Επισκέπτης
δεν υπονοειτε ασφαλως τους πακιστανοπαιδες που φοιτουν εις τα ελληνικα σχολεια....
Βλ. ἀνωτέρω.
δεν υπονοειτε ασφαλως τους πακιστανοπαιδες που φοιτουν εις τα ελληνικα σχολεια....
θες ν'ανεβάσω φωτογραφία που να δείχνει τον βελόπουλο να πίνει φραπέ με τον πάντσο βίλα;
γιατι δεν αναφέρεστε για την οικογενειοκρατία του πασοκ και την νεας δημοκρατιας; (φτου)Ὄχι, ἀλλὰ ἐξεύρετε εἰς πάντα Ἑλληνικὸν ἐπαγγελματικὸν κύκλον πᾶς μὴ συγγενὴς βάρβαρος, ὁπότε συντόμως θὰ γίνῃ καὶ αὐτό.
αυτοί μαυρίζουν την ψυχή του άνθιμου.όλα κι όλα.δεν υπονοειτε ασφαλως τους πακιστανοπαιδες που φοιτουν εις τα ελληνικα σχολεια....
Ἁπλῶς ἀναφέρω τὴν σύγχρονον ἄποψιν.
κατενοησα....ειχα την λανθασμενη αποψιν οτι το ανεφερε προ 2500 ετων καποιος.....Πλατωνας...Ἁπλῶς ἀναφέρω τὴν σύγχρονον ἄποψιν.
για έλληνες χρυσαυγίτες ή έλληνες υπαξιωματικούς κι αξιωματικους;Έχει γράψει και ο Ιος άρθρο για την φραπεδοκατάνυξη αυτή?
Γιατί για τους Ελληνες στην Βοσνία κάτι έχει γράψει
άρα, τα χρυσαύγουλα και τα οικεία φασιστομαλάκια ουδεμίαν σχέσιν με ελληνισμόν έχουσι....
απλοί μισθοφόροι...
γιατι δεν αναφέρεστε για την οικογενειοκρατία του πασοκ και την νεας δημοκρατιας; (φτου)
τα ως ανω κομματα ηχον εως συζυγον ταυτοχρονως εις το κοινοβουλιον.....συζυγον,εξαδελφον και κουμπαρον ΜΟΝΟ ο ΑΡΧΗΓΟΣ θα εχει εις τα εδρανα.....γιατι δεν αναφέρεστε για την οικογενειοκρατία του πασοκ και την νεας δημοκρατιας; (φτου)
για έλληνες χρυσαυγίτες ή έλληνες υπαξιωματικούς κι αξιωματικους;
Ἀνέφερον τὴν σύγχρονον κεκαθαρμένην ἔκδοσιν τοῦ ῥητοῦ κύριε. Δὲν εἶπον οὕτε τὶ ἰσχύει οὕτε τὶ εἶναι ἡ ΧΑ.
εγώ νόμιζα το είχε πει ο ισοκράτης.κατενοησα....ειχα την λανθασμενη αποψιν οτι το ανεφερε προ 2500 ετων καποιος.....Πλατωνας...
τουτο ειναι το αποτελεσμα της καταδιωξης της ελληνικης γλωσσης υπο των ανθελληνων λειτουργων της εκπαιδευσης...ο κυριος βουλευτης ειναι ενα αθωωον θυμα....τι είναι η ΧΑ λοιπόν μπακάλα μου?
το "εγέρθουτου" του βουλευτού τι σας λέει?
ουτος ειναι συγχρονος?εγώ νόμιζα το είχε πει ο ισοκράτης.
ελληνες δεν τους λες πάντως.καυκασιους ίσως.Αν γκουγκλάρεις πρώτο αποτελέσμα το indymedia είναι για το θέμα, δεν έχει πάρει το μάτι σου τπτ απολύτως?
τα υπολοιπα αύριο θ'αργήσω στη δουλειά.
Καλή βάρδια