λοιπόν άρχιζα τις ερωτήσεις πχ "Τί σχέση έχεις με τον Εθνικοσοσιαλισμό" μου απαντούσαν μα μου α ου, δε βλέπεις τί γίνεται, φοβόμαστε να κυκλοφορήσουμε κτλ. Πολλές κοπέλες λοιπόν είχαν φέρει αυτό σαν δικαιολογία.
πω-πω συλλογη σκατοφατσας βραδυνιατικα ρε φου....τι τα βαλες τα σκατομουτρα τωρα και ελεγα να φτιαξω τιποτα να φαω ....
Ενω πριν 20 χρονια ας πουμε βγαιναν νυχτιατικη τσαρκα στην πλατεια θεατρου και περιξ...
Μηδενισμος.Πώς εξηγείς λοιπόν εσύ το φαινόμενο;
Δεν το ελεγαν.ΑΥΤΟ να το πεις σε ΑΥΤΟΥΣ, διότι ΑΥΤΟΙ το έλεγαν και ΑΥΤΟΙ πίστευαν ότι η Χ.Α θα μπορούσε να αποτελέσει λύση σε ΑΥΤΟ το πρόβλημα.
Nαι ρε, μεσα σε αυτες ηταν και αυτη που γνωρισες (ονοματα δεν λεμε )
ΟΥΓΚΠαραληψη ημουν στο εσεσι φουαν και στην ελλαδα 4αυγουστιανος
καποιο προβλημα???
να τους έλεγες ότι δεν χρειάζεται να κυκλοφορούν η θέση τους βρίσκεται στην κουζίνα
Όπως μας ενημερώνει το himara.gr ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος στην ομιλία του εκτός των άλλων ζήτησε και την απελευθέρωση της Βορείου Ηπείρου. Και πιο συγκεκριμένα είπε:
«Αγωνιζόμαστε για την ένωση της Κύπρου με την Ελλάδα και την απελευθέρωση της Βορείου Ηπείρου.