Φυλήςυχος Πολίτης
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
θα με βλεπεις από ψηλά όταν θα προσκυνώ το σκήνωμα σου...
Το οποίο θα είναι πάνω σε μασαζοκρέββατο
θα με βλεπεις από ψηλά όταν θα προσκυνώ το σκήνωμα σου...
δεν με μπερδευει με ενημερωνει σε περιπτωση που δεν τα εχω δειμην τον μπερδεύεις...
ετσι ρε τυπεΚαλημέρα θρασύτατε πεισματάρη που ξεβρακώνεις όλο το τόπικ.
Επειδή βλέπω γράφτηκαν πολλές σελίδες χθες βράδυ και βαριέμαι να κάθομαι να τις διαβάζω, τελικά ο Λάκης απάντησε για την φούντα του Μίχου;
δεν με μπερδευει με ενημερωνει σε περιπτωση που δεν τα εχω δει
Καθαροαιμους νεοναζι ανεβαζει ο γαβ γαβ.ειστε σιγουροι οσοι θελετε μια χρυση αυγη εκτος νομου;;;;
πιστευω ότι ο ναζισμος ψωφισε παρεα με τον χιτλερ. Τα συμβολα δεν μου λενε τιποτα ;)είσαι νεοναζί και γουστάρεις τύπε, σωστά?
πιστευω ότι ο ναζισμος ψωφισε παρεα με τον χιτλερ. Τα συμβολα δεν μου λενε τιποτα ;)
ξερεις τι μου κανει εντυπωση;Καθαροαιμους νεοναζι ανεβαζει ο γαβ γαβ.
μιλατε... ;)γι' αυτό μιλάμε για ΝΕΟναζισμό... ;)
Πού δε τους "βλεπεις" ρε γαβ γαβ? Με δυο μαλακιες που διαβασες? Αντε παλι ξερολιαση και μπαρουφες. Και στην τελικη αν δε το κανουν, κακο της κεφαλης τους. Ενα τεραστιο μεριδιο ευθυνης για την κλιμακωση (και τη δικαιολογηση της κλιμακωσης βεβαιως) της βιας ειχαν οι ακροδεξιοι στην Ουκρανια. Δε θα παιξω μαζι σου αυτη τη φορα.ξερεις τι μου κανει εντυπωση;
Δεν βλεπω τους αλλους Ουκρανους να τους απομονωνουν
Μαζι στην μαχη για τη χωρα τους...
κ εγω σ αγαπαω
μιλατε... ;)
τι εχετε στα πλανα να κανετε κυβερνηση την ΧΑ;;ναι εσύ δεν ξέρεις, δεν είδες, δεν άκουσες, δεν κατάλαβες...
όπως εκατομμύρια γερμανών πριν τον πόλεμο.
ΜΕΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ
να ζητησω λινκ με αυτά που διαβασες εσυ με την απομονωση η θα γινω κακος;Πού δε τους "βλεπεις" ρε γαβ γαβ? Με δυο μαλακιες που διαβασες? Αντε παλι ξερολιαση και μπαρουφες. Και στην τελικη αν δε το κανουν, κακο της κεφαλης τους. Ενα τεραστιο μεριδιο ευθυνης για την κλιμακωση (και τη δικαιολογηση της κλιμακωσης βεβαιως) της βιας ειχαν οι ακροδεξιοι στην Ουκρανια. Δε θα παιξω μαζι σου αυτη τη φορα.
Εγω δεν ειπα οτι ξερω, εγω ειπα οτι δεν ξερω. Εσυ ειπες οτι ξερεις. Και με το ιστορικο μπαρουφας που εχεις, θα δωσω οση σημασια δινω και στις ιστοριες της 5χρονης ανηψιας μου. Αυτο που ειπα εγω οτι οι ακροδεξιοι φερουν τεραστιο μεριδιο ευθυνης για την κλιμακωση της βιας.να ζητησω λινκ με αυτά που διαβασες εσυ με την απομονωση η θα γινω κακος;
Κλαψε γοερα
τι εχετε στα πλανα να κανετε κυβερνηση την ΧΑ;;
Κατι ειχα καταλαβει
και οι δεξιοι, οι κεντροοι, οι αριστεροι και οι ακροαριστεροι που ηταν;Εγω δεν ειπα οτι ξερω, εγω ειπα οτι δεν ξερω. Εσυ ειπες οτι ξερεις. Και με το ιστορικο μπαρουφας που εχεις, θα δωσω οση σημασια δινω και στις ιστοριες της 5χρονης ανηψιας μου. Αυτο που ειπα εγω οτι οι ακροδεξιοι φερουν τεραστιο μεριδιο ευθυνης για την κλιμακωση της βιας.
ρε παπαρα οι γνησιοι της χα στο φορουμ με ρωτάνε τι ψηφιζω...εννοώ ότι δεν υπάρχουν δικαιολογίες "δεν ήξερα, δεν άκουσα, δεν είδα, δεν κατάλαβα",
όπως αυτές που η χα προβάλλει ως γραμμή άμυνας,
μέσω νικς σαν το δικό σου.
Μιλαω για την κλιμακωση που προκαλεσε η βια των ακροδεξιων. Καταλαβαινεις τι σημαινουν αυτες οι λεξεις? Αν ναι, γιατι απαντας αλλα αντι αλλων? Αν οχι, καλημερα.και οι δεξιοι, οι κεντροοι, οι αριστεροι και οι ακροαριστεροι που ηταν;
Μονο η ακροδεξια εδιωξε τον προεδρο; δηλαδή είναι η επομενη κυβερνηση της Ουκρανιας;
Οσο για το ιστορικο μπαρουφας που πεφτετε 10 ατομα πανω μου και δεν απανταει κανενας δεν θα ασχοληθω και σημερα
Εγω καταλαβαινω ότι κανεις κωλοτουμπα απλα δεν σε αφηνω...Μιλαω για την κλιμακωση που προκαλεσε η βια των ακροδεξιων. Καταλαβαινεις τι σημαινουν αυτες οι λεξεις? Αν ναι, γιατι απαντας αλλα αντι αλλων? Αν οχι, καλημερα.