jaygatsby
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 346
- Πόντοι
- 86
εσύ τη βρήκες εμένα ρωτάς
μιλφονταρντανοειδες κατά πως δείχνει
πάνω Ράικου, κάτω Παπανδρέου.
εντάξει εναλλακτικέ, παίξτην άφοβα και εις διπλούν.
κι εγώ μαζί.
εσύ τη βρήκες εμένα ρωτάς
μιλφονταρντανοειδες κατά πως δείχνει
Πάνε για πρώτο κόμμα :S
Πάμε να της την πέσουμε και ας μας ρίξει ισόβοια!πάνω Ράικου, κάτω Παπανδρέου.
εντάξει εναλλακτικέ, παίξτην άφοβα και εις διπλούν.
κι εγώ μαζί.
Πάμε να της την πέσουμε και ας μας ρίξει ισόβοια!
Παντως ανεβαινει οντως η χρυση αυγη απο εκει που μαζευονταν απεξω απο τα δικαστηρια καμια 15αρια ατομα τωρα ηταν πανω απο 20.
Μπορεί να το δει από την αυστηρή μεριά και να μας πάει για παρενόχληση!γιατί να μας ρίξει ισόβια ρε?
θα κολακεφθεί, κάθε μέρα περιστοιχίζεται από μαλάκες δικαστές.
να φάει έναν πούτσο από μπουρδελιάρη να στανιάρει.
σκάσε ρε ΖΩΟΝ...
Αυτα δεν εχουν ξαναγίνει ποτέ. Ούτε αποστασία Ιουλιανά, ουτε ποτέ. ¨Αλλοι τρείς στη φυλακή χωρίς καμία κατηγορία, για κανένα λόγο. Κατάληση νόμων, πολιτεύματος και ευνομούμενης κοινωνίας. Ο σύζυγος της καριόλας ειναι δημαρίτης. Οταν ανέβουμε πάνω ομως.......
για την ώρα οι εν λόγω έχουν στείλει στην ψειρού τα λουλουδάκια σας να κάνουν παρέα στα αλλα αστέρια και να τους βοηθούν στο θεάρεστο έργο της σεξουαλικής εκτόνωσης των εγκλείστων λαθρομεταναστών....
καλα αυτοι ακομα δεν καταλαβαν οτι τους συμφερει η φαση....καντε τουμπεκι...προς συμφερον σας ειναι...απο το τιποτα ηρωες θα τους κανουνε.....
Αυτα δεν εχουν ξαναγίνει ποτέ. Ούτε αποστασία Ιουλιανά, ουτε ποτέ. ¨Αλλοι τρείς στη φυλακή χωρίς καμία κατηγορία, για κανένα λόγο. Κατάληση νόμων, πολιτεύματος και ευνομούμενης κοινωνίας. Ο σύζυγος της καριόλας ειναι δημαρίτης. Οταν ανέβουμε πάνω ομως.......
...... θα σκισετε τα καλσον
Δε θα είμαστε αλλαζόνες υπερφίαλοι σαν εσάς και μικροπρεπείς, αλλα με αρχαιοελληνικό ήθος.
Απλα δε θα ζούμε πια μαζί σας. Αμα καταλαβαίνεις τι εννοώ......
αυτό σημαίνει
είτε οτι θα μας εξοστρακίσετε στην Αλικαρνασσό (καλή περίπτωση)
είτε οτι θα μας ρίξετε στον Καιάδα (κακή περίπτωση)