kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
Εσύ είσαι το ρουφιάνακι της παρέας ; Η το παίζεις εραστής to be της "βρωμιάρας";
Εσύ είσαι το ρουφιάνακι της παρέας ; Η το παίζεις εραστής to be της "βρωμιάρας";
Η "βρωμιάρα" λείπει.. Εγώ είμαι κουλ Λοιπόν είσαι της εκκλησίας; Για το νικ ρωτώ
Το ειτς είναι μία αρρώστια που έστειλε ο θεός για να τιμωρεί τους πούστηδες και τα πρεζάκια.
Η "βρωμιάρα" λείπει.. Εγώ είμαι κουλ Λοιπόν είσαι της εκκλησίας; Για το νικ ρωτώ
Ψυχίατρος δεν είμαι, αλλά το να νομίζεις ότι σε γουστάρω επειδή σε ρώτησα κάτι, σε κάνει αν όχι μουρλό, ψυχάκια το λιγότερο. Μια ερώτηση σου έκανα και το ξεχείλωσες. Στο κάτω κάτω αν δεν θες να απαντήσεις έφτανε το αρχικό πόστ με την "βρωμιάρα".
γιατι ρε σουργελο ο υπεύθυνος επικοινωνιας είναι μαλακας αλλα όχι τοσο σαν κ εσενα.Τότε γιατί ρε τσόκαρο από τα 30 άτομα της 2ης φώτο μόνο μια γκόμενα έχει κάλυμμα; Για πλάκα;
Α' στο στο διάολο λοιπόν παπάρα που το παίζεις και γνώστης.
εισαι μεσα;Πανω απο 20 ο Κασιδιαρης?
Εδω παρακαλω το στοιχημα. Εχω κατι εξοδα.
χανω λογαριασμο... εσυ;Μεχρι 19,99% δηλαδη κερδιζω?
Πλακα κανεις?
Σαν να κλεβεις παγωτο απο βρεφος.
σε πιο str8 στουντιο δεν γινεται;λοιπόν στοιχημα
εάν πάρει ο κασιδιαρης 20 τά εκατό με συν πλην 2 θά αφήσεις στο φ 104 ένα εκατοσταρικάκι για τον κοπρονι
εάν πάρει ο κασιδιαρης κατω απο 18 τα εκατό θα αφήσω στο φ 104 ένα εκατοσταρικάκι γιά αλεξ 71....
τό δέχεσε???
οκ. Αντρικια όμως χωρις μα και μου...Ήδη εχω στοιχημα με τον Sevagio αν περασει δευτερο γυρο ο κασι, θα διαγραφω.
Και αντιστοιχως εκεινος αν δεν περασει.
Αρα συνδυαζεται καλα το στοιχημα. Μεσα.
δεν είμαι βέβαιος. Γι αυτό εχει αξια για μενα το στοίχημα. Εισαι μεσα;Βρε όπως θελεις, εγω σιγουρος ειμαι.
Εσεις γιατι τοσο παθος? Απο πού προκυπτει τοση βεβαιοτητα?
ναι.Καλά μαλάκες είστε; Δηλαδή μετά τις εκλογές όποιος χάσει θα διαγραφεί;
οκΕιπαμε ΝΑΙ.
μαλακα... αμα διαγραφει κλαφτο το 100ρικο
ποσο εισαι τυπε; (αν θες απαντας)Ε ρε σουρρεαλισμος.
Η Χρυση Αυγη, που πριν λιγα χρονια τα περιοδικα της εβγαιναν με εξωφυλλο τον Χιτλερ και τον Ες, τωρα στελνει αντιπροσωπεια να τιμησει αυτους που σκοτωσαν ο Χιτλερ και ο Ες στα Καλαβρυτα.
Και νεα παιδια αναπαραγουν την ειδηση και χαιρονται κιολας. Τι να πει κανένας.
Δεν εισαι και τοσο μεγαλος ρε αδερφε... Δες τα πραγματα και από μια άλλη μερια ;)43. Το 71 στο νικ μου ειναι το ετος γεννησης. Γιατι να μην θελω να απαντησω?
σε αυτό τιποτα. Στο συνολο των γραφομενων σου δειχνεις ότι εισαι μακρια από την ηλικια σου.Τι σου φανηκε παραξενο σε αυτο που εγραψα?
επειδή ξερω ότι εισαι ένα τιποτα σε γραφω στα @@ μου.Ακριβώς επειδή ρε ξεκώλι ρώτησε αυτοί που δεν θέλανε κρυφτήκανε.
Άμα δεν έχεις τι να απαντήσεις....μην απαντάς στη ζούλα....απλά βούλωνε. Γκεγκε;
Και μην ξαναπάς σε δράση, δεν έχουμε ανάγκη εξωμότες. Άλλωστε τελευταία φορά που τσέκαρα ψηνόσουν για ΝΔ.
εννοω ότι συμβαλεις στην πολωση των ακρων χωρις να το θελεις.Δεν ξερω τι εννοεις οτι ειμαι μακρια απο την ηλικια μου.
Εγω θεωρω οτι ειμαι κοντα στα πραγματα και τις εξελιξεις και προσπαθω να αποφασιζω και να κρινω υπευθυνα.
Και κυριως χωρις κραυγες και ακροτητες.