pavlaras111
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2012
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1
ετσι ρε τυπε
Και κανα κρασο να βγαλουμε ακρη
σωστο ...
εμεις τσακωνομαστε ...
αλλοι κονομανε ....
ετσι ρε τυπε
Και κανα κρασο να βγαλουμε ακρη
είναι ο σκαντζαβάρδιας?
Ναι τυπε ολοι σαν κ εσενα ειμαστε...
Ειπαμε εμενα με ξερουν αρκετοι. Εσενα;
Το βλέπω! Ο sbl δίνει ρεσιτάλ!!!
θα σου κανω άλλη μια σοβαρη ερωτηση που θα παει στραφι...εμένα νομίζουν (λενε) ότι με ξέρουν πολλοί... όλοι οι ξερόλες ας πούμε...
θα σου κανω άλλη μια σοβαρη ερωτηση που θα παει στραφι...
Γιατι σου φαινεται τοσο περιεργο που με ενοχλουν καποια πραγματα;
Μαλακίες, την δικιά σου την εμπειρία στα πνευστά δεν την έχω.
κανεναν πουστη που κραζει τον Λακη πλην του pgp74 δεν ειδα να απανταει στο ξερασμα του δημοκρατη επιπεδου...
ναι.για ποιο λες; γι αυτό που μου έστειλες πριν;
ασε μην κουράζεσαι το ηξερα ότι καταδικαζεις την βια απ οπου δεξια και αν προερχεται...λυπάμαι αλλά δε νομίζω ότι δύνασαι να κάνεις σοβαρές ερωτήσεις.
εν προκειμένω δεν αντιλαμβάνομαι τί σε <<ενοχλεί>>.
σωστος ο Ξυδης...έκανα αναφορά.
Εκεινη την εποχη που γινανε τα περιστατικα με την ΧΑ και αρχισαν να βαζουν μεσα τον αρχηγο της και αλλους , κατεβηκε ο κουμπαρος απο την επαρχια .
Τον κουμπαρο τον ξερω 35 χρονια ειμαστε μαζι απο τα 13 .
Ο κουμπαρος δεξιος , εγω παλια (προ μνημονιου ) πασοκτζης , αδερφια ολον τον καιρο , στις εκλογες βριζομαστε.
Ηρθε λοιπον Αθηνα και επισκεφθηκε και τα γραφεια της ΝΔ καθοτι δεξιος αλλα ΚΑΙ ΜΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΘΕΣΜΙΚΟ ΡΟΛΟ .. για την ιστορια αναφερω οτι τον εχει δειξει η τηλεοραση 2-3 φορες.
Μου ειπε τα εξεις : εκεινο τον καιρο σε δημοσκοπησεις η ΧΑ επαιζε 35 % για ευρωεκλογες και γιαυτο στηθηκε το σκηνικο ολο.
Μαλιστα πεσανε και πολλα εκατομυρια ευρω στους δημοσιογραφους να βριζουν ολη μερα την ΧΑ ...
Ταδε εφη κουμπαρος ...
Αυτα μαγκες ...
Καλημέρα Ελληνες
Ο Ελληνας ξαναγνιεται από τις σταχτες του. Το κακο είναι ότι πρεπει πρωτα να καει...βλέπεις κανέναν έλληνα εδώ??
κάτι συριζαίους κάτι πασόκους κάτι νεοδημοκράτες κατι χρυσαύγουλους κάτι κομμουνιστές κάτι διεθνιστές-αναρχικούς κάτι γάβρους κάτι βάζελους κάτι χάνουμους κλπ κλπ κλπ κλπ βλέπω...
έλλην είναι είδος εν ανεπαρκεία και δυστυχώς η αγορανομία και οι αγορανομικές διατάξεις έχουν καταργηθεί προ πολλού...