H ανεξιθρησκεία σου λέει κάτι;
ξερουμε τον ορισμο.....αλλα στην πουτσα μας σε γραφουμε εσενα!!!
H ανεξιθρησκεία σου λέει κάτι;
Ρε τύπε καταλαβαίνεις πως όταν βγαίνεις και λες ότι σε μυστικές δημοσκοπήσεις η ΧΑ παίρνει 20%, οφείλεις δώσεις εξηγήσεις; Που, πως, πότε;
Τι είναι εδώ, κέντρο αναπαραγωγής μουφών και ραδιο-αρβυλών;
Που το διάβασες αυτό που είπες; Γιατί δεν λες και σε μας, μήπως και η πηγή είναι μυστική;
Τρέφω μια ελπίδα ότι δεν θα έχουμε εμφύλιο εάν ξυπνήσουν ορισμένοι σοβαροί δεξιοί στη νέα δημοκρατία.....
γιατί απο σύριζα μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά.
τα εχουνε και στα γραφεια της Συγγρου ....τα λενε οι απο μεσα μονοι τους....εαν εχεις κανα γνωστο θα στο πει!!! εγω που εχω ,ετσι λεει και αυτος!!!
τα εχουνε και στα γραφεια της Συγγρου ....τα λενε οι απο μεσα μονοι τους....εαν εχεις κανα γνωστο θα στο πει!!! εγω που εχω ,ετσι λεει και αυτος!!!
να σε δουλεύει δεν παίζει ??
οχι διοτι ειναι τομεαρχης τους !!!!
οχι διοτι ειναι τομεαρχης τους !!!!
μούφα.
αποστομωτικός, όπως πάντα!!!!
το ξερω ,οτι για το συγκεκριμενο ,να σε πεισω δεν μπορω....ειναι συγγενης μου και ειναι τομεαρχης στην ΝΔ εδω και 15 χρονια....και τα μιλαμε τα θεματα αυτα πολυ!!! απο εκει και περα εαν νομιζεις οτι ειναι μουφα ,κανενα προβλημα.....αν μη τι αλλο δεν μπορω ουτε ονομα να γραψω ουτε θελω να εκθεσω κανεναν.....το σιγουρο ειναι οτι και αυτοι στα κεντρικα γραφεια της ΝΔ ειναι "χαμενοι" πλεον με αυτα που γινονται στην κυβερνηση....παντως πολλοι απο αυτους εχουν ψηφισει ΧΑ και στις ερχομενες εκλογες ακομη πιο πολλοι θα ψηφισουν ΧΑ.....τα πιστευεις δε τα πιστευεις ....δεν με νοιαζει ...αρκει που ξερω ατομα εγκυρα και τα πιστοποιουν !!!!
με ποια λογική ψηφίζουν ΧΑ τομεάρχες και στελέχη της ΝΔ;
απο εσενα περιμενουμε απαντησεις.....εαν εισβαλλουν οι τουρκοι στην ελλαδα...με ποιους θα πας ???
πότε τέθηκε αυτό το "ερώτημα"?
Διότι σε πολλά θέματα η ΝΔ ακολουθεί λάθος πολιτικη......κάθε μέρα νέα μέρα με λάθη.αυτο που ενοχλεί πολλους είναι ο Βενιζέλος ........και οι πολλές μαλακιες του Στουρνάρα.
Κάτσε ρε τύπε, τότε γιατί δεν φεύγουν από την ΝΔ; Δίπορτο το έχουν; Γουστάρουν θεσούλα και λεφτά απ την ΝΔ και ψηφίζουν ΧΑ; Δεν μιλάμε για απλούς ψηφοφόρους αλλά για στελέχη.
σε αλλα θεματα που γραφεις !!!! τελικα θα μας πεις ??? ή δεν σε παιρνει να απαντησεις ???
δε δινεις κανα λινκ να το θυμηθω?
στα λινκ που δημοσιευεις για τουρκογυφτους !!!
δωσε λινκ...