Ἐκ τοῦ ἐγκυτιωμένου κρέατος προῆλθεν, μεταφορικῶς. Ὡς τὸ προϊὸν spam εἶναι εὐτελὲς καὶ κοινότοπον, οὔτω καὶ τὰ περιττὰ ἤ ἀνεπιθύμητα σχόλια ἐν τῷ διαδικτύῳ.
Σαφώς, δεν σου χαλάω χατήρι. Μην πάω άδικα σε κανένα "εξωτικό" νησάκι.
Ἐκ τοῦ ἐγκυτιωμένου κρέατος προῆλθεν, μεταφορικῶς. Ὡς τὸ προϊὸν spam εἶναι εὐτελὲς καὶ κοινότοπον, οὔτω καὶ τὰ περιττὰ ἤ ἀνεπιθύμητα σχόλια ἐν τῷ διαδικτύῳ.
Ἐκ τοῦ ἐγκυτιωμένου κρέατος προῆλθεν, μεταφορικῶς. Ὡς τὸ προϊὸν spam εἶναι καθ' ὡρισμένους, συνηθέστατα τῆς gauche caviar εὐτελὲς καὶ κοινότοπον, οὔτω καὶ τὰ περιττὰ ἤ ἀνεπιθύμητα σχόλια ἐν τῷ διαδικτύῳ.
πολλές ώρες, χωρίς αργίεςΜικροαγορά (mini market).
πολλές ώρες, χωρίς αργίες
και ενδεχομένως επικίνδυνο
Σαφώς, δεν σου χαλάω χατήρι. Μην πάω άδικα σε κανένα "εξωτικό" νησάκι.
πολλές ώρες, χωρίς αργίες
και ενδεχομένως επικίνδυνο
Για να δούμε το ίδιο κείμενο αν το έγραφε κάποιος δημοσιογράφος με λίγο...πιο αντικειμενική άποψη, πώς θα φαινόταν στους παπαγάλους....Για να μην πετάμε την μπάλα στην εξέδρα:
----------------------------------------
[size=12pt]Μίχος: Είμαι στόχος της... ΜΙΤ και εμπόρων... κρέατος[/size]
Απίστευτες δικαιολογίες «σκαρφίζονται» οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, προκειμένου να πείσουν τα μέλη της Επιτροπής Δεοντολογίας να μην τους άρουν τις βουλευτικές ασυλίες.
Είναι ενδεικτικό ότι ο κ. Νίκος Μίχος ισχυρίστηκε ότι άφησε επίτηδες τα όπλα στο σπίτι του, για να τα βρει η Αντιτρομοκρατική και πρόσθεσε ότι τα είχε για την προσωπική του ασφάλεια, καθώς είναι «στόχος της MIT», της Μονσάντο και μεγαλεμπόρων κρέατος!
Αναφορικά, δε, με ποσότητα ινδικής κάνναβης που βρέθηκε στο σπίτι του, τα «έριξε» στον προηγούμενο ενοικιαστή!
Ειδικότερα, ο βουλευτής είπε μεταξύ άλλων: «Ήμουν και είμαι στόχος της τρομοκρατίας, όπως και κάποιοι άλλοι συναγωνιστές μου, όχι μόνο της εν Ελλάδι, αλλά και ξένων μυστικών υπηρεσιών, επειδή πάμε κόντρα στο έργο τους, όπως η ΜΙΤ και άλλες μεγάλες που ανέφερα στην επιτροπή».
Και πρόσθεσε σε άλλο σημείο: «Όσο για τη μικροποσότητα ινδικής κάνναβης, που βρέθηκε σε μια κρύπτη στο σπίτι μου, δεν είμαι ηλίθιος να την αφήσω εκεί, αφού θα ερευνούσε η αστυνομία. Ήταν από τον προηγούμενο νοικάρη του σπιτιού, όπως είπε και ο σπιτονοικοκύρης στην Αντιτρομοκρατική, ο οποίος είχε βρει και άλλα στο υπόγειο του σπιτιού και τα είχε πετάξει. Είχα όλο το χρόνο να τα πετάξω και δεν ήμουν ηλίθιος να τα αφήσω εκεί».
Τέλος, σημείωσε: «Η δίωξή μου γίνεται για το πολιτικό μου έργο και γι' αυτά που έχω αναφέρει μέσα στο Κοινοβούλιο για το παραεμπόριο που γίνεται από μεγαλέμπορους κρέατος και γάλακτος, σπόρων και λιπασμάτων και γι' αυτό που έχω πει, για την οικογένεια της Μονσάντο και τα προϊόντα τους. Έτσι, αναγκαστικά η Ελλάδα θα πρέπει να κάνει καινούργια συμφωνία με τη Ρωσία και τα κράτη της Βαλτικής για εισαγωγές και εξαγωγές και να σταματήσουν να μας εκμεταλλεύονται οι Ευρωπαίοι δήθεν σύμμαχοι μας. Στην ουσία γι' αυτό μας κυνηγούν!».
Από την πλευρά του, ο κ. Αντώνης Γρέγος υποστήριξε ότι το όνομά του δεν αναφέρεται σε κανένα σημείο του πολυσέλιδου πορίσματος και πως διώκεται για την πολιτική του δράση.
Ο ίδιος μάλιστα παρέδωσε CD με φωτογραφίες από διάφορες δράσεις του κόμματος.
Πηγή: protothema.gr
Χανετε το νοημα. Το νοημα δεν ειναι ποιος και που ψηφιζει το 4,5%. Το νοημα ειναι οτι στο διαταραγμενο μυαλο του παντοπωλη και των ομοιων του οποιος δεν βγαλει σημαια ειναι κομμουνιστης. Οποιος δε γουσταρει πογκρομ ειναι κομμουνιστης. Οποιος πει κατι αρνητικο για τη ΧΑ ειναι κομμουνιστης.
ανθέλληνας άπλυτος αναρχοκουμουνι και άλλες τέτοιες μπαρουφες που μπήκαν στην ζωή μας τα τελευταία 2 χρόνια
Να το πούμε αλλιώς; Πας μη χαυγίτης/βασιλικός/χουντικός = κομμουνιστής.
Συγνώμη ρε μάγκες αλλά υπάρχει και το ανάποδο....
όποιος δεν υποστηρίζει τις απόψεις σας πώς τον βαφτίζετε εδώ και χρόνια? Δεν τον βαφτίζουμε. Διαφορετική άποψη μπορεί να έχει ο Μάκης, ο Τάκης, ο Ανδρέας (τυχαία τα ονόματα), τους λέμε Μάκη, Τάκη, Ανδρέα. Δεν τους λέμε ντε και καλά χαυγίτες ή τσυριζαίους ή θασοκατζίδες.
Όποιος δεν γουστάρει η χώρα του να γίνεται ο απόπατος των λαθροουγκ, όποιος δεν βγάζει σπυράκια με την λέξη Ελλάδα, πατρίδα, σημαία, Άκυρη ερώτηση, κάτι πιο συγκεκριμένο;
όποιος δεν γουστάρει να αναγνωρίσει τα Σκόπια ως Μακεδονία μια και έχουν όπως λέτε, το δικαίωμα αυτοπροσδιορισμού, Τώρα ψάχνεις την απάντηση;;;;;
όποιος δε συμφωνεί με την ιδέα "δεν γουστάρουμε παρελάσεις, μόνο έξοδα είναι" Ισχύει. Πες μου τι θέλεις να σου απαντήσω.
όποιος δεν είναι αρρωστημένος και δεν καυλώνει με την όψη μιας ελληνικής σημαίας που καίγεται, Άκυρη ερώτηση, κάτι πιο συγκεκριμένο;
όποιος καταδικάζει τις σφαγές αμάχων σε Μελιγαλά απ τους αντάρτες εντολοδόχων της ΕΣΣΔ Άκυρη ερώτηση, κάτι πιο συγκεκριμένο;
Πώς τους λέτε επί χρόνια?????
απ. φασίστες, ακροδεξιούς, εθνίκια κοκ και τα τελευταία 2 χρόνια χρυσαυγίτες και νεοναζί.
Τώρα που τ΄ακούτε(?) απ την ανάποδη προς τι το κλαψομούνιασμα?
τι άκυρη ερώτηση και άκυρη ερώτηση ρε φίλε?
ψάξε εδώ μέσα και θα δεις σημεία και τέρατα, αν δεν το έχεις δει ήδη....
κι αν δεν καταλαβαίνεις κάτι απ αυτά, περίμενε το πρωί να μπουν τα αναρχοκουμμούνια να με βαφτίσουν!
τι να ρωτήσω?Ντρέπεσαι να ρωτήσεις;
τι να ρωτήσω?
εγώ τι να πω?Αυτά που θεωρώ ως άκυρες ερωτήσεις. Για πες. Συγκεκριμένα όμως
εγώ τι να πω?
εσύ λες άκυρη και περίμενα αιτιολόγηση.
ή τι εννοείς τουλάχιστον...
μία προς μία
Συγνώμη ρε μάγκες αλλά υπάρχει και το ανάποδο....
όποιος δεν υποστηρίζει τις απόψεις σας πώς τον βαφτίζετε εδώ και χρόνια?
Όποιος δεν γουστάρει η χώρα του να γίνεται ο απόπατος των λαθροουγκ, όποιος δεν βγάζει σπυράκια με την λέξη Ελλάδα, πατρίδα, σημαία,
όποιος δεν γουστάρει να αναγνωρίσει τα Σκόπια ως Μακεδονία μια και έχουν όπως λέτε, το δικαίωμα αυτοπροσδιορισμού,
όποιος δε συμφωνεί με την ιδέα "δεν γουστάρουμε παρελάσεις, μόνο έξοδα είναι"
όποιος δεν είναι αρρωστημένος και δεν καυλώνει με την όψη μιας ελληνικής σημαίας που καίγεται,
όποιος καταδικάζει τις σφαγές αμάχων σε Μελιγαλά απ τους αντάρτες εντολοδόχων της ΕΣΣΔ
Πώς τους λέτε επί χρόνια?????
απ. φασίστες, ακροδεξιούς, εθνίκια κοκ και τα τελευταία 2 χρόνια χρυσαυγίτες και νεοναζί.
Τώρα που τ΄ακούτε(?) απ την ανάποδη προς τι το κλαψομούνιασμα?
έτσι έτσιφασιστοεθνίκια κατηγορία γένους
(νεο)ναζιστάκια κατηγορία είδους