Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
EΠΟΠ επειδη πεινασα ορκιστηκα παλι?
Oχι βεβαια. ΕΠΟΠ δεν ηθελα να μπω.
EΠΟΠ επειδη πεινασα ορκιστηκα παλι?
Μπόλντη ;;;
Άλλαξες άβαταρ κι έβγαλες τον αγαπημένο σου ήρωα,
από την αγαπημένη σου παιδική ταινία;;;
Το Χάρυ (gay) Πότερ εννοώ ...
Γιατί μωρή ;;;;;;;
Λακη αμα εσυ πηγες ΟΥΚΑΣ εγω ειμαι αστροναύτης.
ειμαι αλλου εγω....αλλα σε διαβεβαιωνω ,οτι το εριξαν!!!
Οι Τουρκοι βατραχανθρωποι που ηταν στην βραχονησιδα?
η 353 μνας ,την εκλεισε ο σαμαρας.....δεν υπαρχει πλεον,μονο στα χαρτια πια!!! εγω μιλαω επιχειρησιακα οπου ανηκει η καθε υπηρεσια....για παραδειγμα η 353ΜΝΑΣ ,διοικητικα ανηκει στην ΠΑ και τα πετανε πιλοτοι της ΠΑ...επιχειρησιακα ομως ανηκουν στο ΠΝ......τα C130 επιχειρησιακα ανηκουν στον ΣΞ .....οπως και τα canadair ανηκουν επιχειρησιακα στην ΠΥ......διοικητικα ολα υπαγονται στην ΠΑ.......απο εκει και περα ελικοπτερα εχει και το ΠΝ εδω και πολλες δεκαετιες στο μαραθωνα στα seahawk σικορσκι τα οποια συνοδευουν τις φρεγατες και εχουν πιλοτους του ΠΝ και τα agusta επισης που ειναι παλια ...αρα ολες οι ΕΔ εχουν ελικοπτερα !!
Τι υπηρετεις χριστιανε μου?Ακομα υπηρετώ.
τυπε εισαι της αποψης οτι εκεινη την ημερα επρεπε να ειχαμε κανει πολεμο?Εχε χαρη που μπηκαν οι Αμερικανοι στην μεση τοτε. Μνπανα τούρκοι.
Ναι, πολεμο για τα δυο βραχια. Ρε δεν γαμιομαστε λεω γω.τυπε εισαι της αποψης οτι εκεινη την ημερα επρεπε να ειχαμε κανει πολεμο?
Τι υπηρετεις χριστιανε μου?
Μας δουλευεις?
Πριν 6 μηνες δεν απολυθηκες περιπου?
μπορει να εφαγε φυλακη τυπε :SΤι υπηρετεις χριστιανε μου?
Μας δουλευεις?
Πριν 6 μηνες δεν απολυθηκες περιπου?
Ρε τυπε δεν το έχεις με τον στρατο αστο κανε καμια δουλεια δικηγορου
τυπε εισαι της αποψης οτι εκεινη την ημερα επρεπε να ειχαμε κανει πολεμο?
Ου ναι, τωρα ψαρωσα.Ρε τυπε δεν το έχεις με τον στρατο αστο κανε καμια δουλεια δικηγορου
και αυτα τα γαμημενα μεσα στην μεση φυτρωσαν ρε τυπε :SΝαι, πολεμο για τα δυο βραχια. Ρε δεν γαμιομαστε λεω γω.
Αλλο θερμο επισοδειο αλλο πολεμος κανονικος.
Ου ναι, τωρα ψαρωσα.
Ρε παπαρα, 18 μηνες θητεια κανεις? Πλακα μας κανεις?
μπορει να εφαγε φυλακη τυπε :S
τυπε παρεμεινε ως αξιωματικος γιατι υπεδειξε ζηλο κατα την στρατιωτικη του θητειαΟυ ναι, τωρα ψαρωσα.
Ρε παπαρα, 18 μηνες θητεια κανεις? Πλακα μας κανεις?