Επισκέπτης
τυπε εγω δουλεια εχω... δεν κρέμομαι από τα @@ κανενος γι αυτό και εχω την ιδεολογια μου και λεω ότι θελω για οποιον θελω ;)Αυτος κατι θα τσιμπαει. Εσυ το κανεις λογο ιδεολογιας.
τυπε εγω δουλεια εχω... δεν κρέμομαι από τα @@ κανενος γι αυτό και εχω την ιδεολογια μου και λεω ότι θελω για οποιον θελω ;)Αυτος κατι θα τσιμπαει. Εσυ το κανεις λογο ιδεολογιας.
και βεβαια εγω πρεπει να σου πω ότι η οργανωση των "ναζι" ηταν τοσο μεγαλη που ουτε οι τοπικες δεν ηταν διακριτες ο καθενας καθοταν με την παρεα του οπου ηθελε ;)
τοτε αυτό που ποσταρες αφορα μονο εσενα και αυτό ψυχολογικααυτό αφορά τον περίγυρο.
φυσικό, καθόσον ο όγκος και η μάζα (υποστηρικτών) είναι βασική παράμετρος της ναζιστικής πολιτικής.
πάντως από το βιντεάκι που είδα θεωρώ ότι η πυκνοτητα 2 ναζί /τμ είναι υπερβολική.
βέβαια το βιντεάκι (ακολουθώντας τις διδιχές του μεγάλου μπιρσίμ) δεν έδειχνε κόσμο αλλά μόνο (σωστά παραταγμένες) σημαίες.
με δεδομένη τη στρατιωτική οργάνωση των ναζί, θεωρώ ότιτα πρόβαταοι οποαδοί ήταν λίγοι αλλά σωστά τοποθετημένοι.
τοτε αυτό που ποσταρες αφορα μονο εσενα και αυτό ψυχολογικα
οσο μας λες ναζι θα σε λέμε προδότη και εγκληματία.
Οσο μας λες ναζι σημαίνει οτι δε καταλαβαίνεις τι αντιμετωπίζεις.
Οσο μας λες ναζί χάνεις.
Συνέχισε.
τοτε αυτό που ποσταρες αφορα μονο εσενα και αυτό ψυχολογικα
είστε ναζί ξεκάθαρα. ψυχή τε και σώματι.
είστε ναζί ξεκάθαρα. ψυχή τε και σώματι.
Έμαθες και το τε....
Και ποιός εισαι εσυ που θα μας βαφτίσεις?
Εχουμε το δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού. Η αριστερά το αναγνωρίζει αυτό σε ολους, σκοπιανούς τούρκους, αλβανούς τους πάντες. Σε εμας δε το αναγνωρίζετε? Θέλετε να μας βαφτίζετε εσεις?
Γιατι ετσι ασυνεπέστατε προδοτάκο?
ότι θα με κοντραρει Συριζαιος γι αυτό το θεμα δεν το περιμενα... Αληθειαη στρατιωτικη οργάνωση της χα είναι δεδομένη.
η επιμελής προσπάθεις του χα-ιτη μπιρσίμ να κάνει τα ψίχουλα, φραντζόλα, στο βίντεο επίσης.
από κει και πέρα λεπτομέρειες δεν ξέρω.
αλλά δε θα μας πουλάτε και φύκια ...
εσύ το αναγνωρίζεις σε άλλους?
απευθηνομαι σε οσους χρυσαυγιτες και κυριως σε συμπαθουντες τους που εχουν ακομα 2 δραμια μυαλο, και οχι φυσικα σε ατομα σαν τον ουγκανιαν
Η χρυση αυγη ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΗ ΥΠΟΘΕΣΗ
μετα τη δολοφονια φυσσα ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ
εχει χαρακτηριστει και ειναι εγκληματικη οργανωση, οι ναζι επικεφαλεις τους ειναι η προκειτε συντομα και οι υπολοιποι να βρεθουν στη φυλακη
κανετε ονειρα για 10-15 % και ιστοριες της χαλιμας
2-3 βδομαδες πριν τις εκλογες (οποτε γινουν)
δε σας δινει αδεια το πρωτοδικειο να κατεβειτε στις εκλογες και
μενετε με το πουλι στο χερι
το συστημα σας εχει δεμενους χειροποδαρα
οσο πιο γρηγορα το καταλαβετε τοσο καλυτερα
θα περιμενα μεγαλυτερη εξυπναδα απ τον εθνικιστικο-ακροδεξιο χωρο
αν και διαφωνω καθετα μαζι σας εχετε το δικαιωμα στα πλαισια της δημοκρατιας
να υπαρχετε
αλλα σε μια υπια μορφη π.χ σαν τη ρητορικη του λαος στα κοινωνικα-εθνικα θεματα
η αντιστοιχα ευρωπαικα κομματα
οσοι νομιζουν οτι τα χρυσαυγουλα που εχουν τατου τις σβαστικες
και φωτογραφιες να χαιρετουν ναζιστικα μπορουν να μετεξελιχθουν σε υπιο
ακροδεξιο κομμα ειναι τουλαχιστον ανοητος
ο λυκος δε γινετε αρνι
ειναι ναζιστες ρατσιστες φυλετιστες
η ρητορικη ενος καινουργιου κομματος "τυπου λαος" χωρις καρατζαφερη και αλλους ανοτητους
αλλα με αφθαρτα προσωπα απ το χωρο των σωματων ασφαλειας του αθλητισμου οι πετυχημενων
ελληνων του εξωτερικου, δε σας κανει?
να λεει να απελαθουν ολοι οι παρανομοι μεταναστες (που και εγω το λεω)
αλλα οχι οτι δεν υπαρχουν νομιμοι μεταναστες
να δεχετε το σχορτσιανιτη και τον αντετοκουμπο ως ελληνα (που ειναι περισσοτερο απο σας)
και να μη κωλανε στο χρωμα του δερματος
ενα τετοιο κομμα ισως και να ειχε κατι να προσφερει
μα καλα δεν υπαρχουν ατομα αξιολογα που να ανηκουν ιδεολογικα σε αυτο το χωρο
να αρπαξουν την ευκαιρεια και να φτιαξουν ενα εθνικιστικο ηπιο σοβαρο κομμα
απ την αρχη?
Εσυ εισαι το θέμα ομως τώρα. Εσυ λες οτι το αναγνωρίζεις για ολους και επιμένεις να με βαφτίζεις οπως θες και δε δέχεσαι αυτο που σου λεω εγω οτι ειμαι.
Γιατι το κάνεις αυτο?
εσύ αναγνωρίζεις τον αυτοπροσδιορισμό των άλλων?
γιατί τον ζητάς ΜΟΝΟ για τον εαυτό σου?
εσύ αναγνωρίζεις τον αυτοπροσδιορισμό των άλλων?
γιατί τον ζητάς ΜΟΝΟ για τον εαυτό σου?
καλα αν νομιζεις οτι στις επομενες εκλογες θα εχει η χρυση αυγη ψηφοδελτιο εισαι βαθια νυχτωμενοςΑπέλπιδα προσπάθεια να μας επηρεάσεις και να μας πείσεις οτι χάσαμε.ο Αγώνας τώρα αρχίζει!
οχι 10-15, 35 και 45 θα πάμε. Είμαστε το μέλλον. Τελεία και παύλα. Θα το δεις. Καθεστωτικέ γκαγκαούζι στον εγκέφαλο.
η στρατιωτικη οργάνωση της χα είναι δεδομένη.