The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.385
- Πόντοι
- 25.467
πάρε λίγη τέστο μπάρμπα![]()
![]()
![]()
![]()
Ευχαριστώ. Είχα αναγκη λίγη λοσιόν για την καράφλα.
πάρε λίγη τέστο μπάρμπα![]()
![]()
![]()
![]()
το σοβαρο αιγκεφαλοικω σου κενω μπορι να ληθι εφκωλλα και απλα....ΑΝΕΒΑ σαι κτιρειο με 4και πανο ωροφους και ποιδα.....!!!!111για αυτό που θεωρω καλο για τη χωρα μου όχι ναζι και τον κλωνο του χιτλερ θα στηριζα...
τιμη μου ;)Συγχαρητηρια. Καλωσορισες στην υπογραφη μου.
![]()
![]()
τον διαβασες ολο τον διαλογο;Για να μην σκοτωθει το πεθαμενο μου παιδι θα στηριζα τον δολοφόνο του ενα πραγμα αχχαχαχαχαχαχαχα Τι αλλο θα ακουσω παναια μου ελεουσα..
και κανεις δεν καταλαβαινει γιατι...καθολου ΟΚ ρε τυπε.... Αυτό που θελω να πω είναι ότι το πρόβλημα της χρυσης αυγης δεν λυνεται με αντιφασιστικες κορονες οσο και να χτυπιεστε.. Από 0,2% το πρόβλημα τους εφτασε στο 7% και οι κορονες στο 14% Οσες σβαστικες και να βαλει ο Ξυδης παλι ΧΑ θα ψηφισω. Όχι γιατι είμαι ναζι η υιοθετω ολο το πακετο του κομματος αλλα γιατι δεν θελω να είμαι ξενος στην χωρα μου εγω και Ελληνας ο αντετοτετοιος
Ελα, στο διορθωσα γιατι μπερδευτηκες.Κριμα για την χωρα που θα την παραδωσουμε στα ακρα λογω ηλιθιοτητας
ετσι... σβησε τα από πανω σε εκθετουνΕλα, στο διορθωσα γιατι μπερδευτηκες.
Πως φαινεται το τρολινκ;;;;
Όταν ενας "χρυσαυγιτης" γραφει αυτό:και κανεις δεν καταλαβαινει γιατι...
Κριμα για την χωρα που θα την παραδωσετε στα ακρα λογο ηλιθιοτητας
εχω ενα σκυλι που αγαπω πολυ και θα το παω να το σπασει ο γειτονας που το μισει στο ξυλο, (κ γω μισω τον γειτονα) απο εκδίκηση γιατι θελω να μπει φυλακη ο γειτονας που μισω.
ακου τωρα ποιος μιλα για ηλιθιότητα..
βεβαια εσεις (ευγενειας) ξερετε ότι εγω δεν είμαι πολιτικος![]()
από που φαινονται ρε συ εριναλ όλα αυτά που λες από τα γραφομενα μου;εχω ενα σκυλι που αγαπω πολυ και θα το παω να το σπασει ο γειτονας που το μισει στο ξυλο, (κ γω μισω τον γειτονα) απο εκδίκηση γιατι θελω να μπει φυλακη ο γειτονας που μισω.
ακου τωρα ποιος μιλα για ηλιθιότητα..
εχω ενα σκυλι που αγαπω πολυ και θα το παω να το σπασει ο γειτονας που το μισει στο ξυλο, (κ γω μισω τον γειτονα) απο εκδίκηση γιατι θελω να μπει φυλακη ο γειτονας που μισω.
Κλασική περίπτωση "και την πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο".από που φαινονται ρε συ εριναλ όλα αυτά που λες από τα γραφομενα μου;
Εχω πει εδώ και δυο χρονια ότι ψηφιζω και στηρίζω ΧΑ για να είναι στη βουλη και να λεει αυτά που θελω. Αν μου πουν ότι με την ψηφο μου βγαινει κυβερνηση δεν θα της την δωσω... Από το πρωι παω να κανω μια κανονικη κουβεντα για τα ΑΙΤΙΑ της χρυσης αυγης και μαλακιζεστε... Τι να πω; και παλι κριμα
Ελα, στο διορθωσα γιατι μπερδευτηκες.![]()