alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.297
- Πόντοι
- 8.006
60% o Συριζα και η ΧΑ?καλα εσυ εισαι ακομα χειροτρος... Χαριζεις ένα 60% της Ελλαδας στα ακρα :S
Α καλα...
60% o Συριζα και η ΧΑ?καλα εσυ εισαι ακομα χειροτρος... Χαριζεις ένα 60% της Ελλαδας στα ακρα :S
Ναι το προβλημα σε αυτην την λογικη ειναι οτι υπερεκτιμω τη νοημοσυνη του Ελληνα. Παρ'το ετσι. Ολοι οι ψηφοφοροι της ΧΑ ειναι νεοναζι ή χαζοι που σιγονταρουν τους νεοναζι. Πώς σου φαινεται αυτο?δεν μου λες πουτανακι... Το ολοι οι ψηφοφοροι της ΧΑ είναι ναζι τι είναι;
Αντε σου λεω να παιξεις με τα παιδακια. Εκτίθεσαι...![]()
Ποσο νομιζεις ότι είναι Συριζα, ΧΑ, ΚΚΕ και εξοκοινοβουλευτικοι;60% o Συριζα και η ΧΑ?
Α καλα...
Ναι μεγαλε είναι χαζος ο Ελληνας και δεν μπορει να καταλαβει ότι αυτό που γραφεις δεν είναι γενικευση...Ναι το προβλημα σε αυτην την λογικη ειναι οτι υπερεκτιμω τη νοημοσυνη του Ελληνα. Παρ'το ετσι. Ολοι οι ψηφοφοροι της ΧΑ ειναι νεοναζι ή χαζοι που σιγονταρουν τους νεοναζι. Πώς σου φαινεται αυτο?
φανταζομαι εννοει ότι μπορει τυχαια να εξιχνιαστεί καμια περιεργη υποθεση σαν της Μαρφιν και με τη συλλογικη ευθυνη και μαζι με τιποτα δηλωσεις για μολότοφ στο σπιτι να βρεθειτε διπλα πορτα![]()
Οποτε αν δεν ειναι χαζος ο Ελληνας, μπορει να καταλαβει οτι αυτο που γραφω δεν ειναι γενικευση?Ναι μεγαλε είναι χαζος ο Ελληνας και δεν μπορει να καταλαβει ότι αυτό που γραφεις δεν είναι γενικευση...![]()
![]()
![]()
Παω δια της ατοπου απαγωγης. Τι αλλο μπορει να εισαι για να ψηφιζεις νεοναζι? Ή νεοναζι ή χαζος.Ναι μεγαλε είναι χαζος ο Ελληνας και δεν μπορει να καταλαβει ότι αυτό που γραφεις είναι γενικευση...![]()
![]()
![]()
Ε και εσυ με αυτό το συμπερασμα εισαι η φασιστας η μαλακας. ;)Παω δια της ατοπου απαγωγης. Τι αλλο μπορει να εισαι για να ψηφιζεις νεοναζι? Ή νεοναζι ή χαζος.
Με μπερδευεις.![]()
Αυτα γιατι εχετε αρχισει να τα λετε;φανταζομαι εννοει ότι μπορει τυχαια να εξιχνιαστεί καμια περιεργη υποθεση σαν της Μαρφιν και με τη συλλογικη ευθυνη και μαζι με τιποτα δηλωσεις για μολότοφ στο σπιτι να βρεθειτε διπλα πορτα![]()
Οχι.Ε και εσυ με αυτό το συμπερασμα εισαι η φασιστας η μαλακας. ;)
Καταλαβες τωρα;![]()
Λιγο χαζος και λιγο νεοναζι ο ψηφοφορος της ΧΑ? Χμμμ, μ'αρεσει.Πάντα η αλήθεια είναι κάπου στο μέσον!!![]()
![]()
Εντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η άποψη του εκρποσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Πάνου Σκουρλέτη ο οποίος μιλώντας την Τετάρτη στο ραδιόφωνο του Alpha χαρακτήρισε αντικείμενα καθημερινής χρήσης που υπάρχουν στο σπίτι καθενός τις αντιασφυξιογόνες μάσκες, τα ξύλινα κοντάρια και τα εκατοντάδες άδεια μπουκάλια που βρέθηκαν από την Αστυνομία στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο της Αθήνας (πρώην ΑΣΟΕΕ).στη λάσπη όλα μαζί, ε?
μου αρκει ότι το ξερεις... Κανε τουμπες τωρα να σε χειροκροτουν οι αλλοι αντιφα
Δεν ξερω γιατι μου μιλας στον πληθυντικο εγω τα λεω γιατι είναι η κοινη λογικηΑυτα γιατι εχετε αρχισει να τα λετε;
Καλα, αν δε μπορεις να βαλεις μια λεξη πισω απο την αλλη, μην ανοιγεις κουβεντα εξ'αρχης. Ή τουλαχιστον μην τη συνεχιζεις μετα απο 3 ωρες που την ειχαμε παρατημενη. Εγω εξηγηθηκα σαφεστατα παντως.μου αρκει ότι το ξερεις... Κανε τουμπες τωρα να σε χειροκροτουν οι αλλοι αντιφα![]()
Παιξτε μπαλιτσα με την θεωρια των ακρων. Καλο σας εκανε τελικα.Εντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η άποψη του εκρποσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Πάνου Σκουρλέτη ο οποίος μιλώντας την Τετάρτη στο ραδιόφωνο του Alpha χαρακτήρισε αντικείμενα καθημερινής χρήσης που υπάρχουν στο σπίτι καθενός τις αντιασφυξιογόνες μάσκες, τα ξύλινα κοντάρια και τα εκατοντάδες άδεια μπουκάλια που βρέθηκαν από την Αστυνομία στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο της Αθήνας (πρώην ΑΣΟΕΕ).
Ο Μιχαλιολιακος μιλαγε για τον Συριζα στον ζουγκλα.Δεν ξερω γιατι μου μιλας στον πληθυντικο εγω τα λεω γιατι είναι η κοινη λογικη
Τυπε παρτο αποφαση... Εισαι πολύ λιγος.Καλα, αν δε μπορεις να βαλεις μια λεξη πισω απο την αλλη, μην ανοιγεις κουβεντα εξ'αρχης. Ή τουλαχιστον μην την συνεχιζεις μετα απο 3 ωρες που την ειχαμε παρατημενη. Εγω εξηγηθηκα σαφεστατα παντως.
Δεν μπορω να ξερω τι ξερει και τι λεει ο Μιχαλολιακος εγω τη γνωμη μου λεω. Πιστευω παντως ότι αν ο Συριζα δεν αρχιζε τις κωλοτουμπες θα τον μπαγλαρωναν και αυτόν. Με την θεωρια των συο ακρων που κανει καλο σε ολους...Παιξτε μπαλιτσα με την θεωρια των ακρων. Καλο σας εκανε τελικα.
Ο Μιχαλιολιακος μιλαγε για τον Συριζα στον ζουγκλα.