House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 46
- Πόντοι
- 366
Σιγά μην είσαι κι ο μαζοκόπος.ειμαι μαζοχος τυπε !!!
Σιγά μην είσαι κι ο μαζοκόπος.ειμαι μαζοχος τυπε !!!
ειμαι μαζοχος τυπε !!!
Αυτό το έμαθες από το φιλμ 300 ;
περιμενουμε μια απαντηση απο εσενα αλλα προφανως και δεν θες να απαντησειςπαραμυθας πρωτου μεγεθους
χρυσαβγουλο γνησιο
Κομαντο Στηβ ,κράτα γερά !
περιμενουμε μια απαντηση απο εσενα αλλα προφανως και δεν θες να απαντησεις
γιατι δεν μας βαζεις και τα μηνυματα που λεω οτι ειμαι υπερ της στρατιωτικης θητειας και που εξηγω και τους λογους ? αυτα σου χαλανε την σουπα ???σε τι ρε πινοκιο;
Αντε στο καλο...
καλημέρα και σε σενα. Όχι ένα αιτημα εκαναΚαλημέρα τύπε. Πήρες κι εσύ γατάκι;
Μεγαλε, δεν θα μας τρελανεις. Το 2013 λες οτι δεν εχεις παει στρατο, και το 2014 λες οτι εχεις παει.
Τι ισχυει? Αυτο ρωταμε. Και γιατι λες μια ετσι μια αλλιως?
Ειναι απαντηση το "γιατι δεν βγαζετε τα μηνυματα μου που λεω οτι η Τουρκια δεν ειναι Βελγιο"?
Τι επιδιωκεις ακριβως? Την εσχατη ανυποληψια?
Kαλά εννοείται πως αυτό θα φτάσει εκεί που πρέπει και μετά:καλημέρα και σε σενα. Όχι ένα αιτημα εκανα
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ''ΝΕΟΝΑΖΙ'' !!!
Βόμβα!! Η νέα δημοσκόπηση για λογαριασμό της μεγάλης εταιρίας στοιχημάτωνWilliam Hill που δραστηριοποιείται στο Ηνωμένο Βασίλειο
και στις Χώρες της Κοινοπολιτείας έγινε στις 15, 16 και 17 Φεβρουαρίου 2014 στην Ελλάδα , από μη κατονομαζόμενη εταιρία δημοσκοπήσεων, υπό την αιγίδα της Βρετανικής πρεσβείας στην Αθήνα , και, αφορά στην πρόθεση ψήφου στις Ευρωεκλογές της
25ης Μαϊου 2014 ,εμφανίζει τον ΛΑ.Ο.Σ στο 4%! Μιλάμε για μια δημοσκόπηση βάση της οποίας καλούνται παίχτες να στοιχηματίσουν τα λεφτά τους,πιο αξιόπιστη δεν γίνεται!Τα αποτελέσματα είναι σύμφωνα πάντα με την δημοσκόπηση
αυτο ομως τυπε δεν αναιρει το γεγονος οτι η χρυση αυγη ειναι δευτερο κομμα και η νεα δημοκρατια ακολουθει το δρομο του πασοκ. τυπε δεν χρειαζεται να κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας.ακομα και στο μαξιμου το λενε αυτο μεταξυ τους.μην κανουμε τους ηλιθιους προσπαθωντας τα μαυρα να τα κανουμε ασπρα. στην τελικη , ο καθενας πιστευει και δινει βαση σε οποιοες δημοσκοπησεις θελει/τον βολευουν. εγω πιστευω τις δημοσκοπησεις του ζουγκα του τριανταφυλοπουλου και της βρετανικης πρεσβειας. εσυ μπορει να πιστευεις τις δημοσκοπησεις του μπομπολα,αυτου που εχει παρει εργολαβια να λασπολογει την χρυση αυγη. ποιες δημοσκοπησεις τωρα ειναι εγκυρες θα το μαθουμε τον μαη.αλλος τροπος δεν υπαρχει...ξεχασες αυτο το κομματι τυπε
"Στην δημοσκόπηση αυτή ελήφθησαν υπ΄όψη , εκτός από τις απαντήσεις των (τηλεφωνικώς) ερωτηθέντων , το διαμορφωμένο, κατά τον προηγηθέντα μήνα (30-ήμερο) , κλίμα οικονομικής και εμπορικής πίστης , η γενικότερη κοινωνική και ψυχολογική διάθεση (mood) επιλεγμένων αντιπροσωπευτικών ομάδων του πληθυσμού , οι προσβάσεις στο Διαδίκτυο με την μορφή καταμέτρησης και επεξεργασίας σχολίων σε επιλεγμένες αντιπροσωπευτικές ιστοσελίδες πολιτικού περιεχομένου και σχολιασμού , ” like ” σε ιστοτόπους Facebook κλπ."
ειναι γνωστο οτι τα like στο fb ειναι σα ψηφοι
ξεχασες αυτο το κομματι τυπε
"Στην δημοσκόπηση αυτή ελήφθησαν υπ΄όψη , εκτός από τις απαντήσεις των (τηλεφωνικώς) ερωτηθέντων , το διαμορφωμένο, κατά τον προηγηθέντα μήνα (30-ήμερο) , κλίμα οικονομικής και εμπορικής πίστης , η γενικότερη κοινωνική και ψυχολογική διάθεση (mood) επιλεγμένων αντιπροσωπευτικών ομάδων του πληθυσμού , οι προσβάσεις στο Διαδίκτυο με την μορφή καταμέτρησης και επεξεργασίας σχολίων σε επιλεγμένες αντιπροσωπευτικές ιστοσελίδες πολιτικού περιεχομένου και σχολιασμού , ” like ” σε ιστοτόπους Facebook κλπ."
ειναι γνωστο οτι τα like στο fb ειναι σα ψηφοι