Δεν προβλεπονται οι Πραξεις Νομοθετικου Περιεχομενου απο το Συνταγμα?
ποσες προβλεπονται..εσυ εισαι δικηγορος ,για πες μας !!! γιατι αλλοι συναδελφοι σου εχουν αντιθετες αποψεις!!!!
Δεν προβλεπονται οι Πραξεις Νομοθετικου Περιεχομενου απο το Συνταγμα?
Η δικη το αργοτερο τον Μάιο-Ιουνιο θα ξεκινησει.
Ποσοτικό ειναι το θεμα?ποσες προβλεπονται..εσυ εισαι δικηγορος ,για πες μας !!! γιατι αλλοι συναδελφοι σου εχουν αντιθετες αποψεις!!!!
Μιλαμε για τη δικη Μιχαλολιακου και λοιπων, ετσι? Οχι για τη δικη του Ρουπακια.Αχά !!!!!
Με τις εκλογές ε ;;;;;;;;
τι βολικό ..........
Η δικη το αργοτερο τον Μάιο-Ιουνιο θα ξεκινησει.
δηλαδή ρέ λάκη πιστεύεις ότι βάλαν αρχηγό κόμματος φυλάκα και 2 βουλευτές καί μετά θά τούς πούν συγνώμη κάναμε λάθος??Με τίποτε δεν μπορούν να αποδείξουν ότι ήταν προσχεδιασμένη η δολοφονία φύσσα
και ακόμη περισσότερο να εμπλέξουν σε αυτή τον αρχηγό και βουλευτές της ΧΑ.
Αν υπάρχει έστω και 1% σοβαρότητα στη δίκη
και δεν είναι μπουρδέλο τελείως.
Γι'αυτό και δεν την κάνουν τη δίκη.
Δεν τους κάθονται στοιχεία.
Δεν εχει καμια δουλεια ο Σαμαρας για τον προσδιορισμο της δικης. Άλλοι ειναι αρμοδιοι. Οι προθεσμιες ειναι συγκεκριμενες.μπααα....πρωτα τα αποτελεσματα θα βγουν των εκλογων και αναλογα θα πραξει ο σαμαρας....εαν η ΧΑ χτυπησει νουμερα πανω απο την ΝΔ....βλεπω αναταραχες κοινωνικες !!!
μπααα....πρωτα τα αποτελεσματα θα βγουν των εκλογων και αναλογα θα πραξει ο σαμαρας....εαν η ΧΑ χτυπησει νουμερα πανω απο την ΝΔ....βλεπω αναταραχες κοινωνικες !!!
Και το 30-35% που περισσευει πού θα παει αρχηγε μου?Τι αν ;;;;;;;;;
Ο χειμώνας προβλέπεται κρύος !!!!!
Πετρέλαιο δεν υπάρχει !!!!!!!
Τα χαράτσια θα γαμήσουν χιλιάδες παλιούς "νοικοκυραίους".
Οπότε πάμε ΝΔ<15% , XA>>20% , TΣΥΡΙΖΑ<23%
και φυσικά ΔΗΜΑΡ-ΠΑΣΟΚ-ΚΚΕ εκτός βουλής .
Ποσοτικό ειναι το θεμα?
Προβλεπονται ή οχι?
Τις επικυρωνει μετα η Βουλη?
Αρα ολα ενταξει.
Και το 30-35% που περισσευει πού θα παει αρχηγε μου?
Θυμιζω οτι ακομη και η αναστολη των πλειστηριασμων εχει γινει με Πραξη Νομοθετικου Περιεχομενου.οχι ..καταχρηστικο ειναι το θεμα....οι πραξεις αυτες δεν ειναι για επεινοντα θεματα ??? 2 χρονια θεωρεις οτι ολα επειγοντα ειναι ??? 2 ΧΡΟΝΙΑ ???αφου τιποτα δεν αλλαξε απο την κατασταση στην οποια ειμαστε !!!! αρα αντισυνταγματικο το θεμα ολο ...μεχρι και εσεις οι νομικοι αυτο λετε......
Πρεπει να αρχισω απο την αλφαβητα?αποχη-λευκα-ακυρα...απλα !!!
Θυμιζω οτι ακομη και η αναστολη των πλειστηριασμων εχει γινει με Πραξη Νομοθετικου Περιεχομενου.
Πρεπει να αρχισω απο την αλφαβητα?και να μην ειχε γινει ,τι θα γινοταν ??? απλα παλι στα δικαστηρια θα ετρεχε ο κοσμος με την ιδια διαδικασια και δικασιμες μετα απο 20 ετη !!!!μεχρι τοτε πενια οι τραπεζες !!!!
Πρεπει να αρχισω απο την αλφαβητα?
Ας αρχισω απο την αλφαβητα.
Hello, σου εχω νεα.
Ούτε δικασιμες σε 20 ετη υπαρχουν, ουτε αναστελλονταν ανευ λογου πριν οι πλειστηριασμοι.
Εξαλλου αν δεν ειχε σημασια, δεν θα γινοταν τωρα τοσος ντορος.
Καλά, ό,τι πεις. Τιποτα δεν θα αλλαζε.hellow...σου εχω νεα.....τιποτα δε θα αλλαζε !!! ντορο το κανει η κυβερνηση οτι κατι κανει !!!!
Και το 30-35% που περισσευει πού θα παει αρχηγε μου?