stevegr(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
ξυδακιΑγόρι μου χρυσό αυτό ακριβώς έχει πει ο αρχηγός σας. Καταλαβαίνεις την γελοιότητα ή όχι ακόμα;
ξυδακιΑγόρι μου χρυσό αυτό ακριβώς έχει πει ο αρχηγός σας. Καταλαβαίνεις την γελοιότητα ή όχι ακόμα;
Αυτό μπορεί να αποδειχθεί εύκολα με το να ξέρουμε ποιο φύλλο είναι και να ανατρέξουμε σε αυτό...
εχει πει οτι ηταν νεανικες τρελες αυτα τυπεπαει καλα.... photoshop....
αληθεια τι εννοει φωτια και τσεκουρι;
Δεν θα έλεγα οτί το έχουν απεναντί τους.Όχι μόνιμα,και όχι για λόγους αρχών.Τώρα που τελειώνει η ασυλία και οι πλάτες του κράτους θα δούμε τι βάσεις έχετε σαν "κίνημα". Και που έχετε όντως τώρα πια το καθεστώς απέναντι σας. Οψόμεθα...
παει καλα.... photoshop....photoshop
τα λενε τωρα τυπεκαι οι χρυσαυγιτες τα ιδια λενε όμως τυπε :S
και οι χρυσαυγιτες τα ιδια λενε όμως τυπε :Sεχει πει οτι ηταν νεανικες τρελες αυτα τυπε
Δεν υπήρξε ποτέ ανοχή σε τέτοια σκηνικά παρά μόνο στα κεφάλια ακροδεξιών,σα και σένα.Ξιφολόγχες που ξύνουν πεζοδρόμια, ομάδες κρούσης που την πέφτουν σε λαθρομετανάστες, μολώτωφ που καίνε αστυνομικούς, αλήτες που σπάνε μαγαζιά και κάθε άλλου είδους βία ΤΕΛΟΣ!
Τελείωσε η πλάκα και η ανοχή.
αμ ο άλλος ο μουλωχτος.τα λενε τωρα τυπε
ο μακης τα ειπε μετα απο 20 χρονια και οταν πηγε στην νδ
εχει διαφορα
Δεν υπήρξε ποτέ ανοχή σε τέτοια σκηνικά παρά μόνο στα κεφάλια ακροδεξιών,σα και σένα.
εδω ο ροντουλης δεν τους ελεγε γομαρια τυπε?αμ ο άλλος ο μουλωχτος.
Δεν υπήρξε ποτέ ανοχή σε τέτοια σκηνικά παρά μόνο στα κεφάλια ακροδεξιών,σα και σένα.
εδω ο ροντουλης δεν τους ελεγε γομαρια τυπε?
οταν τον πηρε ο σαμαρας στην νδ ειπε
«Ο πρωθυπουργός κάνει μια τιτάνια προσπάθεια για να εξέλθει η χώρα από την ύφεση, προκειμένου οι Έλληνες, και κυρίως οι νέοι άνθρωποι, να βρουν δουλειά», δήλωσε ο πρώην υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και βουλευτής Λάρισας του ΛΑΟΣ, Αστέριος Ροντούλης, έπειτα από συνάντησή του με τον Αντώνη Σαμαρά στο Μέγαρο Μαξίμου.
«Την προσπάθεια αυτή πρέπει να συνδράμουν όλοι οι νουνεχείς Έλληνες, καθότι ο Αντώνης Σαμαράς ενσαρκώνει μια δύναμη ελπίδας, σταθερότητας και ενότητας του Ελληνικού λαού. Είμαι πεπεισμένος ότι ο Ελληνισμός με την ψήφο του θα απορρίψει τον εθνικό και κοινωνικό ολετήρα κ. Τσίπρα» πρόσθεσε.
«Όσοι, άλλωστε, καταμαρτυρούν σήμερα, διάφορα εναντίον του πρωθυπουργού, μπορούν στα πλαίσια της Δημοκρατίας να το πράττουν, πρέπει όμως να ξέρουν ότι οι επόμενες γενιές των Ελλήνων, θα ευγνωμονούν τον Αντώνη Σαμαρά» συμπλήρωσε ο Αστέριος Ροντούλης.
αυτοι του λαος ειναι πολυ σταθεροι στις αποψεις τους τελικα
μοιαζουν στον πρωην αρχηγο τους
Εννοείται.Και δεν είμαι ακροδεξιός φυσικά
«Πολύ απλά ότι το πολιτικό καθεστώς και συγκεκριμένα συμφέροντα που το στηρίζουν ήθελαν ακόμα τη Χρυσή Αυγή στη βουλή και κυρίως στις ευρωεκλογές και στην ευρωβουλή. Ιδιαίτερα το τελευταίο το επιθυμεί διακαώς και ο «πατερούλης» Βλαντιμίρ Πούτιν- ο αρχικός εμπνευστής της εισόδου των ναζιστών στη βουλή- και λογικά δεν θέλουν να του χαλάσουν το χατίρι !»
Αυτό το θεωρείς καλή ανάλυση;
αυτοι του λαος ειναι πολυ σταθεροι στις αποψεις τους τελικα
μοιαζουν στον πρωην αρχηγο τους
μονο οι βασιλοφρονες ειναι σταθεροι τυπεΕνώ οι της ΧΑ βράχοι.
http://[URL unfurl="true"]www.thermopilai.org/sites/www.thermopilai.org/files/images/afissa-zafeiropoulos.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.zarpa.gr/wp-content/uploads/2013/10/vlamakis_laos.jpg[/img[/URL]]
[img]http://3.bp.blogspot.com/-2YndDlNGzHI/T51Cagoqw_I/AAAAAAAABQg/duykQdRG2Co/s1600/Ypopshfioi-xrysavgites-me-to-LAOS.jpg
ναι τυπε μου οι Ρωσοι τους εβαλαν από το πουθενα στις δημοσκοπησεις πριν τις εκλογες του Μαιου...Aντε καλέ,μην το ξαναπείς ότι η Ρωσία βρίσκεται πίσω απο το δυνάμωμα της Χρυσής Αυγής !! Τι συκοφαντίες είναι αυτές !! Αφού οι άνθρωποι είναι Έλληνες εθνικιστές και όχι Ρωσόδουλοι !!