βαρέθηκα.
δεν έχει πλάκα με στενοχωρημένα τα χρυσαβγά...
αργότερα, πάλι...
Θα ξαναμπούν τύπε. Εκτός αν γίνει διαγραφή ηλεκτρονικών μελών και ζητήσουν πίσω τα usernames (όπως τις έδρες).
βαρέθηκα.
δεν έχει πλάκα με στενοχωρημένα τα χρυσαβγά...
αργότερα, πάλι...
τωρα θα αρισουν να τους βγαζουν ολους προδοτες.....
τα πραγματα ειναι απλα....το καραβι βουλιαζει....κ τα ποντ...ια πηδανε να σωθουν....μπας κ σωσουν το τομαρι τους....
σε κανα τριμηνο θα εχει μεινει η οικογενεια Μιχαλολιακου κ ο σογαμπρος....
κ οι 2-3 κλασσικοι πιστοι εδω μεσα....να γραφουν 50 μηνυματα τη μερα στο Bourdela νομιζοντας οτι κανουν αντισταση.....
Ο Σερραίος που βγήκε βουλευτής και τον παραίτησαν σε 15 μέρες για να κάνουν βολευτή τον γαμιά της ουρανίας ο οποίος δεν είχε καμιά σχέση με Σέρρες, είχε δώσει κι αυτός ``λόγο τιμής``Ο Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή θέτει εκτός της Κοινοβουλευτικής του Ομάδος τον βουλευτή Μπούκουρα και τον καλεί να παραδώσει την έδρα του στον ελληνικό λαό, όπως έχει δεσμευτεί με τον λόγο της τιμής του.
Πνευματκος αυνανισμος. Μονοι τους τα λενε, μονοι τους τα ακουνε. Για το –από πηγή που δεν επιδέχεται καμία αμφισβήτηση- ουδεν σχολιον.ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ- ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ: ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΕ 25% – ΠΡΩΤΟΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ 26% – ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΖΕΤΑΙ Η ΝΔ (15%) – ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΠΑΕΙ ΓΙΑ… ΒΡΟΥΒΕΣ (2,5%).
Την ίδια ώρα που το σύστημα και τα τσιράκια του μας βομβαρδίζουν με καραστημένες δημοσκοπήσεις, ήρθε σε γνώση μας –από πηγή που δεν επιδέχεται καμία αμφισβήτηση- αληθινή δημοσκόπηση που έγινε τις τελευταίες ημέρες –άρχισε την Δευτέρα και ολοκληρώθηκε την Παρασκευή- για λογαριασμό γνωστότατου επιχειρηματία (με ή χωρίς εισαγωγικά…), για τις ευρωεκλογές.
Για να μη σας κουράζουμε, μπαίνουμε κατευθείαν στο… ψητό. Ιδού η πραγματική πρόθεση ψήφου που μας κρύβουν οι παλιάτσοι του συστήματος:
ΣΥΡΙΖΑ 26%
Χρυσή Αυγή 25%
ΝΔ 15%
ΚΚΕ 5%
ΠΑΣΟΚ-Ελιά 4%
Κόμμα Καμμένου 3,5%
Ποτάμι 2,5% *P *P *P
ΔΗΜΑΡ 2%
Λοιπά Κόμματα 6%
Αναποφάσιστοι 11%
Αυτά και περαστικά σε όσους… πονάνε!
Προσοχη στις ονειρωξεις, λερωνουν τα σεντονιαΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ- ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ: ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΕ 25% – ΠΡΩΤΟΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ 26% – ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΖΕΤΑΙ Η ΝΔ (15%) – ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΠΑΕΙ ΓΙΑ… ΒΡΟΥΒΕΣ (2,5%).
Την ίδια ώρα που το σύστημα και τα τσιράκια του μας βομβαρδίζουν με καραστημένες δημοσκοπήσεις, ήρθε σε γνώση μας –από πηγή που δεν επιδέχεται καμία αμφισβήτηση- αληθινή δημοσκόπηση που έγινε τις τελευταίες ημέρες –άρχισε την Δευτέρα και ολοκληρώθηκε την Παρασκευή- για λογαριασμό γνωστότατου επιχειρηματία (με ή χωρίς εισαγωγικά…), για τις ευρωεκλογές.
Για να μη σας κουράζουμε, μπαίνουμε κατευθείαν στο… ψητό. Ιδού η πραγματική πρόθεση ψήφου που μας κρύβουν οι παλιάτσοι του συστήματος:
ΣΥΡΙΖΑ 26%
Χρυσή Αυγή 25%
ΝΔ 15%
ΚΚΕ 5%
ΠΑΣΟΚ-Ελιά 4%
Κόμμα Καμμένου 3,5%
Ποτάμι 2,5% *P *P *P
ΔΗΜΑΡ 2%
Λοιπά Κόμματα 6%
Αναποφάσιστοι 11%
Αυτά και περαστικά σε όσους… πονάνε!
Καλα, μιλαμε οι ανθρωποι εχουν ξεπερασει καθε οριο αστειοτητας.Πνευματκος αυνανισμος. Μονοι τους τα λενε, μονοι τους τα ακουνε. Για το –από πηγή που δεν επιδέχεται καμία αμφισβήτηση- ουδεν σχολιον.
Ηρθε και το μεγαλυτερο νουμερο, ολοκληρωθηκε ο θιασος:Καλα, μιλαμε οι ανθρωποι εχουν ξεπερασει καθε οριο αστειοτητας.
Θα ξεκινησω με μια φραση που ειπε ο Ντερτιλής (που πολλοι από εμας σεβονται για τους αγωνες, το εργο και τη σταση του) στον Παπαδοπουλο.
"Από την στιγμη που εβαλαν κοστούμια καταλαβα ότι θα παμε φυλακη" εγω φυλακη δεν θα παω γιατι δεν εχω πειραξει ανθρωπο αλλα βλεπω την διαλυση.
το μόνο που μένει είναι να βγει στο περιστύλιο της βουλής ο κασιδιαρής και να ανακοινώσει την διαγραφή του cthulhu666 από την κοινομπουρδελουτική ομάδα του bourdela.com....Καλησπέρα.
Σας ελειψα βλεπω
Θα ξεκινησω με μια φραση που ειπε ο Ντερτιλής (που πολλοι από εμας σεβονται για τους αγωνες, το εργο και τη σταση του) στον Παπαδοπουλο.
"Από την στιγμη που εβαλαν κοστούμια καταλαβα ότι θα παμε φυλακη" εγω φυλακη δεν θα παω γιατι δεν εχω πειραξει ανθρωπο αλλα βλεπω την διαλυση.
Κυριοι τα επικοινωνιακα τρικ και οι γαλιφιες δεν ταιριαζουν στους εθνικιστες Ο κοσμος στραφηκε στην χρυση αυγη γιατι τους πιστεψε ότι είναι διαφορετικοι από τα λαμογια και λενε τα πραγματα με το ονομα τους. Πυκνωσαμε τις ταξεις του κομματος για να τιμωρηθουν οι ψεφτες που μας επιξαν στο θα.
Όταν λοιπον βλέπουμε πολιτικα παιχνίδια και κωλοτουμπες υπαρχει η πιθανοτητα να βρεθουμε απέναντι χειροτερα και από αντιφα.
Ελπιζω να μπει μυαλο νωρις και να ξαναδω λιονταρια χρυσαυγιτες και όχι παθιασμένους για εξουσια "νεοδημοκράτες"
Μεχρι τοτε μονο ένα εχω να πω...
Κριμα
Καλα, μιλαμε οι ανθρωποι εχουν ξεπερασει καθε οριο αστειοτητας.
μεγαλυτερο νουμερο από σενα δεν πρεπει να εχει υπαρξει στο μπου.Ηρθε και το μεγαλυτερο νουμερο, ολοκληρωθηκε ο θιασος:
Ο κθουλου666 τους προλαβε με την πρωτη κωλοτουμπα...το μόνο που μένει είναι να βγει στο περιστύλιο της βουλής ο κασιδιαρής και να ανακοινώσει την διαγραφή του cthulhu666 από την κοινομπουρδελουτική ομάδα του bourdela.com....
μεγαλυτερο νουμερο από σενα δεν πρεπει να εχει υπαρξει στο μπου.
Το μονο που κανεις είναι να προσβαλεις τον κοσμο χωρις να λες τιποτα. Ροχαλα στα μουτρα κρυφοκομμουνι
η αληθεια είναι ότι τα γραφεις τοσο επιστημονικα που είναι δυσκολο για καποιον του επιπεδου μου να καταλαβει...Αν δεν καταλαβαινεις τι γραφω και σου φαινεται οτι δεν γραφω τιποτα στα τελευταια 2-3 ποστ μου, δε σου φταιω εγω. ;)
Για να λεμε και του στραβου το δικιο καποιος που ψηφιζει καποιους που τους αποκαλει μουνια ειναι επιπεδου τριτου υπογειου. Αν συνδυασεις το παραπανω και με την υπογραφη μου, θα κοντεψεις να βρεις πετρελαιο. ;)η αληθεια είναι ότι τα γραφεις τοσο επιστημονικα που είναι δυσκολο για καποιον του επιπεδου μου να καταλαβει...
Αντε γαμησου τωρα ;)