kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
Μεριοπαθές.
Γίνετε πιο συγκεκριμένος, Λατρεία μου.
Μεριοπαθές.
Γίνετε πιο συγκεκριμένος, Λατρεία μου.
Διοτι ειχε καποια ελπιδα πως η βουλη δεν θα εδινε το οκ;Εδω ειναι.
Θελει τοση εξηγηση μωρε?
Αν συλλαμβανοταν στα πλαισια του αυτοφωρου, δεν θα μπορουσε να ληφθει υποψη η ασυλια.
Ενω αν παρερχόταν το αυτοφωρο, θα χρειαζοταν αδεια της βουλης πλεον.
Τι ψαχνουμε να βρουμε?
Υ.Γ. Απλως ηθελα να τσεκαρω αν το επεισοδιο εγινε μετα το Μαιο ή πριν, ωστε να ειναι βουλευτης ο Κασιδιαρης. Τελικα ηταν. Οκ. Ισχυει.
Το εστειλες στην διωξη ηλεκτρονικου εγκληματος, η ακομα;
Το εστειλες στην διωξη ηλεκτρονικου εγκληματος, η ακομα;
Περισσοτερο πιστευω οτι ηθελε να παιξει το παιχνιδι αυτο, με τους δικους του ορους. Δεν ηθελε να κανει την χαρη στα καναλια και οχι τοσο λογο των ψηφοφορων.
Tι αναβολη? Τρεις μερες που λεει ο νομος? Και?και τι θα γινοταν θα πηγαινε στο δικαστηριο και θα επερνε αναβολή... Και;
Τιποτα μονο το νταβαντουρι με τις καμερες ηθελε να αποφυγει
Τα στιγματα στο κορμακι σου θα ειναι η δικια σου υπενθυμιση της βλακειας σου. ;)η βλακεία δεν διώκεται μάριε γι'αυτό ας πούμε κυκλοφορείς ακόμα ελεύθερος ;)
Ολοι οι κατηγορουμενοι επιθυμουν την καθυστερηση της δικης.Διοτι ειχε καποια ελπιδα πως η βουλη δεν θα εδινε το οκ;![]()
και μετα ασθενεια. Ελα ρε αλεξ λες και δεν ξερεις...Tι αναβολη? Τρεις μερες που λεει ο νομος? Και?
να σου πω και εγω ένα μυστικο και το "φασισταρια" και το χτυπημα με τον ριζοσπαστη εξυβριση ειναιΟλοι οι κατηγορουμενοι επιθυμουν την καθυστερηση της δικης.
Και να σου πω ενα μυστικο?
Μετα απο λιγο καιρο, βγηκε ενας νομος που παρεγραψε ολα τα αδικηματα χαμηλης απαξιας, αρα και την εξυβριση μεχρι τις 31.12.2012.
Ειναι. Φυσικά.να σου πω και εγω ένα μυστικο και το "φασισταρια" και το χτυπημα με τον ριζοσπαστη εξυβριση ειναι
Εισαι βεβαιος οτι θα του την δινανε? Εγω καθολου.και μετα ασθενεια. Ελα ρε αλεξ λες και δεν ξερεις...
ναι αλλα μονο τον έναν εψαχναν για το αυτοφωροΕιναι. Φυσικά.
Εκανε μηνυση ο Κασιδιαρης για να ψαχνουν την Κανελλη?ναι αλλα μονο τον έναν εψαχναν για το αυτοφωρο
Ο Λιαπης δεν πηγε για εξυβριση ρε ανθρωπε. Ασε που ηταν τυχαιρο του να πεσει σε λαθος εποχη αλλιως δεν θα πηγαινε καθολουΕισαι βεβαιος οτι θα του την δινανε? Εγω καθολου.
Υ.Γ. Ο Λιαπης δεν πηρε παντως.
εκανε μηνυση η Κανελλη;Εκανε μηνυση ο Κασιδιαρης για να ψαχνουν την Κανελλη?
Του ειχαν ασκησει και διωξη για εντελως ελαφρα σωματικη βλαβη επιπλεον?Ο Λιαπης δεν πηγε για εξυβριση ρε ανθρωπε. Ασε που ηταν τυχαιρο του να πεσει σε λαθος εποχη αλλιως δεν θα πηγαινε καθολου
Δεν εκανε? Τοτε πώς τον κυνηγουσαν για κατ' εγκληση διωκομενο αδικημα?εκανε μηνυση η Κανελλη;
ναι αλλα μονο τον έναν εψαχναν για το αυτοφωρο
ελα ντε... Πες μου εσυ...Δεν εκανε? Τοτε πώς τον κυνηγουσαν για κατ' εγκληση διωκομενο αδικημα?
Δεν γινεται.
Εκτος αν τον πηγαν ως "απροκλητη εργω εξυβριση" που διωκεται αυτεπαγγελτα. Αλλά σου λεω δεν το ξερω.