alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.282
- Πόντοι
- 8.006
ο περιπτεράς δεν πτωχεύει... στα υπερχρεωμένα σε βλέπω... ;)
ο περιπτεράς δεν πτωχεύει... στα υπερχρεωμένα σε βλέπω... ;)
το αφεντικο εκανε κατι σοβαρες καταγγελιες προχτες παντωςέχει γεμίσει μπαταρίες και μας ήρθε ανεβασμένος, δεν μπορείς να πεις ;)
Με κάθειρξη μέχρι δέκα ετών τιμωρείται όποιος συγκροτεί ή εντάσσεται ως μέλος σε δομημένη και με διαρκή δράση ομάδα από τρία ή περισσότερα πρόσωπα (οργάνωση) που επιδιώκει τη διάπραξη περισσότερων κακουργημάτων που προβλέπονται στα άρθρα ...
θα μας μιλήσετε για το νομικό δίκαιο δρ ;
Με κάθειρξη μέχρι δέκα ετών τιμωρείται όποιος συγκροτεί ή εντάσσεται ως μέλος σε δομημένη και με διαρκή δράση ομάδα από τρία ή περισσότερα πρόσωπα (οργάνωση) που επιδιώκει τη διάπραξη περισσότερων κακουργημάτων που προβλέπονται στα άρθρα ...
www.newsbomb.gr/politikh/story/389708/tragakis-prin-10-hronia-eihame-tekmiriosei-emploki-aki-kai-giannoy]http://www.newsbomb.gr/politikh/story/389708/tragakis-prin-10-hronia-eihame-tekmiriosei-emploki-aki-kai-giannoy[/url]
η συγκαλυψη απο πολλους......σε οικονομικα εγκληματα ,ειναι κακουργημα ??? κανας δικηγορος θα μας πει ??
το αφεντικο εκανε κατι σοβαρες καταγγελιες προχτες παντως
Αρχηγέ μου, ποια κυνηγετικά οπλα?Η δομημένη και με διαρκή δράση
ΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ ρε καριόλια ;;;;;;;;
Με φωτό με ναζιστικούς χαιρετισμούς ;;;;;
ή με φωτό ποζάροντας με ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΑ οπλα ;;;;;;;
Αλήθεια, είναι αδικήματα ΠΟΥ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΝ ΠΟΙΝΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ
η κατοχή ΝΟΜΙΜΟΥ ΜΥΝΗΓΕΤΙΚΟΥ ΟΠΛΟΥ ;;;;;;;;
Η πόζα σε φωτογραφία με ΝΟΜΙΜΟ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟ ΟΠΛΟ ;;;;;;
Ο Ναζιστικός χαιρετισμός , ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΗΜΑ ;;;;;;;;;;;
άϊ στο διάολο μαλάκες βραδιάτικα ........
Αυτοδύναμη κυβέρνηση ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΛΗ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ
θα την βγάλετε την ΧΑ.
Θα τους πάρει ο διάολος !!!!!!
www.newsbomb.gr/politikh/story/389708/tragakis-prin-10-hronia-eihame-tekmiriosei-emploki-aki-kai-giannoy]http://www.newsbomb.gr/politikh/story/389708/tragakis-prin-10-hronia-eihame-tekmiriosei-emploki-aki-kai-giannoy[/url]
http://[URL unfurl="true"]www.newsbomb.gr/media/k2/items/cache/152e2cf576fb446b71ac5bc853137bd9_XL.jpg[/img[/URL]]
«Πριν από 10 χρόνια [color=red]είχαμε[/color] τεκμηριώσει πλήρως την ανάμειξη για τα TOR-M1 και τα TPQ-37 του Άκη Τσοχατζόπουλου στις μίζες της εταιρείας Drumilan, αλλά και του Γιάννου Παπαντωνίου στο ‘πάρτι’ των προμηθειών στις Ένοπλες Δυνάμεις, [color=red]αλλά δυστυχώς εκεί σταματήσαμε[/color], ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Τραγάκης."
η συγκαλυψη απο πολλους......σε οικονομικα εγκληματα ,ειναι κακουργημα ??? κανας δικηγορος θα μας πει ??
[/quote]
Τι την χρειαζεσαι την αποψη δικηγορου τύπε μου?
Εσυ θελεις δέκα δικηγορους για πρωινο... :2funny:
Εσυ θελεις δέκα δικηγορους για πρωινο...
Εσυ θελεις δέκα δικηγορους για πρωινο...
νομικούς δικηγόρους παρακαλώ, όχι σκέτους!!!
κατά το νομικό δίκαιο, όχι σκέτο!
Αρχηγέ μου, ποια κυνηγετικά οπλα?
μα δεν ελπιζα οτι θα μπορουσες να απαντησεις.......κανεις αλλος υπαρχει ??? εσυ ταπα και σημερα......ξερω οτι εχασες τα λογια σου και ψαχνεις κατι για να πεις....δεν πειραζει, πεσε για υπνο και ολα μια χαρα !!! απλα να εχουμε να λεμε εδω μεσα και στα στριμωγματα να την κανεις με ελαφρα !!!!απλα θελω να σας βλεπω αμηχανους .......
μαλλον θα υπαρχουν και εθιμικοι νομικοι...κατα το εθιμικο δικαιο......2-0!!!!
το βραδυ εσκουζε ο κασσιδας οτι αυτα ειναι αεροβολα τυπεΑρχηγέ μου, ποια κυνηγετικά οπλα?
Τις ειδες καλα τις φωτογραφιες?
Ωραια. Πού βρισκονται αυτα τα "κυνηγετικα" οπλα?Το θέμα που έβαλα , το διάβασες ;;;;;
Πάρτε χαμπάρι , γαμώ το φελέκι σας,
για να μην γίνεστε παλτά !!!!!!!!
Ρίξε μια ματιά εδώ Άλεξ ...
Είναι τόσο δύσκολο ρε πούστη μου να το καταλάβετε ;;;;;;
Στα δικά σας μάτια
(ή του πρετεντέρη ή του τζίμα)
ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΟΠΛΑ, άρα παράνομα!
Δεν είναι όμως.
Είναι λειόκανα, ρίχνουν κυνηγετικά φυσίγγια.