erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 90
- Πόντοι
- 866
ε άλλο αυτό και άλλο η ανακρίβεια ότι δεν έβγαλε ούτε λύκειο
Πλακα πλακα επρεπε να πω οτι ουτε δημοτικο δεν πηγε
ε άλλο αυτό και άλλο η ανακρίβεια ότι δεν έβγαλε ούτε λύκειο
βρε ηλιθιο ζωο ορθιο επειδη εσυ και τα αλλα βουρλα με εχεις στα κουτακια που εχεις τοποθετησει τον κοσμο πρεπει να ειμαι αυτο που νομιζεις; καμία αντίθεση δεν εχουν τα λόγια μου σε οσα πιστευωκαμμιά μαλακία δεν έγραψε.. απλά αυτα που γράφει δεν τα πιστεύει διότι πολλάκις έχει εκφράσει διαμετρικα΄αντίθετες απόψεις
βρε ηλιθιο ζωο ορθιο επειδη εσυ και τα αλλα βουρλα με εχεις στα κουτακια που εχεις τοποθετησει τον κοσμο πρεπει να ειμαι αυτο που νομιζεις; καμία αντίθεση δεν εχουν τα λόγια μου σε οσα πιστευω
μωρή κλασομπανιέρα διάβασε τι σκατά έχεις γράψει κατά καιρούς και μετά μίλα... αει σιχτίρ τωρα κάνε γαργάρα λίγα σκατά από την λεκάνη τοης τουαλέτας γιατί ούτε σπέρμα διαθέτει κανένας για σένα στέρφα γίδα...
Ναι. και τα δοντια βγαινουν με ταναλια λακη..
ημουν στους δρομους το 2008 μεσα στο κεντρο
Είμαι φιλικά διακείμενη στους αναρχικους ειναι γνωστό.
αναρχική????Τι ξέρεις σχετικά ρε σκουπίδι ;;;;
Μίλα για όσα ξέρεις ........
αν ξέρεις τίποτε ...........
γιατί άτομα με τέτοιο προφίλ , ΣΚΑΤΑ ΞΕΡΟΥΝ .......
μωρή κλασομπανιέρα διάβασε τι σκατά έχεις γράψει κατά καιρούς και μετά μίλα... αει σιχτίρ τωρα κάνε γαργάρα λίγα σκατά από την λεκάνη τοης τουαλέτας γιατί ούτε σπέρμα διαθέτει κανένας για σένα στέρφα γίδα...
σιγα γερο θα μας μεινεις και θα σε βρουνε με το μπου ανοιχτο
Τι ξέρεις σχετικά ρε σκουπίδι ;;;;
Μίλα για όσα ξέρεις ........
αν ξέρεις τίποτε ...........
γιατί άτομα με τέτοιο προφίλ , ΣΚΑΤΑ ΞΕΡΟΥΝ .......
αναρχική????
και σαν όλους τους ανάρχες πήγαινε σχολείο μόνο στις καταλήψεις!!!
Σαν τον Τσίπρα που ήθελε η πολιτεία να σέβεται τις επιλογές του να μην πάει σχολεθο κτλ...
Όποιος έχει το βιντεάκι με την Παναγιωταρέα ας το ποστάρει!!!
Κοίτα ρε κάτι άτομα που έβγαλε τον γεωπόνο απόφοιτο δημοτικού!!!!
Επίσης θα σου για άλλη μια φορά ότι δεν είμαι αριστερός, ανήκω στον φιλελεύθερο σοσιαλδημοκρατικό χώρο χωρίς να έχω ενταχθεί ποτέ σε κάποια κόμμα και χωρίς να έχω ψηφίσω ποτέ μεγάλα κόμματα. Ευχαριστώ.
Δεν ειναι Γιαννης, ειναι Γιαννακης αφου εισαι αριστεραντζα ρε τυπε τι το κουραζεις
Πολυ προκαλεις εσυ. Φτιαχνεσαι με το ολο σκηνικο.τι εχει το προφιλ μου ρε λακη εξαιρετικη με βρισκω
Πολυ προκαλεις εσυ. Φτιαχνεσαι με το ολο σκηνικο.
Πολυ προκαλεις εσυ. Φτιαχνεσαι με το ολο σκηνικο.
Δεν υπάρχουν στρατόπεδα, ποτέ μου δεν διάλεγα και όποιον μου ζητούσε κάτι τέτοιο τον κοίταγα περίεργα...
Αν ντε και καλά πρέπει να διαλέξω κάτι αυτό θα είναι το κέντρο, την αυτοσυγκράτηση, την λογική και την ψυχραιμία έναντι σε κάθε λογής Κασσάνδρας, υπερεπαναστάτες και υπερπατριώτες της εποχής. Αυτές τις μέρες το να φανατιστείς και να διαλέξεις άκρο, συναγωνιστές και εχθρούς είναι το πιο εύκολο αλλά συγχρόνως και η μεγαλύτερη παγίδα.
Επίσης αν βγει κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ θα ήθελα να είχα την δυνατότητα να εγκαταλείψω την χώρα αλλά δυστυχώς δεν την έχω. Θεωρώ ότι είναι ό,τι πιο λαϊκίστικο και χυδαίο έχει εμφανιστεί στην Ελλάδα μετά το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου (η ΧΑ αν και λαϊκίστικη και χυδαία είναι εκτός συναγωνισμού καθότι και ναζιστική-φασιστική).
Ακόμα πιστεύεις ότι είμαι ΣΥΡΙΖΑ;
Θα ήθελε πολύ να γευθεί τα προϊόντα των γεννητικών αδένων οιουδήποτε άρρενος χρήστου ....
γι'αυτό είναι αριστερή .........
αν δεν υπήρχαν ρδέλα , δεν θα υπήρχαν αγάμητα μπάζα ........
όλο και κάποιος θα της έσταζε τα φλόκια του .........
ω αχιλλεα επιτελους ενα συμπαθητικος νεος εδω μεσα
Ωπ! Η αριστερουλικη αδυναμια μου Παντοφλιες με τακτ
Τι λεει? που ειναι ο λατρεμενος μου τραμουντανα? Πουλαει τα νεφρα του βλαστου του για να παρει πισω τα σπουδαγμενα του?