kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
είναι αξιοθαύμαστος κι ο Κουφοντίνας;
είναι αξιοθαύμαστος κι ο Κουφοντίνας;
κάνε πίσω γυναίκα εσείς δεν ξέρετε τι σημαίνει τιμή και δη στρατιωτική τιμή τράβα να δεις σεξ εντ δε σίτυ ;)
τι λες τωρα και να χασω τετοιες ατακες;
Οπως ειπα και πριν στα αρχιδια μου. Ο ιδιος επελεξε τον δρομο του.το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορειτε να αντικρουσετε την λογικη τυπε...
Δεν είναι το πως νιωθω εγω, αλλα το πως θα επρεπε να νιώθεις εσυ... Εσυ εισαι αντιφασιστας, όχι εγω... ;)
Κοκκινοφασιστακι δηλαδη
Κοκκινοφασιστακι δηλαδη
δεν σε μισώ μαν το αντίθετο μάλιστα
τιποτα δεν αλλαζω από οσα ειπα και βαλτα ένα ένα...Οπως ειπα και πριν στα αρχιδια μου. Ο ιδιος επελεξε τον δρομο του.
Εξ αρχης λεγαμε αμα μπορουσε να παει στην κηδεια του γιου του, και γιατι δεν τον αφησε το κρατος να παει, τωρα μας τα γυριζεις
εμένα, όχι ακόμα (ίσως). τον ΠΠ όμως;
τιποτα δεν αλλαζω από οσα ειπα και βαλτα ένα ένα...
δεν υπαρχουν αδιέξοδα ΜΜδεν αλλάζεις, ίσως, αλλά αντιλαμβάνεσαι το αδιέξοδο.
κανείς δεν μπορούσε να στείλει το γερο στρατιώτη στην κηδεία, χωρίς υποβολή δικού του αιτήματος.
άρα κανέναν δεν μπορείς να κατηγορήσεις για δήθεν "απανθρωπιά".
είπαμεδεν υπαρχουν αδιέξοδα ΜΜ
Αν ηταν κανενας φανατικος μουσουλμάνος με απεργια πεινας που ηθελε να προσκυνησει σιγα μην ζήταγες υπογραφες...
Απλα ο φασιστας δεν σας εκανε την χαρη να υπογραψει όπως εσεις συνηθίζετε και τον εχετε αχτι. Γι αυτό και τον αποκαλειτε σκουλικι, στρατιωτη... κλπ γιατι για εσας αγωνιστης είναι ο κουφοντινας
δεν αλλάζεις, ίσως, αλλά αντιλαμβάνεσαι το αδιέξοδο.
κανείς δεν μπορούσε να στείλει το γερο στρατιώτη στην κηδεία, χωρίς υποβολή δικού του αιτήματος.
άρα κανέναν δεν μπορείς να κατηγορήσεις για δήθεν "απανθρωπιά".
όπως και να εχει πεθανε ευτυχισμένος σας στα μουτρα.είπαμε
το συναίσθημα δεν έλεγχεται λογικά και δε μ' ενδιαφέρει.
σ' αυτά που ελέγχονται λογικά έπεσες σε τοίχο.
αδυνατείς να το παραδεχτείς, τι να κάνουμε. φαίνεται όμως.
τέλος.
εγώ δεν είμαι ΠΠ. βαριέμαι εύκολα. ;)
όπως και να εχει πεθανε ευτυχισμένος σας στα μουτρα.
Τελος.
αν θέλεις να κλείσεις με δε στο στερώ. καθείς με ό,τι έχει...
Ο ντερτιλής ετσι εκλεισε στις υπογραφες που βαζατε για να φυγετε από τα ξερονησια και τις συνθηκες σας...αν θέλεις να κλείσεις με δε στο στερώ. καθείς με ό,τι έχει...
πάμε ξανά.
το να γουστάρεις το Ντερτιλή και να τον έχεις πόστερ, στο δωμάτιό σου, γούστο σου, καπέλο σου.
δε με αφορά. δεν ελέγχεται λογικά.
το να λες μαλακίες ότι κάποιοι έπρεπε να κάνουν κάτι για να πάει ο στρατιώτης στην κηδεία του γιού του, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕΙ, ελέγχεται λογικά.
έλεγες μαλακίες, παραδέξου το και πάμε παρακάτω.
Ο ντερτιλής ετσι εκλεισε στις υπογραφες που βαζατε για να φυγετε από τα ξερονησια και τις συνθηκες σας...
Δεν το βρισκω κακο να σας ριξω άλλο ένα
Ο ντερτιλής ετσι εκλεισε στις υπογραφες που βαζατε για να φυγετε από τα ξερονησια και τις συνθηκες σας...
Δεν το βρισκω κακο να σας ριξω άλλο ένα
το καλό ειναι οτι ψόφησε και μαλιστα φυλακη.Κι αλλο κακο να μην μας βρειόπως και να εχει πεθανε ευτυχισμένος σας στα μουτρα.
Τελος.