apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
α.μ.ε τυπε?μαυρος κρινος τυπε !!!
α.μ.ε τυπε?μαυρος κρινος τυπε !!!
Δηλαδη εχω δικιο?ρε τυπε αφου εισαι αχρηστος τι θες κουβέντες;;; παλι μαλακας θα βρεθεις...
καμια σχεση τυπε ;)α.μ.ε τυπε?![]()
Άλλο ένα προβοκατόρικο μήνυμα κύριε Παπαδημούλη.κοίτα, η ψήφος στη χα είναι για κάποιους η ψήφος-χαστούκι ή ή ψήφος-μπάχαλο.
αυτοί οι κάποιοι είναι πασοκονουδούκοι - κοψοχέρηδες που έχασαν τη βολή τους.
ουτε εκει τους θελουν τυπε?καμια σχεση τυπε ;)
δεν υπαρχει ξυδη... και για το καλο σου μην μου βαλεις μονταρισμένα πλανα...
όχι ρε φιλε δεν εχεις δικιο... Αλλα δεν υπαρχει περιπτωση να καταλάβεις τι σου λεω... τι να λεμε;Δηλαδη εχω δικιο?![]()
τιποτα για να μην πεις...για ποιο πράγμα μιλάς; δεν μίλησα για κανένα βίντεο.
τους θελουν αλλα για παρεα...ουτε εκει τους θελουν τυπε?
Άλλο ένα προβοκατόρικο μήνυμα κύριε Παπαδημούλη.
Αυτοί που χάσαν τη βολή τους πήγαν στο κόμμα σου. Δημόσιοι υπάλληλοι και τρωκτικά που ζούσαν με δημόσιο χρήμα...μυρίστηκαν συνέχεια της λαμογιοκατάστασης εκεί. Γι αυτό κ το 3% έφτασε κοντά στο 30....
Αυτοί που δεν έγλειψαν ούτε κοκαλάκι πήγαν στη χα.
Τώρα αν τους ονομάζεις κοψοχέρηδες ή αλλιώς "λαουτζίκο" δείχνει το σεβασμό που πραγματικά έχεις για τον συνάνθρωπό σου και τα ανθρώπινα δικαιώματα που δήθεν υποστηρίζεις.
Λαμόγιο.
τελικα ειναι δυσκολο να εισαι ναζιστης στις μερες μας τυπε :Sτους θελουν αλλα για παρεα...
εκει πηγενουν οι εθνικοσοσιαλιστες ναζι !ουτε εκει τους θελουν τυπε?
πηγενεις και στους α.μ.ε απολυτε !τελικα ειναι δυσκολο να εισαι ναζιστης στις μερες μας τυπε :S
δεν μπορεις να ενταχθεις πουθενα
μονο σε κατι μαυρους κρινους
μα θα πας τωρα σε οργανωνωση με τετοιο ονομα? :S
Άλλο ένα προβοκατόρικο μήνυμα κύριε Παπαδημούλη.
Αυτοί που χάσαν τη βολή τους πήγαν στο κόμμα σου. Δημόσιοι υπάλληλοι και τρωκτικά που ζούσαν με δημόσιο χρήμα...μυρίστηκαν συνέχεια της λαμογιοκατάστασης εκεί. Γι αυτό κ το 3% έφτασε κοντά στο 30....
Αυτοί που δεν έγλειψαν ούτε κοκαλάκι πήγαν στη χα.
Τώρα αν τους ονομάζεις κοψοχέρηδες ή αλλιώς "λαουτζίκο" δείχνει το σεβασμό που πραγματικά έχεις για τον συνάνθρωπό σου και τα ανθρώπινα δικαιώματα που δήθεν υποστηρίζεις.
Λαμόγιο.
![]()
![]()
Πολυ σωστη αποψη. Οχι για τον πορνοπαπιο προσωπικα αλλα για το συριζα. Ο κοσμος εχει δοκιμασει ολες τις πτυχες της μεταπολιτευσης και τη νδ και το πασοκ. Το τελευταιο καταφυγιο των τρωκτικων ειναι ο συριζα. Που θα βγει πρωτο κομμα στις επομενες εκλογες και θα συγκυβερνησει με τη νδ. Και φυσικα δεν θα αλλαξει τιποτα.
Και μετα ερχεται η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ![]()
Δηλαδη αν ο πυρηνας ειναι φιλοναζι τον κρατανε, αν ο καινουργιος ειναι φιλοναζι τον διωχνουν. Χμμμ... Δεν ειναι και το πιο λογικο πραγμα που εχω ακουσει.όχι ρε φιλε δεν εχεις δικιο... Αλλα δεν υπαρχει περιπτωση να καταλάβεις τι σου λεω... τι να λεμε;
Αν δεν καταλαβαίνεις ότι υπαρχουν ο πυρήνας και οι αλλοι τι να σου πω;
ο κθουλου ειπε οτι δεν τους δεχονται τυπεπηγενεις και στους α.μ.ε απολυτε !
οταν γινει κυβερνηση, θα κανει δημοψηφισμα .και τι θα κάνει η χα?
θα επαναφέρει το εθνικό νόμισμα?![]()
![]()
![]()
![]()
δεχονται δεχονται !!!ο κθουλου ειπε οτι δεν τους δεχονται τυπε