apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε το μελλον ειναι η εθνικη ελπιδααμα ηταν ο πετραν κωνσταντινου θα μας παροτρυνε να ψηφισουμε λαος τυπε :S
η μονη ελπιδα
τυπε το μελλον ειναι η εθνικη ελπιδααμα ηταν ο πετραν κωνσταντινου θα μας παροτρυνε να ψηφισουμε λαος τυπε :S
Ναι καλα.
Το να βριζεις τις ανακριτριες ειναι πολυ αναμενομενο, αλλά ουδεμια σημασια εχει.
Εξαλλου δεν θα ασκησουν εκεινες την διωξη.
Θα ασκηθει απο τους αρμοδιους.
Και οι καραμελιτσες για Σαμαρα, εντολες και επιορκους θα λιωσουν.
Tα ιδια λενε η Βικυ Σταματη, ο Τσοχατζοπουλος, ο Ψωμιαδης, ο Παπαγεωργοπουλος, ο Ευσταθιου, ο Φιλιππιδης, ο Λαυρεντιαδης, οι συνωμοσιες πυρηνων της φωτιας κλπ κλπ.Σωπα δηλαδη δεν ειναι επιορκα πουτανακια??
δεν παιρνουν εντολες??
Οταν τα βρουμε θα τα μετρησουμε. Για την ωρα τα κρυβουν.τι απαντησες ρε μαλακα χασοδικη? δεν εκανες καμια παραθεση και σε ρωταω για το ιδιο αρθρο κατι. παιξε με τον χοντρο γιατι βλεπω πορνοπαπιζεις και συ οταν ζοριζεσαι.
υ.γ. παντως ανατροπη πολιτευματος με 5 ντουφεκια θα ειναι μια παγκοσμια πρωτοτυπια. συνηθως χρειαζονται 500 και ανω.
Και πού πανε?
Tα ιδια λενε η Βικυ Σταματη, ο Τσοχατζοπουλος, ο Ψωμιαδης, ο Παπαγεωργοπουλος, ο Ευσταθιου, ο Φιλιππιδης, ο Λαυρεντιαδης, οι συνωμοσιες πυρηνων της φωτιας κλπ κλπ.
Τωρα τελευταια και ο Παπακωνσταντινου.
Ολοι ειναι "αδικημενοι" και ειναι φυλακη ή οδεύουν σε αυτην απο επιορκους που πηραν εντολες.
Kαλα εγω παω αυριο να παρω κανα αεροβολο για να καταλυσω το πολιτευμα![]()
![]()
![]()
τυπε τα οπλα δεν θα τα λαβουν υποψιν τους στην δικηKαλα εγω παω αυριο να παρω κανα αεροβολο για να καταλυσω το πολιτευμα![]()
![]()
![]()
Γιατι πηγατε και ψηφισατε μαλακιες και δεν πηραμε 45% να κυβερναμε μονοι μας.Τότε γιατί συγκυβερνά με το κόμμα του Άκη ;;;;;;;;;
Οταν τα βρουμε θα τα μετρησουμε. Για την ωρα τα κρυβουν.
Σε εχασα. Ξαναβαλε το αν θελεις.ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΠΟΣΤ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΜΕ ΠΑΡΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ?
Σε εχασα. Ξαναβαλε το αν θελεις.
Δεν ξερω μωρε σε ποιο απο ολα αναφερεσαι. Ωχου.πηγαινε στο προφιλ μου να το βρεις. φευγω γιατι με κουρασες πορνοπαπε.
Γιατι πηγατε και ψηφισατε μαλακιες και δεν πηραμε 45% να κυβερναμε μονοι μας.
Δεν ξερω μωρε σε ποιο απο ολα αναφερεσαι. Ωχου.
Θα ηταν πιο απλο να το ξαναεβαζες. Δεν θα σου πεσει η υποληψη.ναι δεν ξερεις. νταξει γελοιοποιησου.
Βρε λεβεντη μου, δεν μου επιτρεπεται λεμε να ασχολουμαι μαζι σου.και τι θα κανατε μονοι σας ???? και στο κατω κατω της γραφης....ο λαος ψηφιζει σωστα οταν ψηφιζει το κομμα σου ???? πρωτη φορα ακουω δικηγορο να λεει τετοιες μαλακιες !!!! προ του 2009 ,μονοι σας εισασταν κυβερνηση με αυτοδυναμια ..........
ιδου τα αποτελεσματα και τοτε.......
«Πριν από 10 χρόνια είχαμε τεκμηριώσει πλήρως την ανάμειξη για τα TOR-M1 και τα TPQ-37 του Άκη Τσοχατζόπουλου στις μίζες της εταιρείας Drumilan, αλλά και του Γιάννου Παπαντωνίου στο ‘πάρτι’ των προμηθειών στις Ένοπλες Δυνάμεις, αλλά δυστυχώς εκεί σταματήσαμε, ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Τραγάκης."
μολις εφαγες παλι ταπα !!!! καλυτερα πηγαινε για υπνο....σημερα δε το εχεις......εχεις χασει την γη κατω απο τα ποδια σου και παραμιλας!!!!!
Βρε λεβεντη μου, δεν μου επιτρεπεται λεμε να ασχολουμαι μαζι σου.
Τι με παραθετεις συνεχεια σαν απατημενη γκομενα?