Επισκέπτης
Εσυ γιδοβοσκε βγαλε την Ελληνικη σημαια και βαλε καμια του πακισταν
μπορεις να πας και σε κανα gay parade του μπουταρη η του καμινη
χάλασε το 1-2, μπορεί να μπει και κανα γκολ...
Mπορει να παρει και εσενα στο gay parade να πατε ζευγαρακι..
κανεις δεν ξερει τι στοιχεια εχουν οι δικαστες..
ολοι εικασιες κανουν...
κ μπορει καποιοι μαρτυρες τελικα να μην ηταν τοσο ''φολες'' κ ασχετοι... οσο προπαγανδιστηκε απο τα Χρυσαβγουλα.....
εγω να σας το πω απλα...
αν ειναι ενοχοι μεσα στην μπουζου...κ αυτοι κ ολα τα αλλα λαμογια που ειναι εξω πολιτικοι, τραπεζιτες κλτ..
αν ειναι αθωοι εξω εννοειται...
απλα στα Χρυσαβγουλα δεν γουσταρω την ιδεολογια τους...δλδ...να κρινουν ανθρωπους με βαση το χρωμα...αυτα τα πιστευαν 100 χρονια πριν....στη ΝΑΣΑ οι μισοι ειναι ..αραπηδες τωρα... τους περισσοτερους Ελληναρες τους βαζουν κατω στο χαλαρο....αλλα ο Ελληναρας που δεν ξερει Χριστο...θα νομιζει οτι ειναι ανωτερος ενας λευκος απο ενα μαυρο...
ισως ετσι αισθανεται ανωτερος μεσα στη μιζερη ζωη του...
θα μου πεις εδω οι περισσοτεροι Ελληναρες δεν ξερουν καν την ιστορια τους ..εχουν μπερδεψει Χριστιανισμο με αρχαια Ελλαδα.....λε κ εχουν διαβασει κειμενα Αρχαιων...
οι γνωσεις εξαντλουνται στον Μεγα Αλεξανδρο κ στον Λεωνιδα.....αντε βαρια βαρια κ κανα Αριστοτελη....
μη μιλησουμε για Βυζαντιο η για το τι ηταν η Ελλαδα στο Μεσαιωνα....mind the gap.....
εγω γιδοπροβατο οταν υπηρετουσα στον στρατο και την σημαια 22 μηνες εσυ επινες γαλατακι και κατουρουσες την πανα σου
στο πακισταν να πας σσυ να δουμε ποσο μαγκας εισαι και οχι δω που πατε 40 ατομα να βγαλετε τα απωθημενα σας
στα γκαιη να πας εσυ και η συμμορια σου τετοιες κοτες που ειστε
νουμερα
Κι εσεις που ξέρετε οτι έχουν στοιχεία καταδικαστικά και αρα δικαίως τους διώκουν.
Αλήθεια....γιατι ακριβώς τους διώκουν, οι κατηγορίες ποιές ειναι?
Δε σας πάει το μυαλό οτι ειναι πολιτική δίωξη ή κάνετε τα κουνέλια ως συνήθως επείδη νομίζετε οτι σας συμφέρει (τόσο σας κόβει ο εγκέφαλος).
εγω γιδοπροβατο οταν υπηρετουσα στον στρατο και την σημαια 22 μηνες εσυ επινες γαλατακι και κατουρουσες την πανα σου
στο πακισταν να πας να δουμε ποσο μαγκας εισαι και οχι δω που πατε 40 ατομα να βγαλετε τα απωθημενα σας
νουμερα
στο πακισταν να πας σσυ να δουμε ποσο μαγκας εισαι και οχι δω που πατε 40 ατομα να βγαλετε τα απωθημενα σας
νουμερα
Άτομο με ναζιστικό τατουάζ αποκηρύσσει τον ναζισμό.
Ε όχι και κότες.
Ελα ρε κομαντο..
Αφού ήταν σαφής: Του άρεσε η γραμματοσειρά
πηγαινε ρωτα τις ανακριτριες και τον εισαγγελεα
και η σβάστικα είναι αρχαιοελληνικό σύμβολο