Κώστας Λαδάκης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 10.545
- Πόντοι
- 2.886
πες μας τη γνώμη σου δικολάβε...
Για πες με απλά λόγια ,γρήγορα ,χωρίς μαθηματικά
το κεντρικό νόημα της αρχής του Heisenberg ,χωρίς να γκουγλάρεις .
πες μας τη γνώμη σου δικολάβε...
Εγω ενας πτωχος δικηγορος ειμαι, πού να ξερω απο αυτα...πες μας τη γνώμη σου δικολάβε...
Πιστεψε με την ημερα που ανθρωπος σαν και σενα θα μου πει οτι ΔΕΝ λεω ανοησιες θα αρχισει να με λουζει κρυος ιδρωτας
Βεβαια γιατην φρεσκια ανοησια που εκανες και που στην εξηγησα εκανες αβαβα και συνεχιζεις να μιλας για κλωνους...αλλα ειπαμε αυτο σε κανει να κοιμασαι καλυτερα ;) Καληνυχτα σας κυριε
Ολα ειναι ατμός.Για πες με απλά λόγια ,γρήγορα ,χωρίς μαθηματικά
το κεντρικό νόημα της αρχής του Heisenberg ,χωρίς να γκουγλάρεις .
Ολα ειναι ατμός.
Μονο που το ειπε πρωτος ο Βεγγος στην ελληνικη ταινια. Κι εδω μας αντιγραψανε.
Ολα ειναι ατμός.
Μονο που το ειπε πρωτος ο Βεγγος στην ελληνικη ταινια. Κι εδω μας αντιγραψανε.
Στην Αμερική τον προφέρουν έτσι .Πως το ξέρεις ;![]()
Παροτι σου ζητησα συγνωμη για την υποθεση μου περι θαυμασμου,και σου τονισα οτι η ενσταση μου ηταν στη χρηση του Κεμαλ για να πικαρεις τονσυνεχίζεις την ανοησία περί θαυμασμού στον Μουσταφά Κεμάλ...
πριν την έκανες γαργάρα ως ανυποστήρικτη, τώρα επανέρχεσαι ελλείψει εναλλακτικής.
χαίρομαι που ένας ακόμη κλώνος προστέθηκε στη στρατιά των κλωνοφασιστοπουστρακίων που με θεωρούν αντίπαλο.
Εννοειτε οτι καποιος εκλεκτος συμφορουμιτης ειναι ασθενης?Τι έγινε;
Πάλι ο Ασπρούλης σταμάτησε να παίρνει τα φαρμακάκια του;
Εννοειτε οτι καποιος εκλεκτος συμφορουμιτης ειναι ασθενης?![]()
Επειδη εισαι και βλαξ .. που ξέρεις οτι δεν μου χει ριξει η δεν μου ριχνει πουτσους ο φπ δηλαδη;ο εκτορ δε λεει ποτε μαλακιες.
ριχτης ενα μπουτσο τωρα.
:oΕπειδη εισαι και βλαξ .. που ξέρεις οτι δεν μου χει ριξει η δεν μου ριχνει πουτσους ο φπ δηλαδη;![]()
συμφωνω 100%Αν δεν κατανοείτε αυτά που έγραψα, θα σας το κάνω πιο λιανά.
Στα αρχίδΣτο θυμιατό μου το τι δηλώνει ο κάθε "μπράβος". Αυτοί δηλώνουν ότι τους βολεύει. Δεν έχουν μπέσα.
Και για να προλάβω τους "καλοθελητές", σπεύδω να γράψω, ότι και Χ.Α. να δήλωνε πάλι δεν θα τον έπαιρνα στα σοβαρά, ώστε να το χρησιμοποιήσω σαν επιχείρημα εναντίον του Λαϊκού Συνδέσμου.