Επισκέπτης
Όχι , τα μπέρδεψες ...
εκεί είναι ο ιδεολογικός σας χώρος ........
Όχι , τα μπέρδεψες ...
εκεί είναι ο ιδεολογικός σας χώρος ........
Μια επιπλέον πληροφορία για τον ναζιστή γιατρό
![]()
Δεν ήταν ένας απλός χρυσαυγίτης... είναι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της Χρυσής Αυγής και το 2009 ήταν υποψήφιος της Χρυσής Αυγής στις εθνικές εκλογές στη Β’ Θεσσαλονίκης.
Αυτο το νταν η πιτας ειναι η μοντερνα εκδοχη του Η Ταν η Επι Τας να φανταστω.
Μια επιπλέον πληροφορία για τον ναζιστή γιατρό
![]()
Δεν ήταν ένας απλός χρυσαυγίτης... είναι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της Χρυσής Αυγής και το 2009 ήταν υποψήφιος της Χρυσής Αυγής στις εθνικές εκλογές στη Β’ Θεσσαλονίκης.
Ξύδη , είστε τόσο μαλάκες που ούτε ένα καλό photoshop
δεν μπορείτε να κάνετε ........
Αυτο το νταν η πιτας ειναι η μοντερνα εκδοχη του Η Ταν η Επι Τας να φανταστω.
μαγκια του
ειναι ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ να επεξεργαστεις μια φωτογραφια και να την αναδημοσιευσεις![]()
![]()
![]()
Μαγκιά του αλλά 'συλλέκτης' δήλωσε και αυτή η κότα. Τόσο μάγκας.
![]()
![]()
![]()
χεστηκε η φοραδα τωρα στο αλώνιΜια επιπλέον πληροφορία για τον ναζιστή γιατρό
![]()
Να δουμε τι θα δηλωνετε και ποσο κοτες θα ειστε εσεις οι αριστεροι στον 4ο γυρο...........
τυπε εγω δεν διαγραφομαι....... και γενικα ειναι 2-3 ατομα απο καθε τ.ο που ΔΕΝ διαγραφονται με τιποτα. μονο εαν ειμαι υπερ της βιας και ασκησω βια μπορω να διαγραφω..... στο ιντερνετ ειναι αλλο θεμα.........παμε στοίχημα ότι με αυτό το αβαταρ και την υπογραφη διαγραφεσαι;
edit και τοπικη Αθηνων κιολας![]()
![]()
Χαρες που θα εκανε ο Βουρδης αν σε ανακαλυπτε![]()
ωραιο φωτοσοπ !!!
Τοτε μαν δειξε μου την οριτζιναλ φωτο,να πειστω οτι ειναι επεξεργασμενη.ειναι ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ να επεξεργαστεις μια φωτογραφια και να την αναδημοσιευσεις![]()
![]()
![]()
Τοτε μαν δειξε μου την οριτζιναλ φωτο,να πειστω οτι ειναι επεξεργασμενη.
Υπαρχει η οχι φιλε μου;Αν υπαρχει βαλτην και εγω θα παραδεχτωψαχτην μονος σου![]()