GIORGOSK
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.361
- Πόντοι
- 506
τι είναι αυτό; Αυτό έχει ημερομηνία 11-1943...
τι είναι αυτό; Αυτό έχει ημερομηνία 11-1943...
1. Δεν μιλαμε για καποια ανακοινωση της αστυνομιας αλλα για απομαγνητοφωνηση των αστυνομικων που ηταν εκει με το κεντρο.Καλημέρα!
Φίλε στο έχω ξαναπεί, δεν γίνεται να χρησιμοποιείς και να αποδέχεσαι τα πειστήρια και τις ανακοινώσεις της αστυνομίας όποτε σε βολεύουν και όποτε δεν σε συμφέρει ακριβώς με την ίδια ευκολία να τα αμφισβητείς. Αυτομάτως χάνεις κάθε σοβαρότητα. Ειδικά στο θέμα της ΧΑ απ' όσα λέει η αστυνομία έχετε βγάλει τα 99% ψέματα, δεν γίνεται να χρησιμοποιείτε και να κάνετε σημαία ΜΟΝΟ ότι σας βολεύει γιατί προφανώς όταν απομονώνεις μόνο αυτό που θες να ακούσεις φτάνεις σε λάθος συμπεράσματα.
Παρόλα αυτά και αφού μιλάς για αναφορά της αστυνομίας...
«Είκοσι άτομα της Χρυσής Αυγής μας ενημερώνουν ότι είχανε μία διαμάχη με άτομα του γνωστού χώρου (σ.σ. αντιεξουσιαστές). Είμαστε πλησίον προσπαθούμε να κατευνάσουμε τα πνεύματα. Κέντρο να γνωρίζετε, απ' ό,τι διακρίνουμε, υπάρχουν και κάτι σιδερομπουνιές με κάτι ρόπαλα…» αναφέρουν χαρακτηριστικά οι αστυνομικοί της ΔΙΑΣ στους διαλόγους που είδαν το φως της δημοσιότητας την Τετάρτη
Πηγή:
Όπως καταλαβαίνεις, απλά αναφέρουν ότι τους είπανε οι Χρυσαυγίτες. Δεν σημαίνει ότι είναι και η αλήθεια. Άσε που δεν επιβεβαιώνεται από πουθενά (πέρα της ΧΑ) ούτε η ύπαρξη της δεύτερης ομάδας (αναφέρεται κάποια στιγμή μια 'άλλη ομάδα ατόμων' που θα μπορούσε να είναι απλά η παρέα του Φύσσα), ούτε το ότι ο Φύσσας πλάκωσε τέσσερις όπως ισχυρίζονται ορισμένοι εδώ μέσα. Ούτε η κατάθεση της 24χρονης αστυνομικού που συνέλαβε τον Ρουπακιά λέει κάτι τέτοιο, ούτε έχει αναφερθεί σε κάποια κατάθεση αστυνομικού. Αν έχεις διαφορετική πληροφόρηση δώσε λινκ να το τσεκάρω.
Το αντίθετο ακριβώς,υπάρχει και παραυπάρχει λογική.no sense...
1. Δεν μιλαμε για καποια ανακοινωση της αστυνομιας αλλα για απομαγνητοφωνηση των αστυνομικων που ηταν εκει με το κεντρο.
2. Το ότι βγηκαν με τα ροπαλα για τον Φυσσα αλλα τον βρηκαν χωρις ροπαλα είναι ανεξηγητο
3. Γιατι να μου φανει ψεμα αυτό που δηλωσαν οι χρυσαυγιτες και να μου φανει λογικο το ότι κινητοποιηθηκε ολος ο "μηχανισμος" της ΧΑ για να φανε έναν ασχετο αντιφα;
Το αντίθετο ακριβώς,υπάρχει και παραυπάρχει λογική.
Ότι υπηρετεί το"κίνημα"της ΧΑ είναι ΟΚ.
Ψέμα?Ψέμα.
Τρολάρισμα?Τρολάρισμα.
Αλληλοκάρφωμα?Αλληλοκάρφωμα.
Κωλοτούμπα?Κωλοτούμπα.
Οι ναζι δεν διστάζουν μπροστά σε τίποτε(το έχουν πει κιόλας).
ναι υπαρχει...1. Ναι και από την απομαγνητοφώνηση δεν προκύπτει τίποτα από αυτά που ισχυρίζεστε ή κάτι που να επιβεβαιώνει συμπλοκή δύο ομάδων ή εμπλοκή του Φύσσα σε μάχες σώμα με σώμα με άλλους 3-4 (τους οποίους πλάκωσε) όπως θα θέλατε.
2. What?
3. Πάλι δεν κατάλαβα τι θες να πεις.
Με λίγα λόγια για να μην ζήσουμε την μέρα της μαρμότας για άλλη μια φορά εδώ μέσα. Υπάρχει το παραμικρό στοιχείο που να επιβεβαιώνει κάτι απ όσα ισχυρίζεστε;
Ξύδη,δεν έχω και δεν θέλω να έχω καμμία μα καμμία σχέση με την "αντιφα" τακτική που ακολουθείς και που δεν οδηγεί πουθενά.ΙΜΟ εσκεμμένα.
ναι υπαρχει...
κλαψτε τωρα ολοι μαζι
πες και ένα ευχαριστω στον συντροφο πορνοπαπο που σου εδωσε λεξουλα για να μαλακωσεις την πιπα που εφαγες!!!!Τι να κλάψουμε ρε αρχιτρόλ; Πας καλά; Πες μου τι επιβεβαιώνεται από αυτό το σημείο (το οποίο σαφώς και γνώριζα, δεν μας έβαλες κάτι καινούργιο).
Λέει πουθενά ότι ο Φύσσας πλακώθηκε με κανέναν πριν τον φάνε σαν το σκυλί; Όχι.
Ότι πλάκωσε 3-4; Όχι.
Ότι υπάρχει αντίστοιχη της ΧΑ οπλισμένη ομάδα; Όχι.
Ότι υπάρχει αντίσταση από τα 'έτερα άτομα' πέρα του κυνηγητού; Όχι.
Κάνουν λόγο για ομάδα της ΧΑ που κυνηγάει έτερα άτομα (τα οποία θα μπορούσαν απλά να ήταν η παρέα του Φύσσα στην οποία υπήρχαν και κοπέλες).
Ακόμα και τις απομαγνητοτοφωνήσεις τις εκλαμβάνετε όπως θέλετε προσθέτοντας ή συμπληρώνοντας από μόνοι σας πράγματα που φαντάζεστε.
Αυτό ήταν το μοναδικό σου στοιχείο ή έχεις κι άλλα;
Ξύδη,δεν έχω και δεν θέλω να έχω καμμία μα καμμία σχέση με την "αντιφα" τακτική που ακολουθείς και που δεν οδηγεί πουθενά.ΙΜΟ εσκεμμένα.
Όταν τελειώσεις με την"βοήθεια"πρους τους ναζί να αντιληφθούν οτι είναι ναζί τα ξαναλέμε.
εχουμε και λεμε... 20 ροπαλοφόροι ψαχνουν τον Φυσσα αλλα δεν τον βρισκουν και τον βρικουν δυο ασχετοι που δεν τον εχουν και τελικα ο Ρουπακιας μαχαιρωνει με Εντολη Μιχαλολιακου...
ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
ναι, ναι τυπε εχεις δικιο...Για άλλη μια φορά επιβεβαιώνεις αυτό που αρχίζουν και βλέπουν και άλλοι εδώ μέσα. Είσαι τρολ.
Καμία σοβαρή απάντηση, συνεχής αλλαγή θέματος, υπεκφυγές, εξυπνακισμοί.
Άλλο ένα καραγκιοζιλίκι που πετάγαν διάφορα σούργελα εδώ μέσα,και που τώρα θα το λουστούν ολόκληρο...Λες και δεν αναγνώριζε ο ίδιος ο Μεταξάς την ιδεολογική συγγένεια της 4ης Αυγούστου με την μουσολινική Ιταλία και τη χιτλερική Γερμανία.
σβηστο τυπε και υπόσχομαι να μην το χρησιμοποιησωΕδώ ο Μεταξάς είχε γράψει στα ημερολόγια του "Αν ο Χίτλερ και ο Μουσολίνι αγωνιζόντουσαν για την ιδεολογία τους έπρεπε να στηρίζουν την Ελλάδα με κάθε μέσο". Εδώ τον εξαγνίσαμε μετά το ΟΧΙ. Ακόμα και σε πανεπιστήμιο άκουσα καθηγητή ιστορίας να λέει ότι ναι μεν το μεταξικό καθεστώς έιχε φασιστικά στοιχεία αλλά δεν μπορούμε να το χαρακτηρίσουμε και μεν αλλά κτλ...
ναι, ναι τυπε εχεις δικιο...
Συνεχισε να με διασκεδαζεις...
φιλικα στο λεω.... ΚΟΨΕ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ...Εξακολουθείς και παίζεις το θέατρο του παραλόγου. Εξακολουθείς και χρησιμοποιείς κομμάτια από απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ και τις έχεις κάνει ευαγγέλιο.
Κάθε λογικός άνθρωπος αντιλαμβάνεται ότι αυτά που αναφέρονται πρώτον μπορούν να ερμηνευτούν με πολλούς τρόπους, δεύτερον δεν σημαίνει ότι είναι και αληθή.
Πχ γιατί δεν κολλάς στο σημείο που λέει για αλλοδαπούς; Έχει επιβεβαιωθεί κάτι τέτοιο; Ισχύει; Και βέβαια όχι. Απλά επειδή δεν σας συμφέρει γιατί αποδυναμώνει το επιχείρημα 'το είπε η αστυνομία άρα ισχύει', απλά το προσπερνάτε.
Το λέω για τελευταία φορά. Αυτά που λέτε δεν επιβεβαιώνονται από πουθενά. Ψάχνετε οτιδήποτε να χρησιμοποιήσετε ως στοιχείο για να επιβεβαιώσετε αυτά που αποφασίσατε από μόνοι σας ή καλύτερα, αυτά που σας είπε το κόμμα. Εξάλλου και στην αρχή που σας έλεγαν για οπαδικές διαφορές και πράκτορες του ΚΚΕ τα ίδια παπαγαλίζατε.
φιλικα στο λεω.... ΚΟΨΕ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ...
Ρε τυπε ποσες φορες αντιφα και αλλοδαποι δεν εχουν παιξει ξυλο από κοινου με φασιστες;;
Καμια ερμηνια απλα δεν σε βολευει και το κανεις αβαβα....
Υπηρχαν συμπλοκες. Αν δεν θες να το δεχτεις δεν πειραζει
κεντρο τωρα εφυγαν... Πριν ηταν καμια 20-25 που σας διαβιβασαμε τωρα εχουν σπασει...Και τι σημαίνει αυτό; Ότι έτσι θα έγινε και εκεί; Χρησιμοποιείς γεγονότα άσχετα με το περιστατικό ως επιχείρημα;;; Υπάρχουν στοιχεία που να επιβεβαιώνουν συμμετοχή αλλοδαπών στο συγκεκριμένο περιστατικό; Κανένα!
Και αν διαβάσεις προσεκτικά το 'αλλοδαποί' είναι καθαρά υπόθεση του εκφωνητή (προφανώς άκουσε για άτομα της ΧΑ και υπέθεσε ότι πλακώνονται με μετανάστες) και όχι του πληρώματος που ήταν εκεί που δεν αναφέρεται σε αλλοδαπούς και μιλάει γενικά για 'άτομα'.