Επισκέπτης
Κι εγω ετοιμάζομαι για τις μεγάλες νύχτες.
Δεν ειναι καλό να χρωστάς. Πρέπει να τακτοποιήσεις τ αχρέη σου, να "εξηπηρετήσεις" τα χρέη σου.
Θα τα ξεπληρώσω!
ΜΕ ΤΟΚΟ ...........
Για την ώρα .... ετοιμάζομαι .........
Κι εγω ετοιμάζομαι για τις μεγάλες νύχτες.
Δεν ειναι καλό να χρωστάς. Πρέπει να τακτοποιήσεις τ αχρέη σου, να "εξηπηρετήσεις" τα χρέη σου.
Θα σε πάμε συνοδεία ως εκει. Παρέα. Ομως πρόσεχε τους σκοτεινούς εκει. Θα εισαι μόνη.
Ειλικρινα τύπε πιστευεις οτι εχουμε και αγωνια?
Μια περιληψη και μια συνοψη του τι γινεται μεσα στο μπερδεμενο μυαλουδακι του μεσου ΧΑτη. Βλεπει παντου αναρχοκομμουνια και βγαζει τα κομπλεξ του στο ιντερνετ. Σιγα τα αιματα ειπαμε, δε βγαινουν ευκολα απο το μεσο υφασμα του καναπε.
Δηλαδή εγώ που αν είχα μία σφαίρα και δύο απέναντί μου έναν ΝΔ και έναν ΚΚΕ θα προτιμούσα να καθαρίσω τον ΝΔ είμαι εξαίρεση
Οταν τρώγατε της χρονιάς σας και τρέχατε, οταν σας καναμε να τρέχετε και σκούζατε σα γουρούνες, τότε είδες το αν ειμαστε στον καναπέ ή εξω. Οταν λυσάξατε γιατι καθαρίσαμε την Αθήνα απο τους αγαπημένους σας καφετί ασιάτες τότε είδες αν είμαστε του καναπέ.
Εγκλημάτισες τσάμπο. Δε περιμένουμε να το παραδεχτείς φυσικά, οπως ειπε ο λάκης πιο πανω ο εχθρός δε τσακίζεται με επιχειρήματα, γιατι αυτό προυποθέτει επικοινωνιακή διαδικασία και μεταξύ μας δεν υπάρχει τέτοια. Τσακίζεται αλλέως.....
μπραβο φιλε σερετη !!! του τα ειπες σωστα !!!Οταν τρώγατε της χρονιάς σας και τρέχατε, οταν σας καναμε να τρέχετε και σκούζατε σα γουρούνες, τότε είδες το αν ειμαστε στον καναπέ ή εξω. Οταν λυσάξατε γιατι καθαρίσαμε την Αθήνα απο τους αγαπημένους σας καφετί ασιάτες τότε είδες αν είμαστε του καναπέ.
Εγκλημάτισες τσάμπο. Δε περιμένουμε να το παραδεχτείς φυσικά, οπως ειπε ο λάκης πιο πανω ο εχθρός δε τσακίζεται με επιχειρήματα, γιατι αυτό προυποθέτει επικοινωνιακή διαδικασία και μεταξύ μας δεν υπάρχει τέτοια. Τσακίζεται αλλέως.....
αυτα θα τα πειτε και στο δικαστηριο; η εκει κωλοτουμπεςΟταν τρώγατε της χρονιάς σας και τρέχατε, οταν σας καναμε να τρέχετε και σκούζατε σα γουρούνες, τότε είδες το αν ειμαστε στον καναπέ ή εξω. Οταν λυσάξατε γιατι καθαρίσαμε την Αθήνα απο τους αγαπημένους σας καφετί ασιάτες τότε είδες αν είμαστε του καναπέ.
κομουνιστης και ελληνας δεν παει μαζι τυπε !!! αυτο τουλαχιστον εχει δειξει η ιστορια (βλεπε εμφυλιο στην ελλαδα)Δηλαδή εγώ που αν είχα μία σφαίρα και δύο απέναντί μου έναν ΝΔ και έναν ΚΚΕ θα προτιμούσα να καθαρίσω τον ΝΔ είμαι εξαίρεση
κανε την κουφη τυροπιτα τωρα και εσυ !!!
Οχι, μια χαρα σκεπτικό εχεις, προχώρα. Πολλοί δικοί μας θα το εκαναν αυτο.
εγω θα τους έβαζα τον ενα πίσω απ τον αλλο να τους περάσω διαμπερές σουβλάκι, μουαχαχαχαχαχαχαχααααααα.
Ε ναι, φανταζομαι το πρεπον ειναι να μην σπαταληθει σφαιρα για τον κουκουε, αρκει και ενα κατσαβιδι.Δηλαδή εγώ που αν είχα μία σφαίρα και δύο απέναντί μου έναν ΝΔ και έναν ΚΚΕ θα προτιμούσα να καθαρίσω τον ΝΔ είμαι εξαίρεση
Αυτο πράγματι περιμενω κι εγω να το δω.αυτα θα τα πειτε και στο δικαστηριο; η εκει κωλοτουμπες
Α, μαλιστα. Δηλαδη ο χρηστης αυτου του λογαριασμου εχει ριξει ξυλο και εχει κυνηγησει κοσμο. Good to know.Οταν τρώγατε της χρονιάς σας και τρέχατε, οταν σας καναμε να τρέχετε και σκούζατε σα γουρούνες, τότε είδες το αν ειμαστε στον καναπέ ή εξω. Οταν λυσάξατε γιατι καθαρίσαμε την Αθήνα απο τους αγαπημένους σας καφετί ασιάτες τότε είδες αν είμαστε του καναπέ.
αυτα θα τα πειτε και στο δικαστηριο; η εκει κωλοτουμπες
Το ομολογω. Ισως και να διαπραττω εγκλημα αυτη τη στιγμη. Ηθικη αυτουργια λεγεται? Σπαω πλακα με τους λοβοτομημενους του site και αυτοι μπορει αυριο-μεθαυριο να ανοιξουν κανα κεφαλι απο τα κομπλεξ τους.
Θα είναι όμορφες οι νύχτες στον εμφύλιο.
Αν και σκοτεινές , λόγω συσκότισης.
Θα φεύγω μεσάνυχτα και θα γυρίζω πριν το χάραμα ....
Και παλιοί γνωστοί , θα με "συναντούν" τη νύχτα.
Εκλεκτοί συνάδελφοι συνδικαλιστές , που με είχανε στην μπούκα γιατί χαλούσα την πιάτσα με τις μαλακίες μου αγαπημένοι καθηγητάδες που με κόβανε στα μαθήματα γιατί ήμουν βλάκας και άσχετος και δεν με περνούσαν παρόλο που τους έταζα λάδωμα ,
κάποιοι εφοριακοί γνωστοί του πατέρα μου που τους λάδωνε για να τον αφήνουν να φοροδιαφεύγει ,
επιθεωρητές εργασίας που είχαν πάει στο μαγαζί του πατέρα μου και τον είχαν ξεσκίσει στο πρόστιμο γιατί έτρωγε τα λεφτά των εργατών που τους είχε και ανασφάλιστους....
Χρωστάω σε κόσμο και της μιχαλούς.........
Κι ετοιμάζομαι έχω κάνει μπιντέ, κλύσμα και αποτρίχωση .........
http://[URL unfurl="true"]www.bestsharpeningstones.com/2products/Arkansas%203%20stones.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
να τα γράφεις όλα παλιομαλάκα...
Οτι ξεχειλιζετε απο υγεια ειναι τοσο προφανες.Μ' αρέσει που έχετε αγωνία.
Θα δεςι οταν ερθει η ώρα. Γιατι ετσι που κάνετε ολοι εναντίον των υγιών Ελλήνων εθνικιστών θα έρθει σίγουρα η ωρα. Μαθηματικά βέβαιον. Τότε ομως δε θα υπάρχει έλεος λόγω της πολεμικής που μας κάνατε ολα αυτά τα χρόνια. Πράξη-->συνέπεια....
Αυτο πράγματι περιμενω κι εγω να το δω.
Οταν μιλαει για ΝΔ, φανταζομαι οτι εσενα εχει στο μυαλο του.Ε ναι, φανταζομαι το πρεπον ειναι να μην σπαταληθει σφαιρα για τον κουκουε, αρκει και ενα κατσαβιδι.
Μ' αρέσει που έχετε αγωνία.
Θα δεςι οταν ερθει η ώρα. Γιατι ετσι που κάνετε ολοι εναντίον των υγιών Ελλήνων εθνικιστών θα έρθει σίγουρα η ωρα. Μαθηματικά βέβαιον. Τότε ομως δε θα υπάρχει έλεος λόγω της πολεμικής που μας κάνατε ολα αυτά τα χρόνια. Πράξη-->συνέπεια....