Έχεις σκεφτεί ότι κάποιος μπορεί να είναι αντίθετος της χα χωρίς απαραίτητα να υποστηρίζει άλλο κόμμα, να είναι οπαδός, να είναι κομματόσκυλο;
Έχεις σκεφτεί ότι αηδιάζουμε με την ιδεολογία της οργάνωσης και ειδικά με τον ρατσισμό;
Έχεις σκεφτεί ότι η χα δεν στηρίζει τίποτα από αυτά που υποστηρίζει; Ότι μιλάει/κάνει/πράττει και μετά "εν οίδα, ουδέν οίδα"?
Αυτό που έχω τονίσει, απλά ξέχασέ το.
Τα εχω σκεφτεί ολα αυτά που λες. Τα περιλαμβάνω στα σχόλια μου.
Εχεις σκεφτεί οτι αηδιάζουμε με τους ξένους που ζουν ανάμεσα μας και εχουν αντίθετο τρόπο ζωής και κοσμοαντίληψης με εμας, ηρθαν βίαια στη χώρα μας χωρίς να μας ρωτήσοει κανένας και κάνουν εγκλήματα, ενοχλούν με 1000 τρόπους? Ο ρατσισμός που κολλάει?τα χεις μπερδέψει ολα μαζι.
Εχεις διαβάσει ποτέ άρθρα της εφημερίδας Χρυσή Αυγή να δεις αν υποστηρίζει οσα λέει και κάνει με ενα πολυ βαθυ θεωρητικό υπόβαθρο? Πως λες οτι δε τα υποστηρίζει? Μη κρίνεις τακτικές, σε πόλεμο είμαστε, κάνουμε οτι χρειάζεται για να νικήσουμε.
Αν κάποιος ειναι απλά εναντίον της ΧΑ χωρίς να ειναι κομματόσκυλο και γενικότερα χωρίς να εχει συγκεκριμένη ιδεολογική κλίση, τότε καλά θα κάνει να σκεφτεί οτι :
1) ποιός του έκανε κακό 40 χρόνια? η Χα ή ολο το σύγκρότημα/σύστημα κουστουμαρισμένων ψευτών και κλεφτών.
2) τον χαλάει ο Γιάννης Λαγός και ο Κασσιδιάρης?Προτιμάει τους λεπτούς στους τρόπους ψεύτες και κλέφτες της ΝΔ? 40 χρόνια ψέμα και κλοπή δε χόρτασε? τι νομίζει, οτι θα φάει μπουνιές απο τους "αγροίκους" της Χα? Τα ψέματα και οι κλοπές των κλεφτών εχουν εκείνον ως αποδέκτη. Οι φάπες που φοβάται οτι θα φάει δεν εχουν αυτόν ως αποδέκτη, εχουν τους κλέφτες και τους ψεύτες και εκείνους που βλάπτουν το σύνολο των ΕΛλήνων. Κανεις καθαρός ανθρώπος δεν εχει να φοβάται το παραμικρό απο εμας.
3) τόσα χρόνια ανέχθηκε το κκε με τους τραμπούκους του και ολες τις αριστερίστικες οργανώσεις που κάναν βίαιες ενέργειες και ειχαν και ένοπλη δράση. Εμείς που τον πειράξαμε τον ακομμάτιστο Έλληνα?
4) Ας γνωρίσει το σκεπτικό και τον ψυχισμό των Ελληνόψυχων εθνικιστών και αν δε του αρέσει και το θεωρεί κακό και επιβλαβές ας μας απορίψει. Αν δε μας γνωρίσει ομως πρώτα και μας απορίπτει κάνει λάθος. Βέβαια σε αυτό συμβάλει η συνομοσία σιωπής και ο πόλεμος απο τα μμε του μπομπολέικου που τόσο στηρίζουν τους σάπιους πολιτικούς.