TSONTAKIAS1
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
ι χρισι αβγι απο αλου θα παρι πσιφουσ οχι απο τιν αριστερα....
εσενα σε κοβω χρυσαυγιτη δικε μου
ι χρισι αβγι απο αλου θα παρι πσιφουσ οχι απο τιν αριστερα....
Μπραβο το αγορι μου. Φαε το μπιφτεκακι σου τωρα.ι χρισι αβγι απο αλου θα παρι πσιφουσ οχι απο τιν αριστερα....
εγο ιμε με το καμενο το πεδι του λαου που θα ιμαστε ολι πανο στο κοτεροεσενα σε κοβω χρυσαυγιτη δικε μου
δε κσερι εσι απο αφτα δ εεχισ παι στρατο
Ας χαιρεται η αριστερα λοιπον, που κοντευει να βαλει την Χρυση Αυγη στη βουλή.
εγο ιμε με το καμενο το πεδι του λαου που θα ιμαστε ολι πανο στο κοτερο
να πσιφισουν κε αφτι καμενο!!!!!!!!!!!!!!!!ετσι πανω στο κοτερο γιατι οι αλλοι θα πνιγοντε στη θαλασσα
καμενοσ ι μονι λισι!Κάτι πήρε το αυτί μου κι εμένα ...
Ας μην ρίχνουμε ευθύνες εκεί που δεν υπάρχουν. Η αριστερά είναι αυτό που είναι. Πέραν αυτής η αμέσως επόμενη λύση είναι η Χρυσή Αυγή δλδ?
Δεν ειπα αυτο.Ας μην ρίχνουμε ευθύνες εκεί που δεν υπάρχουν. Η αριστερά είναι αυτό που είναι. Πέραν αυτής η αμέσως επόμενη λύση είναι η Χρυσή Αυγή δλδ?
ε ναι μαλακια ναρκες στα χερσαια συνορα μας με την Τουρκια,ποσο αναχρινιστικο κ καθολου...προοδευτικο,Γιατί τα ναρκοπέδια πάνε πίσω? Εδώ αλλού αποναρκοθετούν περιοχές κι εμείς πάμε να φυτέψουμε άλλες.
Τελικά οι υπερβολικά ηλίθιοι είναι επικίνδυνοι.
ο καμενος ο πουθενας ο πρωην υπουργος αφτον που δεν το ταισανε λες και παει να κανει κομα σοβαρα μιλας ρενα πσιφισουν κε αφτι καμενο!!!!!!!!!!!!!!!!καμενοσ ι μονι λισι!
τα τουβλα πλιθενουν σαν κε εμεναΔεν ειπα αυτο.
Εισαι εξυπνη θεωρω.
Εννοω οτι οταν η αριστερα αποτρεπει να ληφθούν σοβαρες αποφασεις (π.χ. στο μεταναστευτικό) προβαλλοντας εξαλλες αντιδρασεις, θεριεύει η ακροδεξια σαν απαντηση.
εχι δικα του λεφτα κε εχι κε ενδοκσι καταγογιο καμενος ο πουθενας ο πρωην υπουργος αφτον που δεν το ταισανε λες και παει να κανει κομα σοβαρα μιλας ρε
Ας χαιρεται η αριστερα λοιπον, που κοντευει να βαλει την Χρυση Αυγη στη βουλή.
Ε αν η εναλλακτικη προταση ειναι ναρκες, να με συγχωρειτε, ΕΚΑΤΟ ΦΟΡΕΣ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ.ε ναι μαλακια ναρκες στα χερσαια συνορα μας με την Τουρκια,ποσο αναχρινιστικο κ καθολου...προοδευτικο,παρε κ εσυ κανενα λαθραιο σπιτι σου τι μονο μπλα μπλα?
εχι δικα του λεφτα κε εχι κε ενδοκσι καταγογι
Για την αύξηση της ακροδεξιας?για όλα φταίει η αριστερά (και δη ο ΣΥΡΙΖΑ)
κοινη γραμμμή Αντωνάκη - Βαγγέλα - Κ/Φ....
συμφωνάς δικολάβε?
ο καμενοσ ινε καλιτεροσ!!!!!!!!!!!!Η Χρυσή Αυγή είναι πλέον η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ.
Πρέπει να μπει στη Βουλή οπωσδήποτε.
Είναι εθνική ανάγκη.
Ο Ασθενής αιμορραγεί, χρειάζεται επειγόντως να τοποθετηθεί "επί της κλίνης" και να χειρουργηθεί από κατάλληλο Γιατρό.
ο καμενοσ ινε καλιτεροσ!!!!!!!!!!!!
ε ναι μαλακια ναρκες στα χερσαια συνορα μας με την Τουρκια,ποσο αναχρινιστικο κ καθολου...προοδευτικο,παρε κ εσυ κανενα λαθραιο σπιτι σου τι μονο μπλα μπλα?
Μαλάκα αν δεν έχεις δει τι κάνουν οι νάρκες , καλά χορέυεις τα καλαματιανά.
Το χωριό μου είναι δίπλα από την πράσινη γραμμή . Μέχρι πριν πέντε χρόνια , πριν αποναρκωθετηθεί η περιοχή είχαν σκοτωθεί τρεις κυνηγοί ,ένας βοσκός και δύο πυροτεχνουργοί κατά τη διαδικασία αποναρκοθέτησης. Α και ένας γάιδαρος αν αυτό σε συγκινεί περισσότερο.
Πέραν τούτου , όσο κατά και να είμαι της λαθρομετανάστευσης , δεν πάβω να θυμάμαι ότι μιλώ για ανθρώπους και σε κανέναν δεν εύχομαι να πεθάνει ή έστω να ακροτηριαστεί από νάρκη.
Επίσης δεν θεωρώ ότι λιμοκτονείτε τόσο , ώστε να θέλετε να φάτε ανθρώπους.