alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Γιατι κοροιδευεις ρε? Ο Μεμος εγινε προοδευτικος και λεει τους αλλους φασιστακια. Σε χαλαει?δώσε πόνο γαμεμάκη!!!
Γιατι κοροιδευεις ρε? Ο Μεμος εγινε προοδευτικος και λεει τους αλλους φασιστακια. Σε χαλαει?δώσε πόνο γαμεμάκη!!!
ποσο στραβογιαννο στο σαϊτ...... :SΥπαρχει νικνειμ "τσουρεκακι"? Αρχισε παλι ο γλιτσας τους κλωνους?
Υπαρχει νικνειμ "τσουρεκακι"? Αρχισε παλι ο γλιτσας τους κλωνους?
Γιατι κοροιδευεις ρε? Ο Μεμος εγινε προοδευτικος και λεει τους αλλους φασιστακια. Σε χαλαει?
ποσο χρονων εισαι ???ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ > >
Νεοναζι στον τόπο θυσίας των Καλαβρυτινών Μαρτύρων από τους Ναζί.....
πόσα κιλά μαλάκας είσαι;ποσο χρονων εισαι ???
αν εκανες και λιγο υπομονη θα εβλεπες τα ποστ σου εδώ...Πριν λιγο εκανα ενα θεμα για εθνικιστες και το πεταξαν ακαριαια με αυτα τα βιντεο!!! κ κοψε τα γελακια σε παρακαλω...
καλά κάνουν κάθε λίγο θα ανοίγετε και ένα θέμα για την χα, εγώ τόσα χρόνια μέλος ζήτημα να έχβ ανοίξει 3-4 θέματα γενικά...Πριν λιγο εκανα ενα θεμα για εθνικιστες και το πεταξαν ακαριαια με αυτα τα βιντεο!!! κ κοψε τα γελακια σε παρακαλω...
ισως αν μπεις σε κανα θρεντ που δεν εχει σχεση με την χρυση αυγη να αλλαξεις γνωμηεγω προτινω ολοι οι εθνικιστες και πατριωτες να διαφραφουν απο το bourdela.com ας αντιδραση επειδη μας λασπολογανε και δεν μας αφηνουν να εκφραστουμε. εγω ηξερα οτι αυτο το site ειχε σκοπο να ανταλαζουμε αποψεις και εμπειριες περι αγοραιου ερωτα. αλλα αυτος ο ρολος του site εχει αλαξει και πλεον οι περισσοτεροι μπαινουν μεσα μονο και μονο για να πεταξουν το δηλητηριο τους στην χρυση αυγη !!!
το αντίθετο γίνετε, όλοι οι φασίστες έχουν φτιάξει από 10 κλώνους και έχουν πάρει εργολαβία εδω μέσα την αβάντα στην χα...εγω προτινω ολοι οι εθνικιστες και πατριωτες να διαφραφουν απο το bourdela.com ας αντιδραση επειδη μας λασπολογανε και δεν μας αφηνουν να εκφραστουμε. εγω ηξερα οτι αυτο το site ειχε σκοπο να ανταλαζουμε αποψεις και εμπειριες περι αγοραιου ερωτα. αλλα αυτος ο ρολος του site εχει αλαξει και πλεον οι περισσοτεροι μπαινουν μεσα μονο και μονο για να πεταξουν το δηλητηριο τους στην χρυση αυγη !!!
ναι γιατι εσεις δεν κανετε κλωνους... 5-6 καινούριους κάθε μερα μονοτο αντίθετο γίνετε, όλοι οι φασίστες έχουν φτιάξει από 10 κλώνους και έχουν πάρει εργολαβία εδω μέσα την αβάντα στην χα...