kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
Ειδες αρχηγε μου.
Μεχρι και κλωνους φτιαχνουν καποιοι για χαρη μου.
πάτησες έντρομος την αναφορά δειλέ ;)
Ειδες αρχηγε μου.
Μεχρι και κλωνους φτιαχνουν καποιοι για χαρη μου.
μπορω να ανεβασω φωτογραφιες με σβαστικες και τον χαιρετισμο αυτο αλλα παλι θα μιλας περι photoshop και θα κουραστουμε παλι.το συμβολο αυτο το χρησημοποιουσαν οι αρχαιο ελληνες αλλα και αλλοι αρχαιοι πολιτισμοι ΟΠΩΣ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ.και στην αρχαια ινδια το χρησημοποιουσαν και ηταν συμβολο καλο και λατρειας και το χρησημοπουσαν και σαν θρυσκευτικο. οταν ο χιτλερ το αντιγραψε απο τους αρχαιους ελληνες ,εγινε το διεθνως ναζιστικο συμβολο ...
Οχι, αλλα υπάρχουν σ΄χεσεις και σκοπιμότητες, πολυ περίπλοκο βέβαια για το δικό σου μυαλό που εχει μέσα τις μαλακίες του Μαρξ του 1848
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
εμαθες και κατι απο εμενα σημερα,ετσι δεν ειναι ανιστορητε ???Have a nice life!
εμαθες και κατι απο εμενα σημερα,ετσι δεν ειναι ανιστορητε ???![]()
Πραγματικά δεν έχω ιδέα για αυτούς τους ισλαμοφασίστες και τις επιρροές τους. Μπορείς να βοηθήσεις;
συμφωνα με πηγες που εχω,θεωρω οτι σε διαστημα ενος μηνος,θα εχουμε και αλλες προφυλακισεις βουλευτων της χρυσης αυγης. αυτο περιμενουμε πλεον και ειναι σχεδον βεβαιο. ολοι μεσα πριν την προεκλογικη περιοδο
συμφωνα με πηγες που εχω,θεωρω οτι σε διαστημα ενος μηνος,θα εχουμε και αλλες προφυλακισεις βουλευτων της χρυσης αυγης. αυτο περιμενουμε πλεον και ειναι σχεδον βεβαιο. ολοι μεσα πριν την προεκλογικη περιοδο
Ε οπα, οπα. Οχι ισλαμοφασιστε η Χεζμπολάχ. Ειναι σιίτες, πολυ χαλαροί στα θρησκευτικά θέματα, εχουν πολεμήσει τους φανατικούς τρελούς ισλαμοφασίστες σουνίτες στη Συρία και δε μπορείς να τους λες αυτούς ισλαμοφασίστες. Η Χεζμπολάχ ειναι εθνικοαπελευθερωτικό κίνημα και δεν εχιε καμία σχέση με τον ορο φασισμός οπως τον χρησιμοποιούμε στην Ελλάδα και στο Δυτικό κόσμο (λάθος τον χρησιμοποιούμε και τίποτα δε σημαίνει, αλλα λέμε τώρα)
Δε θα σας δώσω την απάντηση. Ψάξτε να βρείτε, πως η Χεζμπολάχ χαιρετάει οπως εσεις λέτε "ναζιστικα". Μιλάμε για σιίτικό εθνικοαπελευθερωτικό κίνημα του Λιβάνου!
Για ψάξτε ολοι πορωμένοι εναντίον της ΧΑ.
Ιδιες με τις πηγες που ειχε ο αλλος συναγωνιστης για πρωτια της ΧΑ στις ευρωεκλογες μεσα απο τα κεντρικα της ΝΔ?συμφωνα με πηγες που εχω,θεωρω οτι σε διαστημα ενος μηνος,θα εχουμε και αλλες προφυλακισεις βουλευτων της χρυσης αυγης. αυτο περιμενουμε πλεον και ειναι σχεδον βεβαιο. ολοι μεσα πριν την προεκλογικη περιοδο
Με τα καφενεια.κι άλλος με έγκυρες πηγές!!!!
με το σαμαρά μίλησες, τύπε, ή με τον αμερικάνο πρέσβυ?
όχι ρε. από τους αρχαίους έλληνες σίγουρα...
δεύτερη τόμπολα μετά το πολιτικό πιστεύω της ανακρίτριας.
λόγκαρε όξω να μπει άλλος κλώνος.
Μπορείς να βάλεις άγαλμα με αρχαιοελληνικό χαιρετισμό; Να περιμένω ή να φύγω;
ΥΓ: Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία και τις εξελίξεις δεν χρειάζεται να έχεις καμία πηγή για να αντιληφθείς ότι όντως πλησιάζουν και άλλες συλλήψεις.
Ε οπα, οπα. Οχι ισλαμοφασιστε η Χεζμπολάχ. Ειναι σιίτες, πολυ χαλαροί στα θρησκευτικά θέματα, εχουν πολεμήσει τους φανατικούς τρελούς ισλαμοφασίστες σουνίτες στη Συρία και δε μπορείς να τους λες αυτούς ισλαμοφασίστες. Η Χεζμπολάχ ειναι εθνικοαπελευθερωτικό κίνημα και δεν εχιε καμία σχέση με τον ορο φασισμός οπως τον χρησιμοποιούμε στην Ελλάδα και στο Δυτικό κόσμο (λάθος τον χρησιμοποιούμε και τίποτα δε σημαίνει, αλλα λέμε τώρα)
Δε θα σας δώσω την απάντηση. Ψάξτε να βρείτε, πως η Χεζμπολάχ χαιρετάει οπως εσεις λέτε "ναζιστικα". Μιλάμε για σιίτικό εθνικοαπελευθερωτικό κίνημα του Λιβάνου!
Για ψάξτε ολοι πορωμένοι εναντίον της ΧΑ.
Αν περιμένεις, θα γίνεις εσύ άγαλμα, μαν.
Κατσε ρε, σε λιγο θα μας πουν οτι χαιρεταει ναζιστικα ο Ηνιοχος, επειδη κραταει τα χαλιναρια.Αν περιμένεις, θα γίνεις εσύ άγαλμα, μαν.