apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
Ο Δαραβίγκας το μόνο που έχει κοινό με το μπου.κομ
είναι ότι μοιάζει με τον...γλομπέο !
Ο Δαραβίγκας το μόνο που έχει κοινό με το μπου.κομ
είναι ότι μοιάζει με τον...γλομπέο !
μην ασχολείσαι μαζί δεν σε υποχρεώνω, αν θες μπορείς να με αγνοείς, που να κάθεσαι τώρα να μου απαριθμείς τα επαγγέλματα του μιλοβλάκα σου, Καληνύχτα...καλα οτι πεις εσυ.ειμαι πολυ κουρασμενος και ειναι και πολυ αργα για να κατσω παλυ να ασχοληθω μαζι σου. σου ειπα και ενα παραδειγμα με τον κασιδιαρη....
και στην τελικη χεστηκα τι λες εσυ..... η γη ειναι τετραγωνη και ο ηλιο βγενει απο την δυση.αντε καληνυχτα !!
εσυ μπορεις να μην ξανασχολιασεις κανενα μήνυμα μου για να μην σου σπασω τα μουτρα ???μην ασχολείσαι μαζί δεν σε υποχρεώνω, αν θες μπορείς να με αγνοείς, που να κάθεσαι τώρα να μου απαριθμείς τα επαγγέλματα του μιλοβλάκα σου, Καληνύχτα...
Υ.Γ. Καληνύχτισες 12,59 και είναι 1.14 και είσαι ακόμα συνδεδεμένος..
για να μην μου κλάσεις τ' αρχίδια... Αντε για νάνι τώρα...εσυ μπορεις να μην ξανασχολιασεις κανενα μήνυμα μου για να μην σου σπασω τα μουτρα ???
τι ωραια που τα λες οταν εχεις την ασφαλεια του υπολογιστη σου........για να μην μου κλάσεις τ' αρχίδια... Αντε για νάνι τώρα...
http://[URL unfurl="true"]www.zougla.gr/assets/images/400x300/251869.jpg[/img[/URL]]
[/quote][img]http://2.bp.blogspot.com/-1ANOh4ZcgyE/Us5K_uq4QpI/AAAAAAADrsY/dfm6E-u0EMI/s1600/daravigas1.jpg
τυπε λες να ειναι μπουρδελιαρης?
το να είσαι 29 και να μην έχεις δουλέψει καθόλου είναι φυσιολογικό για κάποιους, εγώ πάντως στα 29 παντρεύτηκα...Μεγαλωνει φυσιολογικα δηλαδη
ξεκολα αυτο ειπαμε δεν ισχυει.μην λεμε τα ιδια και τα ιδιατο να είσαι 29 και να μην έχεις δουλέψει καθόλου είναι φυσιολογικό για κάποιους, εγώ πάντως στα 29 παντρεύτηκα...
αντε για τον κασιδα να το δεχτώ, αλλά ο αρχηγός!! Ουτε ένα ένσημο...Ούτε ο Κασίδας έχει δουλέψει δλδ? Και ο Σακελαρίδης βλέπω...μεγάλη εμπειρία.
καλημέρα τυπε.Καλημερες! Το ποταμι πισω δε γυρνα!!
καλημέρα τυπε.
τι παιζει και εισαι δυο ωρες μπροστα
21.02.2014: ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ .
Ζητείται άρση ασυλίας και για τους υπόλοιπους βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ανακρίτριες Ιωάννα Κλάπα και Μαρία Δημητροπούλου με έγγραφό τους ζητούν την άρση της ασυλίας των μελών της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Χρυσής Αυγής, καθώς από τα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους φαίνεται ότι προκύπτουν (κατ' αυτές) ενδείξεις που καθιστούν αναγκαία την κλήση προς απολογία ολόκληρης πλέον της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος. Την άρση της βουλευτικής ασυλίας των εννέα βουλευτών της Χρυσής Αυγής, που δεν έχουν μέχρι στιγμής εμπλοκή στην υπόθεση που ερευνά η Δικαιοσύνη, ζητούν οι εφέτες ειδικές ανακρίτριες, με σκοπό και αυτοί να ανακριθούν για το κακούργημα της ένταξης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης.
Έτσι, φαίνεται πως η κυβέρνηση θα προχωρήσει την απαγόρευση καθόδου της Χρυσής Αυγής στις επερχόμενες εκλογές...
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι δύο δικαστικές λειτουργοί ζητούν να αρθεί εκ νέου η ασυλία για τους Ν. Μιχαλολιάκο, Ηλ. Κασιδιάρη, Ν. Μίχο, Γ. Λαγό, Π. Γερμενή και Στ. Μπούκουρα, προκειμένου να απολογηθούν για κατοχή πυροβόλων όπλων και πυρομαχικών με σκοπό την προμήθεια της εγκληματικής οργάνωσης. Με το ίδιο έγγραφό τους ζητούν να αρθεί η ασυλία και για τον Χρ. Παππά για σύσταση παρανόμου αρχείου. Αντικείμενο της άρσης της ασυλίας σε ό,τι αφορά στο κομμάτι των όπλων είναι μόνο αυτά που βρέθηκαν στην κατοχή βουλευτών, χωρίς να έχουν νόμιμη άδεια, καθώς για όσα νομίμως κατέχουν εκ του νόμου δεν μπορεί να παρέμβουν οι δικαστικές αρχές.
Η θέση του ΕΛ.Κ.Ε.Δ.Α. είναι γνωστή: Έγκυροι νομικοί έχουν καταθέσει πως νομικά η υπόθεση ''κυνήγι μαγισσών'' που εξαπέλυσε η συγκυβέρνηση, πάσχει. Ο ίδιος ο τέως υπουργός και βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Ρουπακιώτης το είχε δηλώσει. Και αν πρέπει να κυνηγηθεί ως εγκληματική οργάνωση η Χρυσή Αυγή, με τις κατηγορίες που ακόμη εν πολλοίς δεν έχουν αποδειχθεί, πόσο εγκληματική οργάνωση είναι το ΠΑΣΟΚ του Τσουκάτου, των μαύρων ταμείων της Siemens, του Μαντέλη, των ΜΚΟ του Ρόντος και των άλλων ''πράσινων'' αστέρων; Ερώτημα προς απάντηση...
Ήθελα να σχολιάσω και γω την πηγή...
Δήθεν σοβαρή και αντικειμενική και αν κάνεις μια βόλτα πέφτεις σε αναδημοσιεύσεις από defencenet κλπ. Τραγέλαφος.