Γιώργος Ξύδης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.700
- Πόντοι
- 2.597
σου εχω στηλει ηδη μηνυμα που σου κανω προταση για ανακοχη εαν σταματησεις να με συκοφαντεις και να με λες νεοναζι.Καλά όλα αυτά αλλά σταμάτα να μου στέλνεις απειλητικά pm.
Στιβ αυτα δημοσια γινονται και οχι με πμ.Με λουλουδικο,σοκολατακια και ετσι.Με πμ πας να την βγαλεις;σου εχω στηλει ηδη μηνυμα που σου κανω προταση για ανακοχη εαν σταματησεις να με συκοφαντεις και να με λες νεοναζι.
σου εχω στηλει ηδη μηνυμα που σου κανω προταση για ανακοχη εαν σταματησεις να με συκοφαντεις και να με λες νεοναζι.
Μετά τα 'θα σου σπάσω τα μούτρα' κλπ μου έστειλες πρόταση ανακωχής; Α οκ τότε...![]()
![]()
πολεμο ή ειρηνη θες ???Μετά τα 'θα σου σπάσω τα μούτρα' κλπ μου έστειλες πρόταση ανακωχής; Α οκ τότε...![]()
![]()
με ξερεις και απο χθες ??? επινα καφε μαζι με την μανα σου και χθες και μου μιλας ετσι ?γιατί τον λες νεοναζί ? ένα απλό ηλίθιο παιδάκι είναι το οποίο βγάζει τίμια το μεροκάματο του γλύφωντας τον κλασιδιάρη ... κάτι σαν τον Βασιλάκη Καΐλα χωρίς εγκέφαλο ...
ναι πες μας ότι σκιαχτηκεςΚαλά όλα αυτά αλλά σταμάτα να μου στέλνεις απειλητικά pm.
πολιτικη διωξη![]()
![]()
Πλακα κανω![]()
καλα εγω δεν τον παω. Όχι γιατι δεν τον θεωρω ικανο αλλα γιατι τον θεωρω επικινδυνο και επιρρεπή στη μαλακια ;)
με ξερεις και απο χθες ??? επινα καφε μαζι με την μανα σου και χθες και μου μιλας ετσι ?
απειλητικό pm σε μέλος...![]()
παει και ο στιβιςμε ξερεις και απο χθες ??? επινα καφε μαζι με την μανα σου και χθες και μου μιλας ετσι ?
απειλητικό pm σε μέλος...![]()
Πιο γραφικος κι απο τα Ζαγοροχωρια.Βέβαια εδώ αξίζει να σημειωθεί, πέραν της πλάκας, πως αν γινόταν το ανάποδο η εξέλιξη θα ήταν εντελώς διαφορετική...
Τότε θα γραφόταν σελίδες ολόκληρες για τους φασίστες-ρουφιάνους,που βγάζουν στη φόρα προσωπικά πμ και ότι ο δεξιός το έχει στο αίμα του και πολλά άλλα καλούδια..
Τώρα?
Γαργάρα όλοι...
Αυτό μου τη βιδώνει ρε πούστη μου...η επιλεκτική ευαισθησία σε όλα!!!!
Ανθρωπιστές.
Βέβαια εδώ αξίζει να σημειωθεί, πέραν της πλάκας, πως αν γινόταν το ανάποδο η εξέλιξη θα ήταν εντελώς διαφορετική...
Τότε θα γραφόταν σελίδες ολόκληρες για τους φασίστες-ρουφιάνους,που βγάζουν στη φόρα προσωπικά πμ και ότι ο δεξιός το έχει στο αίμα του και πολλά άλλα καλούδια..
Τώρα?
Γαργάρα όλοι...
Αυτό μου τη βιδώνει ρε πούστη μου...η επιλεκτική ευαισθησία σε όλα!!!!
Ανθρωπιστές.