Ανοικτη επιστολη προς την κ. Ευγενια Χρηστου,
συζυγο του προφυλακισθεντος βουλευτη της Χρυσης Αυγης κ. Γερμενη
Κυρια μου,
Τα τελευταια χρονια εχω αφιερωσει τις μικρες πνευματικες μου δυναμεις, στην αγωνιωδη προσπαθεια να διαυγασω οσο μπορω, αυτα που συμβαινουνε γυρω μας και που δρομολογουν την πορεια για τη μετατροπη της Ελλαδας σε μια θλιβερη αποικια χρεους, των σημερινων αφενταδων της οικουμενης.
Οχι, επειδη προσδοκω αξιωματα.
Οχι, επειδη αισθανομαι φυλετικο μισος, για οποιαδηποτε αλλη φυλη, απο αυτες που λαθραια εισερχονται στη χωρα μας, ειτε ως οικονομικοι μεταναστες, ειτε ως κρυφοι εισβολεις.
Και προπαντος οχι, επειδη νοσταλγω την επιβολη ενος καθεστωτος βιας, τρομοκρατιας και θανατου, οπως αυτο που μας εξουσιαζει την παρουσα ιστορικη στιγμη.
Οχι!
Αλλα επειδη φρονω οτι χρεος του στοχασμου και του λογου, ειναι να δωσουνε μια οσο το δυνατον πιο εναργη μαρτυρια, για τα οσα συνεβησαν στον καιρο τους, ωστε τα κριματα και τα σφαλματα της μιας γενιας να γινονται μαθηματα για την επομενη.
Γι αυτο κυρια μου, αισθανομαι την αναγκη να σας εκφρασω δημοσια την ευγνωμοσυνη μου.
Επειδη με μια φραση μονο, εκφρασατε με τον πιο ζεστο, ανθρωπινο και ειλικρινη τροπο, ολα εκεινα που οι στοχαστες, οι γραφιαδες και οι διανοουμενοι, σπαταλαμε λεξεις, σκεψεις και γνωσεις, ωστε να τα μεταφερουμε απο το σκοτος της αγνοιας, στο φως της Γνωσης.
"Μαχονται για εσας και τα παιδια σας!"
Ακριβως, κυρια μου.
Και σας ευχαριστω που ριξατε το πιο δυνατο φως, εκει οπου ο λογος πασχιζει να διαρρηξει το πηχτο σκοτος της αμαθειας, της ημιμαθειας και της εθελοτυφλιας.
Ναι, μαχονται για εμας και τα παιδια μας!
Ασχετως αν συμφωνουμε ή οχι με τις ιδεες τους, ασχετως αν βρισκουμε αδυναμο τον πολιτικο τους λογο, ασχετως αν μας πειθουν οτι εχουν τη δυναμη και τη γνωση για να δημιουργησουν εναν κοσμο καλυτερο, ασχετως του ποιοι ειμαστε εμεις και ποια πολιτικη παραταξη στηριζουμε, ο συζυγος σας και οι συναγωνιστες του, βρισκονται στη φυλακη, ακριβως επειδη μαχονται για εμας και για τα παιδια μας.
Ολα τα αλλα ειναι στρεψοδικιες και αδολεσχιες ραγιαδων.
Επειδη μαχονται για να τιμωρηθουν οι προδοτες, οι αρχικλεφτες και οι κολαουζοι της διεθνους γραβατοπιερατειας.
Επειδη μαχονται για να ξανακερδισει η ανθρωπινη εργασια την αξια της.
Επειδη μαχονται για να μην καταντησωμε η Μαλαισια της Ευρωπης.
Επειδη μαχονται για την εθνικη μας αξιοπρεπεια και για την εθνικη μας ανεξαρτησια
Επειδη μαχονται κατα των λαθραιων μεταναστων και εισβολεων, που κοντευουν να καταστουν η πεμπτη φαλαγγα του Ισλαμ στο "μαλακο υπογαστριο της Ευρωπης"
Επειδη μαχονται για να μην γινουν οι πλουσιοι πλουσιοτεροι και οι φτωχοι φτωχοτεροι.
Επειδη μαχονται για να ξεκουμπιστουν απο δω μεσα οι υπατοι και οι αρμοστες της ξενης επικυριαρχιας.
Επειδη μαχονται για τη μνημη των ωραιων νεκρων μας και για την μηνιν των ζωντανων, που καταντησαν να αναζητουν ενα ξεροκομματο στα σκουπιδια.
Για αυτα και οχι για οτιδηποτε αλλο, βρισκονται σημερα στη φυλακη, ενω εμεις παρακολουθουμε "μοιραιοι και αβουλοι" τη σπαθα του δημιου να πεφτει στις κεφαλες των δικαιων.
Κυρια μου, σας ευχαριστω απο καρδιας.
Επειδη ειπατε με πεντε, σκληρες σαν θαλασσοβραχο, λεξεις αυτα που χιλιαδες Ελληνες ψιθυριζουμε μυστικα μεταξυ μας, δειλοι και φοβισμενοι, σαν νεοι ραγιαδες μιας νεας παγκοσμιοποιημενης δουλοπαροικιας.