τον ιδιωτικο τομεα τι μας λες ? οποιος δουλευει στον ιδιωτικο ειναι αναμαρτητος ??
"σαφώς και η ρήση αυτη δεν ειπώθηκε έτσι"
τον ιδιωτικο τομεα τι μας λες ? οποιος δουλευει στον ιδιωτικο ειναι αναμαρτητος ??
έχω πολλές αμαρτίες στην ζωή μου αδερφέ η μία που ψήφιζα πασοκ, εγώ και η μισή ελλάδα και η άλλη που είμαι ιδιωτικός υπάλληλος εγώ και κάτι λίγοι δύστυχος έχουμε απομείνει...τον ιδιωτικο τομεα τι μας λες ? οποιος δουλευει στον ιδιωτικο ειναι αναμαρτητος ??
"σαφώς και η ρήση αυτη δεν ειπώθηκε έτσι"
έλα για λέγε; τί ψήφιζες μέχρι το 09; ή είσαι 18χρονος;Μόνο ο ένας από τους δυο μας ψηφίζε αποδεδειγμένα δλδ κλέφτες.
Μάντεψε ποιος δεν είμαι.
έχω πολλές αμαρτίες στην ζωή μου αδερφέ η μία που ψήφιζα πασοκ, εγώ και η μισή ελλάδα και η άλλη που είμαι ιδιωτικός υπάλληλος εγώ και κάτι λίγοι δύστυχος έχουμε απομείνει...
Δηλάδή θέλετε να μας κάνετε να πιστέψουμε
ότι ...
ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΗ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΣ , που θα ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Και ο οποίος αντιπαθεί τη ... Χρυσή Αυγή ;;;;;;;;;;;;;;;
Επειδη είναι ... ναζί ;;;;;;;;;
Τι πάει να πει "ναζί" σήμερα ;;;;;;;;;;
Αν υποθέσουμε ότι οι πραγματικοί ναζί ,
σκότωσαν 666 εκατομύρια εβραίους , γύφτους , παιδιά , μωρά , έμβρυα ,
βατράχια , κουτάβια , κοτσίφια , φάσες, περιστέρια , καρακάξες , αγριοκούνελα κτλ κτλ κτλ
ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΗ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΣ ΣΗΜΕΡΑ , ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙ ΣΥΡΙΖΑ
ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΑΘΕΙ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
ΕΠΕΙΔΗ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ
ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ;;;;;;;;;;
Δηλ. ;;;
Θα βγεί ο Μιχαλολιάκος και θα καταλάβει με blitzkrieg τη βαλκανική σε 1 βδομάδα, την ευρώπη σε ένα μήνα
και μετά τον άλλο μήνα θα κάνει απόβαση στη νέα υπόρκυ και το Μαϊάμι ;;;;;;;;;;;;;;;
σαφως και σε εχει ενοχλησει....κατι...που δεν γνωριζεις !!!
έλα για λέγε; τί ψήφιζες μέχρι το 09; ή είσαι 18χρονος;
Διάβασε λίγο ιστορία, πήγαινε και κανένα ταξιδάκι και θα σου λυθούν οι απορίες.
μόνο που εγώ δεν πέφτω τόσο χαμηλά φιλαράκι... γιατί εκτός του άλλου ήμουν και είμαι πολιτικοποιημένος και γνώριζα την χα πολλά χρόνια πριν... όχι σαν εσάς που γίνατε νεόκοποι φασίστες...ε και ?? στην ΧΑ ερχονται και απο τους υπολοιπους πολιτικους χωρους !!!! ποτε δεν ειναι αργα για αλλαγη !!!
Σωστά. Διαβάζω Ισοκράτη. Αλλά "Σαφώς και η ρήση αυτη δεν ειπώθηκε έτσι"
Μαλάκα έχετε καταντήσει γραφικοί, μια ζώη τα ίδια.
Κοιτάξτε εκεί την καμπούρα σας, κ αφήστε την καμπούρα του άλλου.
Ότι μπορούσαμε ψηφίζαμε. Καρατζαφέρη, Βορίδη, Μιχαλόπουλο, Πλεύρη ότι υπήρχε διαθέσιμο στην πιάτσα καθε φορά.
Μια φορά ΚΛΕΦΤΕΣ κ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ όπως ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΑΜΕ κ μάλιστα ΣΥΝΕΧΕΙΑ επι 40 χρόνια!
μόνο που εγώ δεν πέφτω τόσο χαμηλά φιλαράκι...
και οι ακροδεξιοι στην γαλλια που εχουν παει αρκετοι ελληνες ταξιδια αναψυχης.....μιλαει για τελος του μοντελου της ΕΕ ετσι οπως το ξερουμε ......μαλλον και σε αυτους θα λενε να πανε κανα ταξιδακι καπου αλλου να δουν!!!
φυντάνια ένα ένα... καμαρώστε τους τώρα...Ότι μπορούσαμε ψηφίζαμε. Καρατζαφέρη, Βορίδη, Μιχαλόπουλο, Πλεύρη ότι υπήρχε διαθέσιμο στην πιάτσα καθε φορά.
μόνο που εγώ δεν πέφτω τόσο χαμηλά φιλαράκι... γιατί εκτός του άλλου ήμουν και είμαι πολιτικοποιημένος και γνώριζα την χα πολλά χρόνια πριν... όχι σαν εσάς που γίνατε νεόκοποι φασίστες...
Καλύτερα τσεκούρι από κλέφτη ε;
Διάβασε πρώτα για τα Καλάβρυτα και άσε την Γαλλία, είναι πολυτέλεια γνώσης για σένα.
φυντάνια ένα ένα... καμαρώστε τους τώρα...