Επισκέπτης
εννοω ότι εχω δει τα μουτρα μου αρκετες φορες στην σελιδα από φωτογραφιες με "φασιστες" η από φωτογραφιες προφιλ "φασιστων" αλλα δεν τρεχει τιποτα... Το ότι το left.gr ασχολειται με την σελιδα αυτή σου λεει κατι;;;Εξηγήσου.![]()
![]()
![]()
εννοω ότι εχω δει τα μουτρα μου αρκετες φορες στην σελιδα από φωτογραφιες με "φασιστες" η από φωτογραφιες προφιλ "φασιστων" αλλα δεν τρεχει τιποτα... Το ότι το left.gr ασχολειται με την σελιδα αυτή σου λεει κατι;;;Εξηγήσου.![]()
![]()
![]()
Του Συριζα.ποίου πολιτικού κόμματος?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
δεν ξερω τυπε... Ξερω όμως ότι τα δυο από τα τρια αρθρα που ποσταρει ο ΠΠ προερχονται από κειέβγαλε ανακοίνωση υποστήριξης το κόμμα?![]()
δεν ξερω τυπε... Ξερω όμως ότι τα δυο από τα τρια αρθρα που ποσταρει ο ΠΠ προερχονται από κει![]()
ποια η γνωμη σου; εντολη του κομματος η ανταρσια του ΠΠ;;;τον πούθτη τον ΠΠ!!! τέτοια κάνει????![]()
εννοω ότι εχω δει τα μουτρα μου αρκετες φορες στην σελιδα από φωτογραφιες με "φασιστες" η από φωτογραφιες προφιλ "φασιστων" αλλα δεν τρεχει τιποτα... Το ότι το left.gr ασχολειται με την σελιδα αυτή σου λεει κατι;;;
ποια η γνωμη σου; εντολη του κομματος η ανταρσια του ΠΠ;;;
![]()
![]()
![]()
όταν βγαζεις τα μουτρα του στο νετ με μια σημαια χρησιμοποιοντας την επιγραφη "τα φασιστακια" για να τον χαρακτηρίσεις... Εκτος κ αν ηθελε να πει και άλλο που δεν καταλαβα... :SΠες μου για να καταλάβω, σε ποιές περιπτώσεις χρησιμοποιώντας μια φωτογραφία στοχοποιείς κάποιον;
όταν βγαζεις τα μουτρα του στο νετ με μια σημαια χρησιμοποιοντας την επιγραφη "τα φασιστακια" για να τον χαρακτηρίσεις... Εκτος κ αν ηθελε να πει και άλλο που δεν καταλαβα... :S
next...ότι του κατέβει κάνει αυτός ο ΠΠ!!! δε λογαριάζει κανέναν!!! :S
στα δικα μου τα χερια μονο Ελληνικη τυπε ;)τι σημαία ήταν αυτή?
next...στα δικα μου τα χερια μονο Ελληνικη τυπε ;)
όταν βγαζεις τα μουτρα του στο νετ με μια σημαια χρησιμοποιοντας την επιγραφη "τα φασιστακια" για να τον χαρακτηρίσεις... Εκτος κ αν ηθελε να πει και άλλο που δεν καταλαβα... :S
ναι. Εκτος φυσικα αν είναι γνωστα μουτρα που ολοι τα ξερουν... τωρα αν βρω εγω μια φωτογραφια σου και την ποσταρω πες ότι δεν σε στοχοποιω...κάτσε, δηλαδή αν βγάλεις τα μούτρα κάποιου άλλου με την επιγραφή 'τα λαθρομεταναστάκια', 'τα εβραιάκια', 'τα προδοτάκια', 'τα πασοκάκια', 'τα αριστεράκια', 'τα αλητάκια-δημοσιογραφάκια' κλπ είναι και αυτό στοχοποίηση;
παντου και παντα.στη φωτό?![]()
παντου και παντα.![]()
ναι. Εκτος φυσικα αν είναι γνωστα μουτρα που ολοι τα ξερουν... τωρα αν βρω εγω μια φωτογραφια σου και την ποσταρω πες ότι δεν σε στοχοποιω...
απλα τυπε... Αυτος εισπρατει κατι χιλιαρικα για να είναι ότι είναι, τον προσεχουν οι αστυνομικοι κλπ κλπ... Εγω τι είμαι;;; ενας απλος μαλακας είμαι που θα παω σαν το σκυλι στο αμπελι για να κανετε παρτυ οι απανταχου δημοκρατες.Κάτσε δεν κατάλαβα. Αν είναι γνωστά μούτρα που όλοι τα ξέρουν γιατί δεν είναι στοχοποίηση; Αν γράψεις πχ κάτω από μια φωτογραφία γνωστού δημοσιογράφου 'αλήτης-δημοσιογράφος, εντολοδόχος της χούντας, προδότης' κλπ, τι είναι;
αν θες να σου πω και ποιος είμαι και σε ποια φωτογραφια μην ντραπεις... ελευθεραρωτάω: οι διπλανοί σου στη φωτό, τί σημαίες είχαν? ή τί πανό? ή πού ήσασταν μαζωμένοι?
αν θες να σου πω και ποιος είμαι και σε ποια φωτογραφια μην ντραπεις... ελευθερα![]()