kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
δεν το 'πιασαντριμλαντ
δεν το 'πιασαντριμλαντ
το 36 ανθρωπε δεν εχει το 33 ηταν στο 44%Kolb, Eberhard (2005) [1984]. The Weimar Republic. London; New York: Routledge. pp. 224–225. ISBN 9780415344418.
Κώδικας:Nazi Party election results Date Total votes Votes percentage Reichstag seats May 1924 1,918,300 6.5 32 December 1924 907,300 3.0 14 May 1928 810,100 2.6 12 September 1930 6,409,600 18.3 107 July 1932 13,745,000 37.3 230 November 1932 11,737,000 33.1 196 March 1933 17,277,180 43.9 288
Αυτά είναι τα ποσοστά που είχε πάρει το NSDAP
μαν για πες αν βγει το ΚΚΕ αύριο στην εξουσία θα ξαναγίνουν ποτέ εκλογές και αν ναι με ποιόν τρόπο?
πραγματικά ρωτάω από απορία χωρίς πλάκα
για κάποιον λόγο η χέβυ μέταλ σκηνή προσελκύει αυτήν την πολιτική ιδεολογία παγκοσμίως, δεν έχω καταλάβει γιατί
νε στιν ουτοπιαδεν το 'πιασα
ό,τι θέλουν θα κάνουν ρε παπάρα!!!
γιατί δε μπορεί να πει το ΚΚΕ ότι δε γουστάρει το Σύνταγμα δλδ???
υγ αμα σου είχα εκτίμηση θα σε είχα φίλο μου.
δε σου έχω καμιά κι ασχολούμαι με ότι γράφεις.
για να δείξω πόσο ξεφτίλας είσαι!
Εγω ειμαι παντως κατα του να απαγορευτειτε με νομο και τα ρεστα.Τα πολιτικά κόμματα αντιμετωπίζονται με πολιτικά και ιδεολογικά επιχειρήματα.
Δεν αντιμετωπίζονται ούτε με κραυγές, ούτε με αστυνομικά μέτρα.
Τα αριστερά καθεστώτα, όπου επικράτησαν και για όσο διάστημα εφαρμόστηκαν, ήταν τα πλέον απάνθρωπα, ολοκληρωτικά καθεστώτα.
Και δεν επέτρεπαν ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ.
σωστός, επαναδιατυπώνω το ερώτημα:Συγνώμη αλλά τι ρωτάς?
Το Σύνταγμα ισχύει μέχρι να αναθεωρηθεί ή να..καταλυθεί
όποιο κόμμα είναι στην Βουλή αποδέχεται ότι ισχύει και αν δεν του αρέσει κάτι προσπαθεί για αναθεώρηση.
Εαν το ΚΚΕ έπαιρνε ποτέ την εξουσία ήταν υποχρεωμένο να λειτουργήσει σύμφωνα με το ισχύον Σύνταγμα, διαφορετικά θα έκανε πραξικόπημα.
Τι ακριβώς δεν καταλαβαίνεις?
ό,τι θέλουν θα κάνουν ρε παπάρα!!!
γιατί δε μπορεί να πει το ΚΚΕ ότι δε γουστάρει το Σύνταγμα δλδ???
υγ αμα σου είχα εκτίμηση θα σε είχα φίλο μου.
δε σου έχω καμιά κι ασχολούμαι με ότι γράφεις.
για να δείξω πόσο ξεφτίλας είσαι!
νε στιν ουτοπια
Εγω ειμαι παντως κατα του να απαγορευτειτε με νομο και τα ρεστα.
Και επικινδυνο και αναποτελεσματικο το βλεπω.
Βρωμοξυλο παντου,πολυ καλυτερο μεσο-και σας κοβει και τον τσαμπουκα εκει που(λετε οτι)μετραει.
Εγω ειμαι παντως κατα του να απαγορευτειτε με νομο και τα ρεστα.
Και επικινδυνο και αναποτελεσματικο το βλεπω.
Βρωμοξυλο παντου,πολυ καλυτερο μεσο-και σας κοβει και τον τσαμπουκα εκει που(λετε οτι)μετραει.
οχι μονο παλι με καταλισι πολιτεβματοσσωστός, επαναδιατυπώνω το ερώτημα:
έστω ότι το ΚΚΕ ανέβαινε στην εξουσία και με την δύναμη του κόσμου που το είχε στηρίξει έκανε πραξικόπημα και τα κατάφερνε, θα ξαναγίνονταν ποτέ εκλογές και αν ναι με ποιόν τρόπο?
Ενώ η ποπ γκρικ σκηνή προσελκύει την ΝΔ! Ρεμος Χατζηγιάννης κτλ...
Ελπιζω να σε καλυπτει το παρακατω.ιδεα δεν εχω. φανταζομουνα οτι εσυ θαξερες. δηλαδη ξερεις σε τι διαφωνει αλλα δε ξερεις σε τι διαφωνει. μαλιστα.
Συγνώμη αλλά τι ρωτάς?
Το Σύνταγμα ισχύει μέχρι να αναθεωρηθεί ή να..καταλυθεί
όποιο κόμμα είναι στην Βουλή αποδέχεται ότι ισχύει και αν δεν του αρέσει κάτι προσπαθεί για αναθεώρηση.
Εαν το ΚΚΕ έπαιρνε ποτέ την εξουσία ήταν υποχρεωμένο να λειτουργήσει σύμφωνα με το ισχύον Σύνταγμα, διαφορετικά θα έκανε πραξικόπημα.
Τι ακριβώς δεν καταλαβαίνεις?
μάλιστα κατάλαβαοχι μονο παλι με καταλισι πολιτεβματοσ
να προσεχουν κε αφτουσ που δε νεβριαζουν....πρόσεξε όμως γιατί έχει δύο άκρες...
Ειδες να κανω καμμια εξαιρεση?πρόσεξε όμως γιατί έχει δύο άκρες...
Ο σαλιαροδικηγορος χαφιες θα σε ειχε φιλο ποια τιμη ρε ετσι ειναι τα καρντασια στην σαλονικη.
αν σε ειχε φιλο να προσεχες τα χαφιεδιλικια του.