apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε τελικα ο μοναδικος αντικειμενικος δημοσιογραφος ειναι ο αρης σπινοςΕπισκεψεις αρπαζει. Το κατα ποσο εγκυρες ειναι δεν τον νοιαζει.
τυπε τελικα ο μοναδικος αντικειμενικος δημοσιογραφος ειναι ο αρης σπινοςΕπισκεψεις αρπαζει. Το κατα ποσο εγκυρες ειναι δεν τον νοιαζει.
Και ο Χιος.τυπε τελικα ο μοναδικος αντικειμενικος δημοσιογραφος ειναι ο αρης σπινος
ο χιος ειναι και εγκυρος τυπεΚαι ο Χιος.
φιλε θυμασαι ποσο εδινε ο ζουγκλα στην χρυση αυγη το 12 ??? 7% μας εδινε την ιδια ωρα που οι αλλες δημοσκοπησεις του μπομπολα μας εδιναν 3% και 4%. και τελικα ο ζουγκλα μας επιασε το ποσοστο ακριβως. σημερα πρεπει πολλοι εδω μεσα εγκεφαλικα. παρελαση κανει ο κασι στο δημο της αθηνας χωρις αντιπαλο απολυτε. κατι σαν τον ολυμπιακο που ειναι 20 ποντους μπροστα απο τον δευτερο. με τα παραπανω που αναφερω(ανοιξτε καλα τα ματια σας) ο δημος της αθηνας ειναι τελειωμενη υποθεση .τωρα τα παπαγαλακια του site ας τραγουδανε !!!!! ας φανε το 50% του κασι στο κωλο τους !!!!!τυπε λες να τα αρπαζει ο ζουγκλας απτην χ.α?
Αρα να αυξησουμε το στοιχημα? Δεν θα λεγονται ανωδυνως αυτες οι παπαριές.φιλε θυμασαι ποσο εδινε ο ζουγκλα στην χρυση αυγη το 12 ??? 7% μας εδινε την ιδια ωρα που οι αλλες δημοσκοπησεις του μπομπολα μας εδιναν 3% και 4%. και τελικα ο ζουγκλα μας επιασε το ποσοστο ακριβως. σημερα πρεπει πολλοι εδω μεσα εγκεφαλικα. παρελαση κανει ο κασι στο δημο της αθηνας χωρις αντιπαλο απολυτε. κατι σαν τον ολυμπιακο που ειναι 20 ποντους μπροστα απο τον δευτερο. με τα παραπανω που αναφερω(ανοιξτε καλα τα ματια σας) ο δημος της αθηνας ειναι τελειωμενη υποθεση .τωρα τα παπαγαλακια του site ας τραγουδανε !!!!! ας φανε το 50% του κασι στο κωλο τους !!!!!
θα σου το προτεινα ηδη αλλα φοβαμαι οτι πανω απο 100 ευρω αποκλειται να τα δωσεις !!! παιζει να σβισεις και το λογαριασμο και να κανεις την κουφη τυροπιτα. 100 ευρω ισως σε πιασει το φιλοτιμο εαν σου εχει μεινει καθολου και τα δωσεις !!!Αρα να αυξησουμε το στοιχημα? Δεν θα λεγονται ανωδυνως αυτες οι παπαριές.
Τι θα ψηφισεις θα μας πεις?Τι Συριζα ρε μαλακα πας καλα?Που τα πουλας αυτα?Εχω ψηφισει ΝΔ βλακα...Μονο ΝΔ εχω ψηφισει για την ακριβεια γιατι πιστεψα τα διλημματα του καραγκιοζη που στηριζεις.Με Κνιτη υπουργο οικονομικων διελυσε την Ελλαδα και προσπαθει να μας πεισει οτι μας εσωσε!Επειδη πετυχε λεει πρωτογενες πλεονασμα Οσο για το Συριζα θα κυβερνησει και θα ειναι το αναγκαιο κακο για να δημιουργηθει μια νεα Ελλαδα για τα επομενα 50 χρονια....
τυπε μην το χοντρυνετε και πολυ ομως :SΑρα να αυξησουμε το στοιχημα? Δεν θα λεγονται ανωδυνως αυτες οι παπαριές.
Αρα αρνεισαι. Καλως. Σεβαστό.θα σου το προτεινα ηδη αλλα φοβαμαι οτι πανω απο 100 ευρω αποκλειται να τα δωσεις !!! παιζει να σβισεις και το λογαριασμο και να κανεις την κουφη τυροπιτα. 100 ευρω ισως σε πιασει το φιλοτιμο εαν σου εχει μεινει καθολου και τα δωσεις !!!
Κυκλοφορει τετοια εκφραση;θα σου το προτεινα ηδη αλλα φοβαμαι οτι πανω απο 100 ευρω αποκλειται να τα δωσεις !!! παιζει να σβισεις και το λογαριασμο και να κανεις την κουφη τυροπιτα. 100 ευρω ισως σε πιασει το φιλοτιμο εαν σου εχει μεινει καθολου και τα δωσεις !!!
http://[URL unfurl="true"]www.xryshaygh.com/assets/images/preview/17629/zougla_25022014__article.jpg[/img[/URL]]Αρα να αυξησουμε το στοιχημα? Δεν θα λεγονται ανωδυνως αυτες οι παπαριές.
απολυτε εσυ τι γνωμη εχεις ? ποιος θα βγει δημαρχος στην αθηνα ???τυπε μην το χοντρυνετε και πολυ ομως :S
http://[URL unfurl="true"]www.xryshaygh.com/assets/images/preview/17629/zougla_25022014__article.jpg[/img[/URL]]
ποια ειναι η γνωμη σου για αυτην την δημοσκοπηση ??? μουσαντενια ? ψηφοφορια μεταξυ σκληρηνοπηρικων νεοναζιστων ???
γιατι δεν εχεις πεσει ακομα ??? δεν σε ααφινουν οι εφιαλτες ??? βλεπεις τον υπνο σου τον κασι να σου διαλυει τα ονειρα και την σουφρα σου ??? :2funny: :2funny: :2funny:
[/quote]
Τι να σχολιασω παιδακι μου? Πας καλα? Τι σαχλαμαρες ειναι αυτες?
10 χρονων εισαι και ασχολεισαι με...διαδικτυακα γκαλοπ?
Δεν αντιλαμβανεσαι το μεγεθος της γελοιοτητας?
αγορι μου το 12 μας εδιναν 7 και το πηραμε. γιατι δεν θες να δεις την πραγματικοτητα ????? οι δημοσκοπησεις του ζουγκλα ειναι 99% εγκυρες !!!Τι να σχολιασω παιδακι μου? Πας καλα? Τι σαχλαμαρες ειναι αυτες?
10 χρονων εισαι και ασχολεισαι με...διαδικτυακα γκαλοπ?
Δεν αντιλαμβανεσαι το μεγεθος της γελοιοτητας?
εγω πιστευω οτι στον δευτερο γυρο θα ειναι ο κασσιδας και ο συριζαιος τυπεαπολυτε εσυ τι γνωμη εχεις ? ποιος θα βγει δημαρχος στην αθηνα ???
Τι να σου πω. Εισαι και νεο παιδι. Κριμα.αγορι μου το 12 μας εδιναν 7 και το πηραμε. γιατι δεν θες να δεις την πραγματικοτητα ????? οι δημοσκοπησεις του ζουγκλα ειναι 99% εγκυρες !!!
που θα πονταρες ομως απολυτε ??? ποιος θα ειναι νικητης στο δευτερο γυρο ??? τι γνωμη εχεις ?εγω πιστευω οτι στον δευτερο γυρο θα ειναι ο κασσιδας και ο συριζαιος τυπε
εκει θα ειναι ολα ανοιχτα
Ο Καμινης δεν χανει με τιποτα τύπε.εγω πιστευω οτι στον δευτερο γυρο θα ειναι ο κασσιδας και ο συριζαιος τυπε
εκει θα ειναι ολα ανοιχτα
δεν πειραζει,ασε με να χαρω αποψε και μου κοβεις τα ονειρα τον μαη !!!Τι να σου πω. Εισαι και νεο παιδι. Κριμα.