apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
http://[URL unfurl="true"]www.videotex.gr/uploads/2013/06/SYRIZA-PADU.jpg[/img[/URL]]Και Χρηση Αυγι
συριζα παντου
τωρα και στην τουρκια ;D
http://[URL unfurl="true"]www.videotex.gr/uploads/2013/06/SYRIZA-PADU.jpg[/img[/URL]]Και Χρηση Αυγι
εθνικη ελπιδα τυπεΝαι βρε ανθρωπε.
Σφιγγουν τα δοντια και ψηφιζουν ΝΔ. Τι να ψηφισουν, δεξιοι ανθρωποι?
Ναι βρε ανθρωπε.
Σφιγγουν τα δοντια και ψηφιζουν ΝΔ. Τι να ψηφισουν, δεξιοι ανθρωποι?
Στις ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ;;;;;;;;;;;;;;;;
Που μετράνε καθαρά ΠΟΣΟΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ;;;;;;;;;;;;;;;;
Ξεκάθαρα πάνω από τη ΝΔ.
Θεωρώ ότι μπορεί να είναι ΚΑΙ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΣ ΕΥΡΟΕΚΛΟΓΕΣ.
Είναι δυνατόν να είναι πρώτο το κόμμα του αρχικαταληψία ;;;;;;
Δεν μιλησα εγω για βουλευτικες. Για τις ευρωεκλογες τωρα λεμε. Το ΚΚΕ χτυπαει δυνατα την τριτη θεση.
Στο έχουν πει αυτό πρόσφατα ;;;;;;
Άνθρωποι με βιοτεχνίες, μικρές βιομηχανίες, εμπορικά , εκμετάλευση ακινήτων κτλ ;;;;;
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ , ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.
Πάνω από 200 δικούς μου πελάτες , αυτών των κατηγοριών,
με τους οποίους άνοιξα σχετική συζήτηση ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ 3ΜΗΝΟ
ψηφίζουν πλέον ΟΛΟΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
Και από αυτούς , ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΨΗΦΙΣΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟ 2012.
πάλι εκπτώσεις κάνεις????
ΠΡΩΤΗ ΔΕΝ ΕΙΠΕΣ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ?
τρολάκη μήπως στα λενε όταν κρατάς την τανάλια?
Να με γνωρισεις, δεν εχω καμια αντιρρηση.
πραγματικα θα ηθελα να σε γνωρισω να δω τι μυαλα κουβαλας με ολα αυτα που λες !!!!
ακου εκει τριτη θεση το κκε !!!
μα καλα επιτιδες τα λες να παμε να πηδηξουμε απο τον τριτο οροφο με τις παπαρδελες σου ???
Πιανεις τετοιες συζητησεις με τους πελατες σου τυπε; Περιεργο.Πάνω από 200 δικούς μου πελάτες , αυτών των κατηγοριών,
Ψηφισμένε και αναγνωρισμένε ....
το ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗ ΝΔ αναιρεί το 1ο κόμμα ;;;;;;;;
φιλε και εγω ξερω ενα δικηγορο και ολοι του λενε οτι θα ψηφισουν χρυση αυγη χωρις να την ειχαν ψηφισει το 2012.΄ειπαμε πηγενετε σε καφενεια και μια βολτα το πρωι στο κεντρο και ρωτατε οποιον θελετε. και στην εκπομπη του μεγκα με τον πρετεντερη ολοι χρυση αυγη του ελεγαν.και ακομα και ο πουστης βαλιανατος ειπε οτι ο κασι ειναι σιγουρα πρωτος στο δημο της αθηνας.Στο έχουν πει αυτό πρόσφατα ;;;;;;
Άνθρωποι με βιοτεχνίες, μικρές βιομηχανίες, εμπορικά , εκμετάλευση ακινήτων κτλ ;;;;;
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ , ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.
Πάνω από 200 δικούς μου πελάτες , αυτών των κατηγοριών,
Και από αυτούς , ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΨΗΦΙΣΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟ 2012.
Μπορω να φανταστω την εικονα τύπε.Πιανεις τετοιες συζητησεις με τους πελατες σου τυπε; Περιεργο.
Συνηθως ο επαγγελματιας αποφευγει τετοιες συζητησεις.
Πιανεις τετοιες συζητησεις με τους πελατες σου τυπε; Περιεργο.
Αντε παλι τα καφενεια, γαμω τα καφενεια μου.φιλε και εγω ξερω ενα δικηγορο και ολοι του λενε οτι θα ψηφισουν χρυση αυγη χωρις να την ειχαν ψηφισει το 2012.΄ειπαμε πηγενετε σε καφενεια και μια βολτα το πρωι στο κεντρο και ρωτατε οποιον θελετε. και στην εκπομπη του μεγκα με τον πρετεντερη ολοι χρυση αυγη του ελεγαν.και ακομα και ο πουστης βαλιανατος ειπε οτι ο κασι ειναι σιγουρα πρωτος στο δημο της αθηνας.
Πιανεις τετοιες συζητησεις με τους πελατες σου τυπε; Περιεργο.
το λενε μονοι τους τυπε απο αγανακτηση +By Lakis33: ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΝ ΚΑΝΤΗΛΙΑ
Ειναι ο αλλος στην οδοντιατρικη πολυθρονα και του λεει ο οδοντιατρος, κρατωντας τον τροχο
Δεν χρησιμοποιώ τανάλιες κύριε .... ΟΥΤΕ ΤΡΟΧΟΥΣ
Στο βιντεακι στην εκπομπη του Πρετεντερη που αναφερεσαι, θυμαμαι οτι ολοι ειχαν πει οτι ψηφιζουν χρυση αυγη. Αρα μηπως ηθελε την γνωμη για εκεινους που θα ψηφισουν χρυση αυγη και δεν ηταν τυχαια ολοι ψηφοφοροι τους;φιλε και εγω ξερω ενα δικηγορο και ολοι του λενε οτι θα ψηφισουν χρυση αυγη χωρις να την ειχαν ψηφισει το 2012.΄ειπαμε πηγενετε σε καφενεια και μια βολτα το πρωι στο κεντρο και ρωτατε οποιον θελετε. και στην εκπομπη του μεγκα με τον πρετεντερη ολοι χρυση αυγη του ελεγαν.και ακομα και ο πουστης βαλιανατος ειπε οτι ο κασι ειναι σιγουρα πρωτος στο δημο της αθηνας.