memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
Ζηλεύετε που είμαι θερμός
http://[URL unfurl="true"]www.hobbi.gr/images/31204_thumb3.jpg[/img[/URL]]
καθολου δεν σας ζηλευω, εγω ειμαι ανθρωπος :jerking:
Ζηλεύετε που είμαι θερμός
και ποιος το κρίνει αυτό?Κρίνοντας από δω μέσα πάντως οι περισσότεροι αμόρφωτοι είναι ακροδεξιοί. Τυχαίο;
http://[URL unfurl="true"]www.hobbi.gr/images/31204_thumb3.jpg[/img[/URL]]
καθολου δεν σας ζηλευω, εγω ειμαι ανθρωπος :jerking:
[/quote]
:kenny:
γουάου!!! Πάντως κοντά έπεσαΕίναι κλιτικός τύπος αφαιρετικής, μίας κλίσης που καταργήθηκε στην Αθήνα το 400πχ αλλά έμεινε στη γλώσσα ως άκλιτο. Δηλώνει προέλευση...Περί μη συνέχειας της γλώσσας και αλά τινά.
και ποιος το κρίνει αυτό?
Εδώ μια σήμερα αυτοπροσδιοριζόμενη αναρχικιά είπε ότι ο Κασιδιάρης δεν έβγαλε ούτε το λύκειο,ενώ είναι γεωπόνος...
Οπότε....?
υ.γ. αρκετα σε γλεντησα σημερα....αντε μπαϊ γιατι εχουμε και ζωη εκτος νετ![]()
ποιος είναι ο πούπης??Εεεε ρε χαρές που θα κάνει ο κ. Πούπης, όταν αντιληφθεί την ύπαρξή σας!
ποιος είναι ο πούπης??
και τι τρόπαια εχει πάρει?Ένας τροπαιούχος του παρόντος ιστοτόπου.
και τι τρόπαια εχει πάρει?
Και τι θα μας κάνει? Ντα?
Το θέμα ρε φίλε δεν είναι ποιοι είναι πιο μορφωμένοι...οι δεξιοί ή οι αριστεροί (άσε που διαφωνώ με τους παραπάνω...όλοι οι ανάρχες δεν πατάνε το πόδι τους παρά μόνο για συνελεύσεις και καταλήψεις...απ την άλλη η ΔΑΠ είναι πρώτη δύναμη τις τελευταίες δεκαετίες...άρα μπαρμπούτσαλα)
Το θέμα όπως είπα και πριν είναι τα συμπλέγματα που έχετε...και το από πού πηγάζουν...
Ψάξτε το λίγο...
ειμαστε εδω για να σας βοηθησουμε να απαλλαγειτε απο τα συμπλεγματα σας![]()
Ένας τροπαιούχος του παρόντος ιστοτόπου.
Κρίνοντας από δω μέσα πάντως οι περισσότεροι αμόρφωτοι είναι ακροδεξιοί. Τυχαίο;
και ποιος το κρίνει αυτό?
όπως λεει και ο κοσνικ η εριναλ λεει μαλακιες όπως παντα.Πες μου τι μαλακια εγραψε. Συγκεκριμενα. Εγω εχω τσακωθει μαζι της χιλιες φορες αλλά οταν εχει δικιο θα της το αποδωσω.
και πως θα μαθεις ρε λακη ότι εγινε επανασταση; από το ραδιο;;;;Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι έχω πατήσει σε τοπική οποιουδήποτε κόμματος ;;;
εσυ πολύ με μπερδευεις ρε τυπε :-O τροπαιούχος!
Κρίνοντας από δω μέσα πάντως οι περισσότεροι αμόρφωτοι είναι ακροδεξιοί. Τυχαίο;
Όπως είπε και ο τύπος πιο πριν![]()
και οι επαναστάτες του 21΄ αμόρφωτοι ήταν κατά συντριπτική πλειοψηφία οι προθέσεις είναι που μετράνε ;)