Επισκέπτης
βρε αντε να παίξεις με τα νεροπίστολα σου μην σε φτυσω και σκουριάσεις γατοξερασμα..
Γέρο .... από πότε έχεις να ρίξεις με όπλο ;;;;;
Από το στρατό ;;;;;;;
Με τι είχες ρίξει τότε ;;
Mannlicher ;;;;;;;;;;;;;;
βρε αντε να παίξεις με τα νεροπίστολα σου μην σε φτυσω και σκουριάσεις γατοξερασμα..
ο μεγαλητερος φασιστας ειναι ο αντιφασιστας......
Ρε μαλάκα , κοίτα να γαμήσεις κώλο να μάθεις πως είναι και άσε τα δύσκολα ........
εννοώ καθαρό κώλο , όχι κανά μερεντιάρικο τριχωτό σαν της erinal ...
Με Μάνλιχερ δεν εγινε η εκτελεση των 6 το 1922?Γέρο .... από πότε έχεις να ρίξεις με όπλο ;;;;;
Από το στρατό ;;;;;;;
Και ο μεγαλυτερος καπνιστης ο αντικαπνιστηςKαι ο μεγαλύτερος κομμουνιστής ο αντικομμουνιστής ?? :S
οακκε για να ξεβρωμισει ο κομμουνιστικος χωρος τυπεKαι ο μεγαλύτερος κομμουνιστής ο αντικομμουνιστής ?? :S
Γέρο .... από πότε έχεις να ρίξεις με όπλο ;;;;;
Από το στρατό ;;;;;;;
αυτο ειναι καλο τυπεΚαι ο μεγαλυτερος καπνιστης ο αντικαπνιστης
λογικο τυπε ειναι πολυ που φοβουνται.λογικο δεν ειναι ??? οταν βλεπεις νομιμους εκλεγμενους βουλευτες να τους συλλαμβανουνε και να τους κανουν βολτα οι αντιτρομοκρατικοι στα τσοντοκαναλα, λογικο δεν ειναι ??? τι να κανει ο κοσμος ? ενα μερος φοβαται ! αλλα τον μαη ολοι δαγκωτο θα το ριξουν !!!!Τη μάνα μου την πήραν τηλέφωνο και φοβήθηκε να δηλώσει ότι ψηφίζει ΧΑ.
Τοσο κατακαρδα θα το παρετε?εκφραγματα,ψυχοφαρμακα,ε ρε τι εχει να γινει !!!
οακκε για να ξεβρωμισει ο κομμουνιστικος χωρος τυπε
αυτό είναι που λένε ``στάσου τούρκο να σου ρίξω...``με Lee Enfield και το έχω ακόμα ρε παπάρα...
και για κάτι καλόπαιδα που το παίζουν μαγκακια έχω ένα παλιο μπαικάλ και καμμιά κατοστή φυσίγγια με γιαρμα. ...
Τη μάνα μου την πήραν τηλέφωνο και φοβήθηκε να δηλώσει ότι ψηφίζει ΧΑ.
οχι τυπε αλλα αν εισαι αριστερος μονο οακκε αξιζει να εισαιΤώρα πήγες ΟΑΚΚΕ σύντροφε ?
γελα τωρα που μπορεις !!!Τοσο κατακαρδα θα το παρετε?
έχω ένα παλιο μπαικάλ και καμμιά κατοστή φυσίγγια με γιαρμα. ...
Για πες μου τωρα, αν απαγορευθει η καθοδος της ΧΑ στις εκλογες τι θα ψηφισεις?γελα τωρα που μπορεις !!!
οχι τυπε αλλα αν εισαι αριστερος μονο οακκε αξιζει να εισαι
αυτό είναι που λένε ``στάσου τούρκο να σου ρίξω...``
Τη μάνα μου την πήραν τηλέφωνο και φοβήθηκε να δηλώσει ότι ψηφίζει ΧΑ.