Ζμπούτσαμ
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Αν ναι γιατι ΣΗΜΕΡΑ το αρνουνται;;;
Γιατί είναι ανάρχιδες κότες.
Αν ναι γιατι ΣΗΜΕΡΑ το αρνουνται;;;
και εσυ θα ησουν πιο αρχιδακος κοκκορας αν μου τα ελεγες με το καλο σουΓιατί είναι ανάρχιδες κότες.
και εσυ θα ησουν πιο αρχιδακος κοκκορας αν μου τα ελεγες με το καλο σου
προφιλΠοιο καλό μου??
Ναι ρε μεγαλε αυτοι. Λες να είναι τοσο ιδεολογοι ναζιστες που δεν θα ηθελαν εξουσια αλλα θα εμεναν κολλημένοι στις ιδεες της παρεουλας που ειχαν; Αν ναι γιατι ΣΗΜΕΡΑ το αρνουνται;;;
προφιλ
Α είναι πολιτικες οι διωξεις τελικα...το αρνούνται α) για να μην χάσουν ψήφους β) για να γλυτώσουν από την φυλακή (αν και δεν το βλέπω)
Εμένα δεν με ενδιαφέρει τι δηλώνουν ... το ερώτημα είναι γιατί να υποστηρίξει κάποιος (που δεν είναι ναζιστής), κάποιον που είναι δηλωμένος ναζιστής και μόλις βλέπει τα σκούρα κάνει την κότα ... ??? κάποιον δηλαδή που είναι ΚΑΙ ναζιστής ΚΑΙ κωλοτούμπας ...
αφου 2 χρονια τωρα δεν περνετε χαμπαρι ότι με σβαστικες και χαιρετισμους δεν γινεται παιχνιδι...^ Στου κουφου την πορτα οσο θελεις βροντα με λιγα λογια.
Αυτά λεει επισημά η χρυση αυγη τωρα ο κάθε ρομαντικος η αντιπαλος μπορει να μην θελει να τα δεχτει.
Α είναι πολιτικες οι διωξεις τελικα...
Συγγνώμη που επεμβαίνω ταράσσοντας την "γαλήνη" της "φιλικής" συζητήσεως, αλλά το θέμα δεν είναι μόνο στο: "τι λέει επίσημα" κάποιος, αλλά στο τι κάνει, τόσο επίσημα, όσο και ανεπίσημα.
Μην ξεχνάτε άλλωστε, πως "επισήμως", η παρούσα κυβέρνηση "διαπραγματεύεται".
Ήδη ψάχνουν λαγούμι να κρυφτούν στας Ευρώπας..
Εχει απαγορευσει τα ναζιστικα σοου, δεν μιλαει για εθνικοσοσιαλισμο και δηλωνουν Ελληνες εθνικιστες. Τι άλλο θα μπορουσε να κανει; Αφου ετσι και αλλιως ναζι θα τους αποκαλουν όπως τον Καρατζαφερη, φασιστες σαν την ΝΔ και παει λεγοντας...Συγγνώμη που επεμβαίνω ταράσσοντας την "γαλήνη" της "φιλικής" συζητήσεως, αλλά το θέμα δεν είναι μόνο στο: "τι λέει επίσημα" κάποιος, αλλά στο τι κάνει, τόσο επίσημα, όσο και ανεπίσημα.
μα ρε τυπε τις πραξεις τις ονομάζετε κωλοτουμπες και τις απαξιώνετε.Έχετε απόλυτα δίκιο. Οι πράξεις έχουν μεγαλύτερη σημασία άλλωστε.
Πανικόβλητοι οι ευρωπαίοι λέμε...
αφου 2 χρονια τωρα δεν περνετε χαμπαρι ότι με σβαστικες και χαιρετισμους δεν γινεται παιχνιδι...
Μαλλον δεν ειμαστε εμεις κουφοι εσεις ειστε μαλακες