Επισκέπτης
ρε συ δεν μιλαμε για αιτηση αποφυλάκισης που ετσι κ αλλιως δεν θα εκανε, αλλα για την κηδεια του παιδιου του...Οπως ειπα και πριν απο τα 70 του μπορουσε να κανει αιτηση.
ρε συ δεν μιλαμε για αιτηση αποφυλάκισης που ετσι κ αλλιως δεν θα εκανε, αλλα για την κηδεια του παιδιου του...Οπως ειπα και πριν απο τα 70 του μπορουσε να κανει αιτηση.
φιλαρακι πιστευω οτι δεν εχεις περασει ουτε απο εξω απο δημοσια υπηρεσια ετσι????μονο οτι ξες απο τις ταινιες...ρε με κατι μαλακες που μπλεκω...
Δεν σε καταλαβαινω. Ζητησε χαρη και την πηρε το 90.καμια σχεση...
φιλαρακι πιστευω οτι δεν εχεις περασει ουτε απο εξω απο δημοσια υπηρεσια ετσι????μονο οτι ξες απο τις ταινιες...
πέρασε απ' έξω απ' τη χα... σύριζα!
αχ μην με κολλαζεις και εχω πει να μην σε αποπαιρνω...αναρωτηθήκατε μήπως το αναρωτιούνται κι άλλοι αυτό;
Αμα ειχε μειωμενη αντιληψη που δεν επετρεπε να παρει αποφασεις το συζηταμε, αμα απλα ηταν ξεροκεφαλος στα αρχιδια μας. Τοσο απλα ρε φιλε.αχ μην με κολλαζεις και εχω πει να μην σε αποπαιρνω...
Ρε τυπε απαντησε μια φορα κανονικα χωρις να εισαι κομματοσκυλο. Γιατι είμαι μαλακας; επειδή δεν πιστευω ότι χρειαζεται να υπογραψει για να παρει αδεια ενας 90χρονος;;; Η ότι αν δεν ηταν φασιστας θα ειχε βγει;
αχ μην με κολλαζεις και εχω πει να μην σε αποπαιρνω...
Ρε τυπε απαντησε μια φορα κανονικα χωρις να εισαι κομματοσκυλο. Γιατι είμαι μαλακας; επειδή δεν πιστευω ότι χρειαζεται να υπογραψει για να παρει αδεια ενας 90χρονος;;; Η ότι αν δεν ηταν φασιστας θα ειχε βγει;
Επρεπε το κρατος να παρακαμψει το συνταγμα και να φανει μεγαλοψυχο.φιλαρακι πιστευω οτι δεν εχεις περασει ουτε απο εξω απο δημοσια υπηρεσια ετσι????μονο οτι ξες απο τις ταινιες...
Εισαι μια μιξη Αγιου με ΠΠ.θέλετε να συζητούσουμε σοβαρά; Το αντέχετε;
και που ξερεις τι από τα δυο ισχυει ρε Μαριε; Εγω δεν μπορω να ξερω...Αμα ειχε μειωμενη αντιληψη που δεν επετρεπε να παρει αποφασεις το συζηταμε, αμα απλα ηταν ξεροκεφαλος στα αρχιδια μας. Τοσο απλα ρε φιλε.
καλα ρε μαλακα επιμενεις να μην καταλάβαινεις!!!!!!!!!!!!!!!!!αχ μην με κολλαζεις και εχω πει να μην σε αποπαιρνω...
ναι. ναι.θέλετε να συζητήσουμε σοβαρά; Το αντέχετε;
Εισαι μια μιξη Αγιου με ΠΠ.
περιμενεις να σου απαντησω σοβαρα σε αυτά από την στιγμη που δεν κρινεται υποπτος φυγης μελος της 17Ν;;;καλα ρε μαλακα επιμενεις να μην καταλάβαινεις!!!!!!!!!!!!!!!!!
εννοειται οτι επρεπε να υπογραψει αιτηση....και αν τα ειχε χασει ας κινουσε την διαδικασια καποιος συγγενης του...
ειναι δυνατον διοικητικος υπαλληλος να ξεκινησει διαδικασια προτου υποβληθει το αιτημα??????????απαιτειται αιτημα,πρωτοκολληση,διαβιβαση κτλ...αν βγαλεις απο το μυαλο σου τα φαντασματα οτι και καλα ηθελε ο ξυσταρχιδης δημοσιος υπαλληλος να βασανισσει τον 90χρονο ντερτιλη, ισως και να καταλαβεις την διαδικασια που απαιτειται για την αποφυλακιση...
Μπορει να κινηθει καποια διαδικασια στο δημοσιο χωρις να υποβαλεις αιτηση με την υπογραφη σου; Δεν χρειαζεται να ειμαι νομικος για να αντιλαμβανομαι τα αυτονοητα.και που ξερεις τι από τα δυο ισχυει ρε Μαριε; Εγω δεν μπορω να ξερω...
Ξερω μονο ότι για έναν φονο εκατσε 38 χρονια στην φυλακη και σαν παππους του ζητηθηκε να υπογραψει για να παει στην κηδεια του παιδιου του.
Σταματα να με τρολαρεις ρε τυπε...
Δεν ηταν αρνητικοι παντως οι χαρακτηρισμοι. Εκτος αμα εσυ τους θεωρεις προσβλητικους.ν' αρχίσω κι εγώ χαρακτηρισμούς και παρομοιώσεις;
αντελήφθην, πάντως, πως τη σοβαρή συζήτηση δεν την αντέχετε.
να δούμε τι θα πείτε στον raopau...
περιμενεις να σου απαντησω σοβαρα σε αυτά από την στιγμη που δεν κρινεται υποπτος φυγης μελος της 17Ν;;;
τι σχεση εχει το ενα με το αλλο??????περιμενεις να σου απαντησω σοβαρα σε αυτά από την στιγμη που δεν κρινεται υποπτος φυγης μελος της 17Ν;;;
ερωτήσεις ηθελες να μου κανεις παλι;άρα απλώς τρολάρετε.
ας μιλήσουμε για τους ελ καλύτερα.
ή για την κυβέρνηση του ΛΣΧΑ...
τι σχεση εχει το ενα με το αλλο??????
αλλα αντε θα σου κανω την χαρη να σου απαντησω: αφου ο λιαπης κυκλοφορουσε με πλαστες πινακιδες....
δεν εχει σχεση; καλα τυπε... Αν ο ντερτιλής δεν ηταν 90 αλλα 50 και εκανε αιτηση θα την επαιρνε την αδεια;;;τι σχεση εχει το ενα με το αλλο??????
αλλα αντε θα σου κανω την χαρη να σου απαντησω: αφου ο λιαπης κυκλοφορουσε με πλαστες πινακιδες....