Επισκέπτης
παντα αγιε μουΑπό τα περιβόητα(!) σταφύλια του Ρήνου είναι το περιεχόμενο;
παντα αγιε μουΑπό τα περιβόητα(!) σταφύλια του Ρήνου είναι το περιεχόμενο;
Σαφώς και όχι. Γι' αυτό και θέλω να την κάνω καλύτερη. Να έχω μπάτσο, εφοριακό, ΔΥ, ΙΥ που κάνουν την δουλειά τους ΣΩΣΤΑ.
παντα αγιε μου
από ουισκακι απλο τι προτιμάς;Αρωματικό, πλην όμως αδύναμο και χωρίς σαφή προσανατολισμό για να συνοδεύσει επάξια κάποιο μεσογειακό πιάτο.
Στην θέση του θα πρότεινα Λημνιό, ή έστω Μαλαγουζιά.
Εκεί παίζει χρήμα και μαφιοζιλίκια,η ειδικότητα της ΧΑ(και ο βασικότερος λόγος που το μπου είναι γεμάτο φασίστες,επειδή αναρωτήθηκαν μερικοί).Για πες μας τώρα οι εθνικιστες τα καλοπαιδια οι χαυγιτες γιατι δεν πηγαν να διωξουν ποτε τις αλλοδαπες πουτανες ; Μιας και επιδιώκουν να καθαρίσει η ελλαδα;
Θα την έπεφταν και σε δαύτους,αν ήταν μπατίρηδες η στο μεροκάματο.Αφού έχουν φράγκα είναι ΟΚ για τον μέσο φασίστα,όποιος αμφιβάλλει ας τσεκάρει τι γράφεται εδώ μέσα.Γιατι δεν την επεσαν σε μονιμους αλλοδαπους κατοικους αγγλίας, γαλλίας, ρωσσίας κτλ που ειναι αλλοδαποι;
μπομπα σαν το χθεσινοαπό ουισκακι απλο τι προτιμάς;
μπα μηπως τα ανακάτεψες όλα;μπομπα σαν το χθεσινο
ακομα κουδουναει το κεφαλι μου
σιγα ρε... λιγο τσιπουρακι, λιγο κρασακι και μετα ουισκακι για να φυγει η ξινιλαμπα μηπως τα ανακάτεψες όλα;
μπυρα δεν ηπιες ρε;δεν γινεται αυτοσιγα ρε... λιγο τσιπουρακι, λιγο κρασακι και μετα ουισκακι για να φυγει η ξινιλα
από ουισκακι απλο τι προτιμάς;
και τα 2 τα τσακιζα αλλα τωρα βρηκα το φως μου.FAMOUS εγγυησηΑπό απλά παλιά έπινα το DEWARS, αλλά τώρα πιά προτιμώ το HAIG, κ. Παζουζούνε.
το ξεχασα. :Sμπυρα δεν ηπιες ρε;δεν γινεται αυτο
ε τι μπομπα ρε;το ξεχασα. :S
του αρεσουν τα πικρα. Εσυ πως εκανες τετοια αλλαγη;; Εγω οκ από ντιμπλ σε φειμους με την κρισηκαι τα 2 τα τσακιζα αλλα τωρα βρηκα το φως μου.FAMOUS εγγυηση
μετα από προτροπή φιλουτου αρεσουν τα πικρα. Εσυ πως εκανες τετοια αλλαγη;; Εγω οκ από ντιμπλ σε φειμους με την κριση
και τα 2 τα τσακιζα αλλα τωρα βρηκα το φως μου.FAMOUS εγγυηση
πολύ καλοTo Snow Grouse,ναι είναι καλό.
σκασε. Το ουίσκι φταιειε τι μπομπα ρε;
στανταρ στανταρ σου λεωσκασε. Το ουίσκι φταιει
δεν κανει για σενα που θες ένα μπουκαλι τη φορα ομωςπολύ καλο