ρε παπαρα
κάθεσε και κατεβάζεις κείμενα πασίγνωστα και που κανείς δέν τα διαψεύδει......
έχει τό δικαίωμα κάθε άνθρωπος νά αλλάζει γνώμη
εγω πχ στα 18 μου ημουν κκε στα 30 νδ και τώρα χρυσή αυγή.......
ο τζωρτζάτος ηταν τρομοκράτης στην 17 νοεμβρη και τωρα έχει αποκηρίξει την τρομοκρατία και πέρνει άδειες....
υπάρχουν χιλιαδες άνθρωποι που έχουν αλλάξει ιδεολογία
εσύ συνέχιζε να καις τράπεζες και περίπτερα .......
μην αλλάζεις μυαλά...
ά καί κάτι άλλο
θά ήθελα έναν ναζί νά πιάσει όλα αυτά τά καθάρματα που κυβερνούσαν επι 46 χρόνια και να τά κρεμάσει που μάς φτάσαν εδώ πού φτάσαμε.......
.
1.αυτούς που διορίζαν για να παραμείνουν στην εξουσία κλέβοντας καί αρπάζοντας....
2.αυτούς πού σφάξαν 2000 έλληνες στόν μελιγαλά και στείλαν 200000 παιδια στους σοσιαλιστικούς παραδείσους...
3.αυτούς πού ενω βλέπαν ότι οδηγούμαστε στην καταστροφή δέν ασκουσαν κριτική γιά τούς διορισμούς στό δημόσιο τίς κλεψιές κλπ αντίθετα τα επιδοκιμάζαν κκε συριζα κλπ......
3.αυτους που βλέπαν ότι εδώ στην ελλάδα 'οτιδέν υπάρχει εργοστάσιο πού νά φτιάχνει ποδήλατα αλλά εργοστάσιο που συναρμολογεί ποδήλατα.....δηλαδή κάναν ότι μπορούσαν νά μήν γίνουν παραγωγικές επενδύσεις....
4.αυτούς πού γαμίσαν τό καλύτερο κομάτι τής οικονομίας μας δηλαδή τόν τουρισμο μέ τό νά στέλνουν τους γενίτσαρους τους έξω από τά κρουαζιερόπλοιο γιά νά τιμωρήσουν τούς πλούσιους κακούς τουρίστες....
και να εμποδίζουν τουρίστες να ανεβουν στήν ακρόπολη......
δηλαδή κκε συριζα.....
4.αυτούς που γαμίσαν τό κέντρο της αθήνας δηλαδή αναρχικούς αυτόνομους κλπ.....
5.αυτούς πού κάναΝ την γειτωνιά μου αφγανιστάν δηλαδή τά πατήσια.
χίλιες φορές παπαδόπουλο, μεταξά κλπ από αυτά τα καθάρματα....
ναι περνούσαμε πολύ καλύτερα επί επταετίας.
μηδέν ανεργία μηδέν χρέος απόλυτη ασφάλεια.
μακάρι κάποτε η χρυσή αυγή να πάρει το 50 τοις εκατό ΣΎΝ ΜΙΆ ΨΉΦΟ και νά μας επιστρέψει στην
ΟΝΕΙΡΕΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΧΑΘΙΚΕ.